Üniversiteye girdikten sonra yurtta üç yataklı bir odaya yerleştirildim. Mutluluğumla ya da pişmanlığımla Kolya ile birlikte yaşadık. Kolya çok atletik bir adam ve uzun boylu, ben ise biraz daha kısa ve zayıfım ama popom çıkıntılı. Bir keresinde Kolya ve ben ilk seansı geçmek için içiyorduk ve diyelim ki sarhoş olduk. Kolya soyundu ve üzerini örtmeden yatağa uzandı. Yaklaşık 5 dakika oturup konyağı bitirdikten sonra ben de soyunup yattım. Soyunduktan sonra Kolya'ya baktım, bacaklarını ve kollarını açtı ve derin bir uykuya daldı. Yanlışlıkla vücudunu inceledim ve bakışlarımı çıkıntılı külotunda durdurdum. Bir penisi olduğunu hayal ederek tahrik oldum ve aletim çoktan dikleşmişti. Kafamdaki düşünceler birbirine karıştı ve ona yaklaşmaya karar verdim, tümseğinin kokusunu duydum ve giderek daha çok tahrik oldum. Penisinin kokusunu içime çektikten sonra geri dönüşün olmadığına, her şeyin böyle olacağına karar verdim, özellikle de Kolya sarhoş uyuduğu ve onu silahla uyandıramayacağın için. Dikkatlice elastik bandın kenarını tuttum ve külotunu penisinden çıkardım. Gördüğüm şey beni çok şaşırttı, uzun ama kalın bir penisi yok. Ona dokunmaya karar verdim ve onu elime alıp yavaşça çekmeye başladım. Sik taş gibi duruyordu ve ben tamamen kaplanmıştım. Tadına bakmaya karar verdim ve aşağıya inerek kafasını hafifçe ağzıma aldım. Duygular beni çok etkiledi. Ağızda sik ve çok hoş bir tuzlu tat. Çıkarmak istemedim ve yavaş yavaş aleti ağzıma sokup emmeye başladım. Komşumun yanına uzandım ve onun aletini emmekten keyif aldım. Uzun süre sikini emdim, kafasını yaladım, neredeyse tamamını yuttum ve ağzımdan çıkarmadan açgözlülükle emdim.
Sonra komşu kendini çok iyi hissetti ve uyandı. Benim sikini emdiğimi görünce deliye döndü. Ancak itiraz edemedi ve başını geriye atıp inlemeye başladı. Onun da bunu kabul ettiğini ve hiç durmadan bir fahişe gibi sikini emdiğini fark ettim. Hızımı artırdım, durdum ve tüm bu süre boyunca aletimi ağzımdan çıkarmadım. Sınıra kadar açıktım ve daha fazlasını istedim. Kolya'nın beni kalın sikiyle sikmesini istedim. Ama bunu nasıl söyleyebilirim? İsteyecek mi istemeyecek mi? Ve sonra ben onun aletini emerken o da kıçımı yoğurmaya başladı. Külotumu çıkardı ve elleriyle kıçımı yoğurdu, ardından çöreklerimi itip kaydırdı. Emdim ve dayanamadım ve yüksek sesle "götten hoşlanıyor musun?" dedim. diye sordum ve tekrar sikimi emmeye başladım. Kolya gülümseyerek "Harika bir göt, elastik" diye yanıtladı. Duyduklarımla daha aktif emmeye başladım. Kolya kıçımı yoğurdu, “böyle bir kıçın ancak sikilmesi gerekir” dedi çöreklerimi yoğurmayı bırakmadan. "Siktir o zaman," dedim penisimi uzatarak, "dikkatli ol, ilk sikin olacak," diye sordum ve tekrar emmeye başladım.
Kolya eliyle bir tüp krem buldu ve kremayı deliğime sürmeye başladı ve parmağıyla deliği dikkatlice genişletmeye başladı "sıkı kıç" dedi komşu gülümseyerek ve ben bunca zaman emdim ve onun nasıl olduğunu hayal ettim Düşündüğüm anda sikini bana saplayacak ve mastürbasyon yapacaktı, Kolya zaten üçüncü parmağını deliğime soktu, "Elimden geldiğince çözdüm, o zaman sadece sikimle" dedi Kolya. Sikimi ağzımdan çektim ve köpek stilinde onun önünde durdum. Komşu yavaş yavaş kafayı sokmaya başladı. Kolya, bana şimdi kıçımı yırtacakmış gibi geldi, o kadar büyük bir kafa, penisin o zamankiyle aynı, endişelendim, "artık kıçım kafaya alışacak ve yavaş yavaş gireceğim" dedi Kolya , beni kalçalarımdan tutuyor. Kafa içeri girene kadar yaklaşık 5 dakika bekledik ve yavaş yavaş ileri geri hareket edebilen Kolya daha da ilerlemeye başladı. Size şunu söyleyeyim, kafa girip delik uzadıktan sonra penis bu kadar acı verici bir şekilde içeri girmedi. Kansere karşı durdum ve ağrının dinmesini bekledim. Yaklaşık 10 dakika sonra Kolya'nın penisi tamamen girip durdu, neredeyse hiç acı olmadığını hissederek yavaş yavaş kendimi penisin üzerine itmeye başladım. Kolya her şeyin yolunda olduğunu fark etti ve yavaş yavaş kıçımı sikmeye başladı. Yavaş ve dikkatli bir şekilde içeri girip çıktı, böylece artık acı hissetmiyordum ve ben de onun hareketlerini karşılamak için kendimi penisin üzerine iterek hızımı artırmaya başladım. Nasıl olduğunu fark etmedim ama birkaç dakika sonra Kolya penisinin tamamıyla beni sikmeye başlamıştı ve ben de ona kıçımı sallıyordum. Yaklaşık 5 dakika boyunca beni köpek stiliyle becerdi ve ben de ayakta durmaktan yorulduğumu söyledim.
Sırt üstü yattım ve Kolya bacaklarımı omuzlarına kaldırdı ve tekrar kıçıma girdi. Beni daha hızlı ve daha yavaş becerdi ve büyük bir zevk aldım. “Üstüne atlar mısın?” diye sordu Kolya, “Seni uzun süre beceremeyecek kadar sarhoşum,” diye ekledi, “birkaç dakika daha, yalvarırım beni bir daha böyle becer” diye sordum. komşum, “şimdi deliğini sikeyim ve sikinin üzerine kolayca atlayayım” diye ekledi “Beni sert ve hızlı sik” diye sordum. Kolya beni daha sıkı yakaladı ve beni bir fahişe gibi sikmeye başladı. Birkaç dakika boyunca sikiyle deliğimi yırttı ve güçlü itişlerle sikini içime sürdü ve geldi. O gevşek penisinin yanına uzandı ve ben de kıçım spermle doluyken köpek gibi durdum. Oturursam spermin dışarı akacağını anlıyorum ve kıçım dışarı çıkarak komşuma doğru sürünerek onun gevşek penisini emmeye başladım. Tekrar sertleşsin diye yaklaşık 10 dakika kadar sikini emdim çünkü Kolya çok sarhoştu. Sik tekrar ayağa kalkınca Kolya'nın üzerine çıktım ve kıçımı sikin üzerine koyarak elimle siki deliğe yönlendirip sorunsuzca oturdum, sanki iyice yırtılmış bir delik varmış gibi hissettim. Sikinin üzerine oturduktan sonra yavaş yavaş oturup kalkmaya başladım ve birkaç dakika sonra kıçımı bir fahişe gibi onun sikinin üzerinde zıplıyordum.
Kıçım sustu, "deliğimi mükemmel bir şekilde becerdim" diye fısıldadım iç geçirerek, "ve zamanında geldim, iyice yağladım" dedi Kolya. Uzun süre sikinin üzerine atladım ve her santimetresinden keyif aldım. Kolya tekrar içime girdi ve ben de onun aletinden çıkmaya başladım, yine kıçımı dışarı çıkardım, "Senden daha çok köpek stili istiyorum" diye fısıldadı Kolya, bir gülümsemeyle aletini emmeye başladım. Zaten beklendiği gibi ayağa kalkan Kolya, penisini hiçbir ilerleme olmadan soktu, çünkü içimde o kadar çok sperm vardı ki, elbette saat gibi içeri girecekti. Kolya zaten beni ustaca çöreklerimden tutuyor ve kıçımı beceriyordu, "harika" diye fısıldadı, "beni kıçımdan becermeyi seviyor musun?" Sırıtarak sordum, "mükemmel göt," diye cevapladı Kolya ve tekrar içime boşalmaya başladı, "peki bu kadar spermle duşa nasıl gideceğim?" Kolya yanına uzanarak, “Peki, dur, buraya akıp duşa gir” diye sordum. Duş alabilmemin biraz zaman alacağını anladım ve komşumun sikini yalamaya karar verdim. “Belki henüz duşa girme, birden fazla boşalabilirim” dedi Kolya, “böylece duşta birden fazla boşalabilirsin” diye cevap verdim gülümseyerek. Kolya'nın sikini emdikten sonra beni kıçımdan yakaladı ve sikinin üzerine itti, "ah sen," diye fısıldamayı başardım, "biraz daha kıçına atla," diye cevapladı Kolya hemen. Uzun süre binmeme gerek kalmadı, Kolya içime girdi ama o kadar da değil.
Sikimi kıçımda oturup gevşeyene kadar bekledim. Penisini çıkardı ve havlu almaya gitti. Havlunun üzerine oturdum ve tüm spermler benden havlunun üzerine aktı. Kolya'ya gülümseyerek "Senin de duşa ihtiyacın var" dedim. Sabahlıklarımızı giydikten sonra kapıya doğru yürüdük ve duşa yöneldik. Sabah saat ikide duşta kimse yoktu ve kabine yerleştikten sonra onun önüne çömeldim ve zaten tanıdık olan penisi emmeye başladım. Kolya elleriyle başımı tuttu ve ağzıma sikmeye başladı. Sadece ağzımı açık tutmayı başardım. Çok az seviştikten sonra sikini çıkardı ve ben onun önünde durdum, duvara yaslandım, kıçımı ona doğru uzattım, "kıçını beğendin mi?" Gülümseyerek sordum ve biraz kıpırdadım, "Hoşuma gitti ve böyle bir kıçla sikişmeyi seviyorum," diye cevapladı Kolya ve sikini içime soktu, "Sik beni," diye fısıldadım, "sikini içeri sok" diye ekledim. Aniden sikini kıçımdan çıkarana kadar beni duşta yaklaşık 10 dakika sikti, ne olduğunu anladım ve aniden siki ağzımdayken onun önüne oturdum. Kolya gelip ağzımdan sikti ama ben inanmadım ve yutkundum. Her damlayı emdikten sonra sikicimin önünde durdum, "beni becermek hoşuna gitti mi?" Gülümseyerek sordum, Kolya beni çöreklerimden yakaladı, kendine doğru çekti ve “Çok beğendim” dedi, “Beni sık sık sikecek misin?” "Bir sakıncası yoksa seni her gün sikerim, böyle bir kıçın düzenli olarak sikilmesi lazım" diye sordum.
Orada durduk, kendimizi yıkadık ve istediğimiz her şeye dokunduk. Havlularla kurulanıp bornozlarımızı giydik ve odaya koştuk. Bundan sonra hiç uyumak istemedim ve çıplak yatıp konuştuk, "Eh, kıçımı mahvettin" gülümsedim, "Ama sikimin üstüne atlamakta özgürsün" dedim Kolya, " İstersen beni her gün sikebilirsin," diye önerdim ve sikine doğru süründüm. "Senin deliğin bu kadar daralmaz," diye cevapladı Kolya gülerek. Komşu, "Hatta pek de berbat değilsin," dedi, "daha önce eğitim aldın mı?" diye sordu, “böyle bir sik ağzını emmeye başladı, bu benim ilk sikim ve daha da iyi emeceğim” diye cevap verdim ve emmeye başladım. "Ya sabah seni becermek istersem?" Kolya gülümseyerek sordu, "Sabah ilk başta seni emeceğim," diye cevapladım, "her sabah mı?" Arkadaşı şaşkınlıkla sordu: “Evet, her sabah ağzım sikinde uyanacaksın! Ve genel olarak bu sana uymuyor mu? Ben de "Evet, bu mükemmel olacak, ayrıca sana kız kıyafetleri de alabilir miyim, örneğin popolu bir etek ve tıpkı kız çocuklarına benzeyecek" diye sordum. Kolya, "Bunu da deneyelim" diye önerdi. Cevap verdim.
Sabah olduğunda Kolya çoktan ayılmıştı ve tüm bu süre boyunca ben onun aletini emiyor ve spermini yutuyordum. Bütün gece beni becerdi, hatta sandalyede bile denedik. Sabah Kolya kendini becerince duşa koştuk. Orada zaten bir komşu vardı ve biz sessizce saklanarak uzak kabine gittik. O banyo yaparken Kolya'nın sikini ağzıma tıkaç gibi emdim. Ama komşu gider gitmez Kolya beni duvarın yanında döndürdü ve kıçıma boşalarak sert bir şekilde parçaladı. Spermin dışarı akması ve benim için zaten değerli olan aleti emmesi için çömeldim. Odada çıplak oturarak kahve içtik, “sadece bunu kimseye söylemeyin” diye sordum Kolya’ya, “tabii ki hayır, kimse bilmeyecek, bu büyük bir komplo” diye ekledi, “Seni her yerde emebilirim” dedim gülümseyerek, “tuvalette Erkeklerin de kulübede olması mümkün mü?” Kolya sordu, "Elbette yapabilirsin, soyunma odasında, tren kompartımanında ve genel olarak her yerde seni emmek istiyorum" diye cevap verdim.
Artık her gün oral seksle başlıyor ve duşta beni sikerek devam ediyor. Bir erkeğe kız rolünü gerçekten beğendim. Utangaç değildik, ne odada, ne restoranlarda, ne de sinemada, ne boş zamanımda onun aletini emdim, o da beni becerdi, ağzıma boşalttı. Benzin istasyonunda mola verdiğimiz sırada beni tuvalette sikmeyi başardı. Beni odada ve duşta nasıl becerdiğine dair ne diyebilirim ki, şunu söyleyeyim, kıçımı olabildiğince ezdi, deliğin minimuma küçülmeye vakti olmadı. Yani enstitüde 5 yıl okuduk ve 5 yıl boyunca komşumun sikini istediği yerde emdim ve o beni becerdi, hayır, neredeyse günün her saati sikiyle kıçımı becerdi. Sormadan bile pantolonunu indirdi ve sikini tükürüğüyle ıslatıp kıçıma soktu ve ben buna bayıldım. Bana sormadan nasıl becerdiğini ya da ağzıma sikmek için sikini ağzıma soktuğunu. Mükemmel 5 yıl. Ve komşu ne kadar şanslı, kıçı kırık bir meme ucu. Gerçek değil, rüya! Bazen onu işlerin nasıl olduğunu, birbirlerinin ailelerinin nasıl olduğunu sormak ve tabii ki beni sikmek için görüyoruz...
Yurtta bir oda arkadaşıyla ilk kez ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version