Bir öğrenci yurdunda yaşıyordum ve bir odada ikimiz birlikteydik. Zaten 3. sınıftaydık ve 3 yıl yaşadık, birbirimizi hem çıplak hem de sarhoş gördük ve bir sonraki ziyafetten sonra kendimi Maxim'in penisine dikkat ettiğimi düşünerek yakalamaya başladım. Bunun üzerinden 6 ay geçti ve Maxim'in penisi düşüncesi beni terk etmedi. Bir gün Maxim birkaç hap getirdi ve onları içmeyi teklif etti, oturup eğleneceğimizi söyledi. İçtik ve yaklaşık 20 dakika sonra vücutlarımız gevşedi ve ayağa bile kalkamaz hale geldik.
Bir saat sonra durumumuzu beğendik ve arkadaşımın penisini düşünüyor olmam düşüncelerimi daha da yoğunlaştırdı. Maxim'e baktım ve "nasılsın?" diye sordum. İyi hissediyorsun?" gülümsedi ve "mükemmel" diye cevap verdi. Gecikmeden "aletini emmek ister misin?" diye sordum. Maxim gülümsedi ve şöyle dedi: "Sık sık penisime baktığını fark ettim." Gülümsedim ve Maxim'e doğru süründüm, o bir sandalyede oturuyordu ve külotuyla birlikte kot pantolonunu da çıkardım ve aniden o oradaydı, hemen penisini elime aldım, o zaten ayaktaydım ve 17 santimetreydim, arkadaşımın penisini dikkatlice inceledim, ağzıma aldım, ustaca değil özenle emmeye ve başını yalamaya başladım. Maxim gülümsedi ve sadece şunu söyleyebildi: "Emek berbat, harika bir şekilde berbatsın, ağzın emmek için yaratılmış." Gülümsedim ve Maxim'in sikini emdim, bir süre sonra o boşalmaya başladı ve ağzımın tamamını sular altında bıraktı. Bir adamın sikini emdiğime ve onun ağzıma boşaldığına inanamadım. Gülümsedim, spermlerin hepsini yaladım ve Maxim'in sikini emmeye devam ettim.
İkimiz de yorulana ve yatağa uzanana kadar yaklaşık 2 saat boyunca aletini emdim. "Böyle emebileceğini bilseydim, seni daha önce ifşa ederdim," gülümsedim ve penisini çektim, sonra şöyle dedim: "Birlikte yaşamamız iyi ve seni her gün emebilirim." gülümseyerek yattım, birkaç dakika sonra "analımı sikmeyi denemek ister misin?" diye sordum. Maxim çöreklerimi sıktı ve cevap verdi: "Eğer bana izin verirsen dostum, seni gerçekten kıçından sikmek isterim." Çok sevindim ve Maxim'in sikine doğru kaydım ve açgözlülükle emmeye başladım, hatta emmedim bile ama em, sikimi ağzımdan çıkardım, yatakta köpek stili oldum, Maxim bir çeşit yağ aldı ve kıçımı ve penisini yağladı. Penisinin başını kıçıma dayadı ve yavaşça içime girmeye başladı. Bana tamamen girene kadar yaklaşık 15 dakika geçti. Durup şöyle dedi: “Acı çekmiyor musun? Nasılsın?" Gülümsedim ve cevap verdim: "Her şey mükemmel, bekaretimi çok nazikçe yatırdın, birkaç dakika sonra beni yavaş yavaş becermeye başla." Birkaç dakika sonra Maxim beni yavaşça sikmeye başladı, bunu çok nazikçe yaptı, yaklaşık 10 dakika boyunca beni bu şekilde sikti, ta ki ben "şimdi beni normal şekilde sikelim, kıçımı sikeyim ve sikişmeye başlayayım" diyene kadar. Maxim gülümseyerek "nasıl dersen dostum" diye yanıtladı ve temposunu artırmaya başladı ve şimdi de penisinin tamamıyla beni sikiyordu.
Komşum Maxim'in odamızda beni kıçımdan siktiğine inanamıyorum, kıçıma gelene kadar yaklaşık 15 dakika boyunca beni sikti. Sikimi kıçımdan çekerek arkama döndüm, Maxim'in spermle kaplı gevşek sikini gördüm ve hemen emmek istedim, diz çöktüm ve Maxim'in sikini emmeye başladım, tüm spermleri emdim ve parıldayana kadar sikini yaladım. Ağzımda penisim yine taş oldu, ayağa kalktı ve Maxim beni kafamdan tuttu ve ağzımdan sikmeye başladı. Sikini keskin bir şekilde ağzından çekerek bana baktı ve ben ona "ağzımdan sik beni" diye bağırdım. Maxim gülümsedi ve sikini tüm uzunluğu boyunca ağzıma itti. Başımdan tuttu, ağzımı kemirinceye kadar sikti, açgözlülükle sikini emdim ve o tekrar geldi ve ağzıma girdi, ağzımın tamamını doldurdu, köşelerden dışarı akmaya başladı, kaldırdım Kafasını kaldırdı ve hoşuna gittiğini gördüm, bunu gördüm, penisini eline aldı ve aktif olarak emmeye başladı, tüm spermleri emip yuttu.
Maxim yatağa uzandı ve "çok iyi emiyorsun, herhangi bir kızın beni emdiğinden daha iyi" dedi. Gülümsedim ve cevap verdim "aynı odada yaşamamız iyi ve istediğim zaman sikini çıkarıp başlayabilirim Maxim şaşırarak bana baktı ve şöyle dedi: "Sabahları ve ne zaman istersem beni emmenin bir sakıncası yok mu?" Gülümseyerek cevap verdim: "Seni sikini emerek uyandıracağım, istediğin zaman sadece sikini çıkar ve bana gel, tek kelime etmeden bile yapabilirsin, her şeyi anlayacağım ve seni fazla bekletmeyeceğim) ))” ve orada 15 dakika kadar yattık, Maxim'e döndüm ve şöyle dedim: "Beni kıçımdan sikmek hoşuna gitti mi?" Maxim buna cevap verdi: "Sormayacağını düşünmüştüm, seni becermek gerçekten hoşuma gitti." Gülümsedim ve Maxim'in sikini çektim ve şöyle dedim: "Eğer beni kıçımdan becermeyi seviyorsan o zaman analımı sikmelisin ve gerçekten istiyorum beni her gün sikeceksin, sik beni.” ağzımda ve kıçımda ve her şey bitti,” bitirdiğimde Maxim'in ayakta duran penisine doğru süründüm, emmeye başladım, sikini emmeyi gerçekten sevdim . Penisimi uzatarak Maxim'e baktım ve "Kıçımdan sik beni, Maxim" dedim ve tekrar köpek stilinde onun önünde durdum, Maxim ikinci kez zorlanmadan içeri girdi ve beni iyi bir hızla sikmeye başladı. Bu o kadar hoşuma gitti ki, sikinin üzerine daha derin oturmaya çalışarak kıçımı ona doğru salladım.
Maxim beni yarım saat boyunca becerdi. "Zaten senin kıçını siktiğimi hissediyorum," dedi Maxim, ayıya döndüm ve cevap verdim, "Sik beni ve durma, kıçımı ez, sen beni ezene kadar bütün gün sik beni." Maxim gülümsedi ve “Sonra birkaç pozisyon daha deneyeceğiz. Bütün gün seni becerdiğim için mutluyum! Seni sikeceğim böylece sikimin üzerine güvenle atlayabilirsin. Mmmmmm, onun dediği gibi, kendimi sike daha da fazla bastırmaya başladım. Maxim beni bütün gün farklı pozisyonlarda sikti, beni nasıl çevirirse çevirsin, sanki her şeyi denemişiz gibi hissettim. Maxim beni hem ağzımdan hem de kıçımdan sikti. Artık kıçımın daralmadığını hissettim. Yatakta yatıyorduk ve aleti ağzımdaydı. Duramadım ve aletini ağzımdan çektim.
Maxim inledi ve şöyle dedi: "Dostum, gittikçe daha iyi berbat oluyorsun ve ben hiç kimseyle bu kadar çok ve uzun süredir sevişmemiştim." Sikimi ağzımdan çıkardım ve Maxim'in üzerine tırmandım, ona sırtımı döndüm ve sikilmiş kıçımı bir kazık gibi duran sikinin üzerinde tutarak oturdum, Maxim inledi ve bir binici gibi onun sikinin üzerinde sürmeye başladım, "fena değil" , kıçımı siktin, beğendin mi? Maxim inleyerek cevap verdi, "evet, bütün gün analını sikmem boşuna değil, maksimuma kadar uzattım) zıpla, zıpla," Maxim çığlık attı, ona döndüm ve şöyle dedim: "Max, beni becerecek misin?" saat?" Maxim gülümsedi ve cevap verdi: "Seni sabahtan akşama kadar her an becermemi istemez misin?" Utanarak cevap verdim: “Her sabah ve her gün sikini yalamak istiyorum, sabahtan akşama kadar beni sikmeni istiyorum! Beni bir fahişe gibi becermesini ve kıçıma ve ağzıma boşalmasını istiyorum," diye cevap verdim, Maxim inledi ve kıçıma boşaldım, aletimden indim ve içindeki tüm spermleri emdim, mükemmel bir şekilde yaladım ve yanına uzandım Ben. Maxim, "3 yıl daha birlikte yaşayacak olmamız ne kadar iyi, bu odada sadece ikimiz" dedi. Gülümsedim ve ona cevap verdim: "Neden seni daha önce sakso çekmedim, beni iki yıl boyunca sikebilirdin çoktan! Yetişmemiz lazım, her sabah ben seni becerene ve sen beni becerene kadar yataktan kalkmıyorsun!
Seni günün her saatinde emeceğim ve daha çok, daha çok, daha iyi deneyeceğim ve sen beni sikmek zorundasın! Ağzımı sik ve günün her saatinde beni kıçımdan sik! Analın daralmamasını istiyorum, böylece sen uzanıp dinlenirken ben de üstüne tırmanabilirim ve kıçın sikinin üzerinde oturabilirim! Max'i saatlerce ve günlerce becer! Gerçekten hoşuma gitti," dedim ve tekrar sikini emmeye gittim. “Mükemmel, sınırsız seks ve oral seks yapabileceğimi hayal bile edemezdim! Bunlar mükemmel 3 yıl olacak, seni sabahtan akşama kadar ağzınla ve tabii ki kıçınla sikeceğim. Berbattım ve Maxim'in hayatımızı nasıl hayal ettiğini gerçekten beğendim. Sonraki 5 yıl boyunca her şey böyleydi, sabahları Maxim'in sikini emdim, ardından o beni kıçımdan becerdi, hatta kimse yokken ortak duşta bile takıldık. Maxim beni uzaktaki bölmede becerdi, beni duvara yasladı ve durmadan ve sert bir şekilde kıçımı yırttı ve artık sikişemeyecek hale gelince dizlerimin üzerindeyken sikini emdim. Birkaç saat boyunca duş aldık ama Maxim zamanının çoğunu beni ağzıma ve kıçıma sikerek geçiriyordu.
Yıllar geçti, gün be gün, Maxim beni becerdi, hatta daha derine inebilsin diye çöreklerimi ayırmaya bile başladım, o beni mümkün olan her pozisyonda ve oradaki tüm mobilyalarda sikti! Sikini her yerde emdim, odada, üniversitede tuvalette, kabinde, sinemada, mağazalardaki soyunma odalarında, Maxim'in sikini emmeye çalıştığım her yerde. Zamanla üniversiteden mezun olduk ve kızlarımızla evlendik, ancak Maxim ve ben yalnız ve kızsız bir yere gittiğimizde hemen güvenli bir şekilde seks yapabileceğimiz bir yer buluyoruz. Hâlâ Maximum'un sikini emiyorum ve o da sık sık beni kıçımdan sikiyor. Eşlerimizle vakit geçirmeyi seviyoruz ama yalnız kalmayı da gerçekten seviyoruz. Yalnız kalmak için her fırsatı değerlendiriyoruz, bir dakika bile kaybetmeden, Maxim'in aletini emiyor ve tokatlıyorum, ardından o beni beceriyor, ancak çoğu zaman beni becermiyor ve sikmeye başladı! Çörekleri ellerimle sıkıyorum ve tüm gücümle çekiyorum, sikimi içeri sokuyorum, kıçımı çekmesine bayılıyorum. Onun aletini emmeyi seviyorum.
Oda arkadaşım ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Kız arkadaşım herkesin önünde müstehcen bir fotoğrafını çektiğim için gücendi
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 50 Views
-