Bu hikaye sadece bir ay önce başıma geldi.
Bir Aralık günü enstitüden eve dönerken Dima ve Masha ile karşılaştım. Her şey çok önemsiz bir sorunla başladı, onunla konuşmaya başladık ve kısa sürede arkadaş olduk; arkadaş canlısı ve oldukça iyi insanlar oldukları ortaya çıktı.
Dima 25 yaşındaydı, hoş yüz hatlarına sahip uzun boylu bir adamdı; Masha ise biraz daha kısaydı ve aynı zamanda güzeldi. Daha sonra dar bir kot pantolon ve kısa bir ceket giyiyordu, havalı kıçını ortaya çıkarıyordu, bu da flört lehine başka bir argümandı. Hiçbir şey konuşmuyorlardı ki aniden cep telefonum çaldı. Arayanın adını okuyacak zamanım olmadığından telefonum bip sesi çıkarıp çevrimdışı oldu. Unutkanlığımdan dolayı kendime küfrederek yeni tanıdıklarımdan bana bir telefon vermelerini istedim. Ancak hiç kimsede yoktu ki bu bizim zamanımız için oldukça tuhaf. Masha, Dima'yı bir anlığına kenara çekti ve ona birkaç cümle attı. Yanıma geldi ve evlerine uğramayı teklif etti, çok uzakta yaşamadıkları için tereddüt etmeden kabul ettim.
Evleri oldukça temiz ve bakımlıydı ve yaramaz kapıcı girişte onları karşıladı. Asansöre binmek uzun sürmedi, Masha ve Dima dış kıyafetlerini çıkardılar ve ben de onların örneğini takip etmeye karar verdim. Sonunda arkadaşımın ceketi vücudunu kısıtlamadı ve bakışlarım onun ince bir ceketin içerdiği üçüncü büyüklükteki oldukça güçlü göğüslerine açıldı. Dima bakışlarımı yakaladı ama yüzünde kıskançlık yoktu, daha ziyade gurur vardı.
Daireye girdikten sonra ev sahipleri ceketlerini yere attı. Daha sonra bana aldırış etmeden kot pantolonlarını ve kazaklarını çıkardılar. Şaşkınlığımı gören Maşa şakayla karışık şöyle dedi: “Evimiz biraz sıcak, biz böyle yürümeye alışığız. Umarım bizden utanmazsın?” Hangisi o? Beklediğim gibi sutyensiz gitti, sadece kıçını saran ipek şort giyiyordu. İstemsizce Dima'ya baktı. Oldukça gelişmiş kasları vardı ve ayrıca dar şortlar giyiyordu. Biraz tereddüt ettikten sonra ben de soyundum. Bir erkeğe göre oldukça ince olan vücudumu görünce ikisi de tuhaf bir şekilde birbirlerine baktılar ve göz kırptılar. Masha bana telefonun nerede olduğunu gösterdi ve kendisi de Dima'nın saklandığı başka bir odaya gitti. Beklendiği gibi hemen aramayı yaptım, ciddi bir şey yok. Sahipleri takip ettim, teşekkür ettim ve buradan çıktım; kendimi oldukça utanmış hissettim.
İkisi de deri bir kanepede oturuyor ve bir tür film izliyorlardı. Dima ayrılmayı ve onlara katılmayı ertelemeyi önerdi. Aslında acelem yoktu bu yüzden kabul ettim. Köşede duran boş sandalyeye oturacaktım ama Masha birdenbire oradan izlemenin benim için oldukça rahatsız olacağını söyledi ve Dima'nın yanındaki kanepeye oturmamı önerdi. İtaatkar bir şekilde belirtilen yere çöktüm; oldukça kalabalıktı ve bir arkadaşımın yanına sokulmak zorunda kaldım.
Bu arada ekranda bir seks sahnesi başladı; iki ya da üç öpücük ve sonrasında bayılmanın olduğu standart Hollywood sahnesi değil, düpedüz sikişme. Ancak o zaman ekran logosunun olmadığını fark ettim - sahipleri bir kaset veya DVD takmıştı. Buna dikkat edemedim çünkü istemeden Dima'nın cinsel organlarına zincirlenmişti, penisi hızla hacim kazanıyordu ve kısa süre sonra külotundan kızıl kafa belirdi. Tahminlerime göre penisi çoktan 15 santimetreye ulaşmıştı ama durmayacaktı. Maşa ilgim hakkında şaka yaptı. Dima'nın beni onu tutmaya ve orada tutmaya davet ederek devam ettiği iddia edildi, inanın bana, sonunda 20 santimetreydi, daha az değil. Onların yönlendirmesiyle dikkatlice külotunu geri çektim, penisini tuttum ve biraz yukarı çekilip başını açığa çıkardım.
-Devam et, - diye sordu Dima külotunu tamamen çıkararak. Ben de televizyondaki inlemelerden ve bir erkekle mastürbasyon yaptığımın farkına varmaktan çok heyecanlanmaya başlamıştım. Daha rahat olsun diye önüne çömeldim, penisini tuttum ve onu okşamaya devam ettim. Dima memnun bir gülümsemeyle bacaklarını açtı ve serbest eliyle toplarını okşamayı teklif etti, ben de bunu kabul ettim. Sikinin kasıkları
Heyecan verici derecede durgun ve iğrenç derecede çürük olmayan, hijyene gereken önemi vermiş gibi görünüyor. Bu sırada Masha külotunu çıkardı ve bizi izleyerek amını okşamaya başladı.
“Yala onu,” dedi.
Ani fren yaptım.
—Neyden korkuyorsun? Yala,” diye tekrarladı vurguyla.
Dima ilgiyle bana baktı ve ne yapacağımı bekliyordu. Masha sonunda bundan sıkıldı, yanıma oturdu ve beni nazikçe dudaklarımdan öptü.
—Memnun oldun, değil mi? - diye sordu. Elbette başımı salladım. Sonra dudaklarını erkek arkadaşının aletinin etrafına doladı ve birkaç kez yuttu. Penisimi bıraktıktan sonra beni tekrar öptü, dilini ağzımın mümkün olduğu kadar derinine sokmaya çalışarak tükürüğünün tadının yanı sıra Dima'nın aletinin tadını da getirdi. Geri çekilmek üzereydim ama aniden hoşuma gitti.
"Peki, hadi, dene," diye başını salladı.
Omuz silktim ve Dima'nın sikini ağzıma aldım. Tadını gerçekten çok beğendim. Gözlerimi kapattım ve başımı biraz ileri geri hareket ettirdim.
Yakışıklı adamın sahibi "Harika gidiyorsun" diye övdü beni.
Dima'ya tıpkı kızların yaptığı gibi oral seks yapmaya çalıştım, dilim ve dudaklarımla başını okşadım, bazen de taşaklara doğru ilerledim. Memnun bir şekilde inledi ve elini başımın üstüne koyarak devam et dedi. Masha bana katıldı ve birlikte penisini tuttuk, bazen dilimize dokunduk. Bazen Dima'nın penisinden tatsız bir kayganlaştırıcı salgılanıyordu ve Masha ile ben bunu anında yutuyorduk.
Kız birdenbire uzaklaştı ve beni erkek arkadaşının sikinin tadını tamamen çıkarmam için bıraktı. Bir süre Masha'nın durgun sesini duyana kadar Dima'yı emmeye devam ettim:
— Maxim, beni de yala.
Arkama baktım. Dima'ya yaptığım oral seks sırasında mastürbasyon yaparak bir sandalyeye oturdu. Benden kızı bekletmememi istedi ve ben de penisini ağzımdan çıkardıktan sonra Masha'nın vajinasına doğru yöneldim. Kızın klitorisine okşama denizini yağdırdığımda Dima bir yere gitti. Ona mümkün olduğu kadar çok zevk vermeye çalıştım ama bacaklarını kaldırdı ve başımı yakalayarak beni kendine doğru çekti. Çevresel görüşümle Dima'yı fark ettim; penisinde zaten prezervatif vardı. Her nasılsa geç de olsa buna neden ihtiyaç duyabileceğini düşündüm. Bir tanıdığım külotumu çıkardı ve 14 santimetrelik penisime sırıtarak baktı.
"Elinizde bu kadar küçük bir tane olduğuna göre, büyüğüne bakım yapmanız gerekecek" dedi. Tıraşlı kıçıma masaj yaparak, "Görünüşe göre sen ilk değilsin," diye ekledi. Hayır, o adamla seks yapmadım ama anüsümü okşamaktan çekinmedim, hatta daha rahat olsun diye saçımı kazıttım. Aynı zamanda tuvaleti kullandıktan sonra çok daha rahat oluyor.
Onu rahatsız etmemeye karar verdim; aletini kıçımda hissetmeyi çok istiyordum. Ve Masha muhtemelen beni tutabileceğini umarak başını sıkıca kendine bastırdı.
Dima tükürdü ve tükürüğünü deliğime sürdü. Her itişte parmakları daha da derine giderek geçidi genişletiyordu. En sonunda deliğin yeterince geniş olduğuna karar verince debelenmeyeyim diye elleriyle beni sıkıca tuttu ve içeri girmeye başladı. Hatta penis ilk kez bana nüfuz ederken, bir an için vajinadan başka bir yere baktım, coşku içindeydim. Belli bir uzunluğa ulaşan Dima durdu, penisini biraz ileri geri hareket ettirdi ve sonra yavaşça dışarı çıkardı. Sonra tekrar içeri girdi. Ve tekrar tekrar. Her seferinde daha hızlı hareket ediyorum. O anda Masha çılgınca inledi ve geldi, meyve suları ağzıma aktı, Dima ise kıçımı dövmeye devam etti. Pelvisinin kıçıma her vuruşuna yüksek bir tokat ve ardından tatlı bir acı eşlik ediyordu. Bütün bunlar oldukça uzun sürdü, Maşa tekrar geldi ve pozisyon değiştirmeye karar verdiler.
Sandalyeye uzandım ve başımı yastığa koydum. Dima bacaklarımı omuzlarının üzerine attı ve kendini henüz iyileşmemiş olan kıçıma tekrar soktu. Masha yine yüzümün önüne yerleşti ve beni yine onu yalamaya davet etti, ben de öyle yaptım. Kocaman siki olan bir adam tarafından kıçımdan sikildim, kız arkadaşı yukarıda bir yerde birbirlerini emerken meyve sularının ağzıma girmesine izin verdi. İki kez daha bitirdikten sonra Masha benden inerken, Dima penisini kıçımdan çekip prezervatifi çekerek yanıma yaklaştı ve ağzımı açmamı istedi. İtaat ettim ve spermin tadını tahmin ederek gözlerimi kapattım. Tam ağzıma geldi, yanağıma bir meni akıntısı çarptı ve ilk kez spermin tadını aldım.
"İşte bu kadar, küçük sik, başkasının spermini iç," Dima memnuniyetle inledi.
Erkeklerin üç gün boyunca seksten uzak durmaları gibi o kadar da az değildi. Dima'nın saldığı tüm iyiliği yuttum ve tükenmiş üyeyi son bir kez okşadım.
Onlardan yaklaşık bir saat sonra ayrıldım, telefon numaralarımızı birbirimize verdik ve her şeyi kesinlikle tekrarlayacağımıza söz verdik. Her şey oldukça sıradan bir nedenden dolayı oldu. Dima anal seksi denemek istedi ama Masha hiçbirini kabul etmedi. Ayrıca Dima'nın başkasının kızını becereceği gerçeğinden de hoşlanmadı, sonra onu adamı becermeye davet etti ve o da denemeye karar verdi. Sonuçta herkes beğendi. Bu çiftle birden fazla kez buluştum ve her seferinde iki-üç saatlik vahşi bir sikiş ve ardından sıcak bir sperm dolusu beni bekliyordu. Şanslıyım sanırım. Uzun zamandır alışılmadık bir şey denemek istiyordum ve tam da ihtiyacım olan şey buydu. Şimdi de böyle bir çiftle tanışacağım ve bu tür buluşmaların sıklaşacağı umuduyla yaşıyorum.
İki arada bir derede ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version