Beyler, oral seks sırasında kim sertleşir? ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Beyler, oral seks sırasında kim sertleşir?
“Başkasının penisini ağzıma alma” konusunda çok az tecrübem var ama aynı zamanda duygularımı da hatırlayarak düşündüm. İlk başta çok ilginçti, penisim tepki vermedi. Eşimle seks yaptığımda, kurnazlık yaptığımda anında ereksiyon olduğumu hatırladım. Ve ikincisi ile tanıştığımda uzun süre yürüdük, ön sevişme uzadı, eve gelip işe koyulduk ama zorlanamadım, doyumsuz güçlü bir heyecan vardı, testislerimi ağrıttı !) Ama özellikle endişelenmedim, oral seks yapmaya başlayacağım, penis hemen ayağa kalkacak! Ama dudaklarını "gül"e bastırıp şiddetle okşamaya başladığında penis tepki vermiyor, kedi bana ait değil!)) Ama [url=You need to register to see the link.. sexforum.top/viewtopic.php?t =3139]deneyimli bir kadın[/url] her şeyi kendi eline aldı ve gücümü geri kazandırdı!) O halde devam edeceğim, emerken penisim ayakta değildi, ben doruğa ulaşmayı bekliyordum ama beklemekten penisim ayağa kalktı, üstelik seksten önce sperm ağzıma döküldüğünde olduğu gibi kayganlaştırıcı damlalar salgılamaya başladı. Bu hisler hoşuma gitti, orgazm anında mutluluk değil, bir tür coşku! Bilmiyorum, denemedim ama AS'de bazı erkeklerde erektil disfonksiyon var, bazılarında yok ama herkes aynı zevki alıyor, yani kıçından sikilmekten veya ağızdan sikilmekten! Duygularınızı paylaşın, belki herkes böyle hissetmiyordur?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version