Oral seks sırasında anüsün uyarılmasından kim hoşlanır?
Hem kızlara hem de erkeklere yönelik bir soru. Kıçınızda hangi oyuncakların olmasını tercih edersiniz?
[url=viewtopic.php?t=1594]Oral seks[/url] sırasında anüsün uyarılmasından kim hoşlanır? Hem kızlara hem de erkeklere yönelik bir soru. Kıçınızda hangi oyuncakların olmasını tercih edersiniz?
Kadınların kasık bölgelerini ağızdan okşarken bir kadının kasıtlı olarak veya kazara yüzünüze osurduğu bir durumla karşılaşan oldu mu? Peki bu konuda ne hissettin?
Uzun zamandır yazmıyordum, yakın zamanda yaşanan bir hikayeyi paylaşmaya karar verdim.
Oğul, büyükannesini ve karısını ziyarete gönderildi ve tüm çığlıklar, inlemeler ve yatağın duvara çarptığı bir...
“Başkasının penisini ağzıma alma” konusunda çok az tecrübem var ama aynı zamanda duygularımı da hatırlayarak düşündüm. İlk başta çok ilginçti, penisim tepki vermedi. Eşimle seks yaptığımda, kurnazlık...
Bu konunun pek çok kişinin ilgisini çekeceğini düşünüyorum çünkü her yaştan insanı ilgilendiriyor.
Mesele şu ki. Birçoğu (ben de dahil) ebeveynleriyle birlikte yaşıyor ve henüz taşınma fırsatı yok....