Merhaba, adım Olya, 18 yaşındayım. Sarışın, kısa boylu, iyi bir vücuda sahip, iştah açıcı bir kıça ve küçük, düzgün göğüslere sahip. Öğrenciyken bir adamın evinde oda kiralamıştım, o evliydi, ayrı yaşıyordu, odanın kirasını ödediğimde onu ayda bir görüyordum. Kırk yaşında, sıradan, şişman bir adam ki bunlardan çok var.
Bir akşam tek başıma oturuyordum, sınavlara hazırlanıyordum ve komşum yürüyüşe çıktı. Daha sonra aradı ve bugün erkeklerle birlikte bir şeyler içmek için mutfağı devralacağını söyledi. Tabi itiraz edemedim.
O ve yaklaşık olarak aynı iki adam geldi, merhaba dedim ve evime gittim. O zaman bile bana tuhaf bir şekilde baktıklarını ancak buna odaklanmadıklarını fark ettim.
Gürültülü ve neşeliydiler; ben de öğretmeye çalıştığım için bu biraz sinir bozucuydu. Gidip onlara daha sessiz olmalarını söyleyecektim ama odamın kapısı açıldı ve dairenin sahibi Sasha beni onlara katılmaya ikna etmeye başladı. Yaklaşık üç dakika boyunca reddetmeye çalıştım ve sonra tükürdüm (öğrenci yıllarımda içki içmeyi severdim) ve masaya gittim. Tezahüratlarla karşılandım. Ben de masaya oturup onlarla içmeye başladım. Onuruma kadeh kaldırdılar ve bana iltifat ettiler. Birkaç içki içtikten sonra ayrılmaya başladım. Adamlar müziği açtılar ve benden dans etmemi istediler, ben de kabul ettim (hala şunu düşünüyorum: "seni becerirlerse bu senin hatandır"). Daha sonra tayt giydim (ve kıçım çok sıkı ve güzeldi) ve çıplak vücudumun üzerine bir bluz giydim. Beni, vücudumu övdüler ve giderek daha açık bir şekilde dans etmeye başladım (söyledikleri doğru - sarhoş bir kadın buranın metresi değil). Şans eseri sanki popoma ve karnıma dokunmaya başladılar ama ben pek direnmedim. Sonunda Sasha beni aldı ve kucağına oturttu, sonra sarhoş bir şekilde gülümsedim, kıçımı ve göğsümü pençelerken beni öptüm. Biraz direnmeye başladım ama sonra “ne olursa olsun” diye düşündüm, uzun süredir seks yapmıyordum ama o bu konuda iyiydi. Akmaya başladım ve arkadaşlarını tamamen unuttum ve boşuna. Üçü beni masanın üzerinde yüzüstü çevirdiler ve külotumla birlikte taytımı da çıkardılar. Direnmeye başladım ama ellerimi büktüler ve Sasha şunları söyledi:
—Bugün karımla tartıştım ve sen onun için çalışmak zorunda kalacaksın. Üstelik sen zaten bir orospusun, gösteriş yapmayı bırak.
Bir nedenden dolayı böyle bir muamele beni tahrik etti ve üç tane vardı, bu yüzden direnmemeye karar verdim ve sadece sırtımı eğip sikin bana nüfuz etmesini bekledim.
- Aferin sürtük, beğeneceksin, merak etme.
Fermuarını açıp pantolonunu indirdiğini duydum. Etrafıma baktım ve kocaman bir penis gördüm. Gözlerimi kapattım ve şöyle düşündüm: "En azından beni yırtmadı."
Fakat içeri girdiğinde gerçekten büyük bir heyecan yaşadı. Uzun zamandır seks yapmadım ve hayatımda pek fazla seks yapmadım, bu yüzden benim için tarif edilemez bir şeydi. Üçüncü itişimle mutfağın her yerinde inlemeye başladım. Bu nedenle arkadaşlarımdan birinin penisi dudaklarıma dayandığında (artık kimse beni tutmuyordu), ağzımı açtım ve emmeye başladım. Sasha beni sikerken ben birini ve diğerini emdim. Vahşi bir kadın gibi çığlık atarak birkaç kez geldim. Aniden benden çıktı ve keskin bir şekilde kıçıma soktu ve oraya indirdi. Henüz anal deneyimim olmadı, bu yüzden benim için inanılmaz derecede acı vericiydi ama aynı zamanda çılgın bir heyecandı. Ağzıma, kıçıma girip yer değiştirdiler. Bir süre sonra artık hareket edemez hale geldim, şişeleri çıkardıktan sonra toparlanmaya başladılar, beni spermlerle kaplı, taytlarım yarıya kadar indirilmiş, ceketim yukarı çekilmiş, midem masanın üzerinde bıraktılar. Onlar ayrılırken Sasha kulağına fısıldadı: "Gelecek ay için para ödemene gerek yok, denedim." ve kıçına bir tokat atarak gitti.
Uzun bir süre masanın üzerinde yattım, sikildim ve mutlu oldum.
Kiralanmış oda ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version