30 yaşındayım. Adım Maxim. Sıradan bir adam. Evli. İyi bir arkadaşım var - Seryoga. Beni oğlunun vaftiz babası olmaya davet etti, memnuniyetle kabul ettim çünkü ona saygı duyuyordum ve dostluğuna değer veriyordum. Kararlaştırılan tarihte eşim ve ben kiliseye geldik; vaftiz babası, komşu kasabadan hiç görmediğim bir kızdı. Ve eşim zaten gıyaben beni kıskanıyordu. Ve böylece geldik, uzaktan kızın güzel ve zayıf olduğunu gördüm... tanıştırıldık, adı Alena ama neyse, vaftiz töreni iyi geçti.
Sonra Seryoga'nın kulübesine gittik. Hamam, barbekü, yüzme havuzu ve her şey var. Bütün akşam Alena ve ben bakıştık. Oldukça güzeldi, inceydi, belirgin bir poposu vardı, düzgün vücutluydu ve göğüsleri muhtemelen 3 bedendi. İçtik, eğlendik, dans ettik, güzel vakit geçirdik. Geceyi kulübede geçirmeye karar verildi. Eşimle birlikte hamama yerleştirildik, orada güzel bir kanepe vardı. Ama eşimin sabah işe gitmesi gerekiyor ve benim de bir izin günüm var, bu yüzden sabah erkenden ona bir taksi çağırdık ve o gitti. Ben de akşam onunla evde buluşacağıma söz verdim. Ve şimdi yeni bir gün, dün neredeyse tüm misafirler ayrıldı, hatta Seryoga'nın karısı ve oğlu bile eve gitti. Geriye sadece ben, Alena, arkadaşımız Oleg, Seryoga ve annesi kalmıştı. Gün sıcak olacağa benziyordu ve hiç tereddüt etmeden yanıma bir şişe bira alarak havuza tırmandım. Havuz derin değil, belime kadar, hatta biraz daha aşağıda, o yüzden içinde oturmak çok keyifli, göğsünüze kadar gizleniyorsunuz. Oturuyorum, biramı yudumluyorum ve Alena beliriyor, havuza gidiyor ve şöyle diyor:
- Ah, vaftiz baba, sen delisin, ben de istiyorum.
— Peki, içeri girin.
Hemen elbisesini çıkardı ve suya tırmandı. Siyah bir mayo giyiyordu. Evet, figürün gerçekten muhteşem olduğunu düşündüm! Emzik! Yanıma oturdu ve hiçbir şey konuşmamaya başladık. Sonra evden Seryoga çıktı, Alena ona bağırdı ve bize bira getirmesini istedi. Homurdandı ve 5 dakika sonra 3 şişe soğuk suyla geldi. Onu evimize davet ettik ama o, hamamı su basmak istediğini söyleyerek reddetti. Yalnız kaldık ve Alena ile eski arkadaşlar gibi kolayca iletişim kurduk. Şaka yaptılar, güldüler ve dalga geçtiler. Yanlışlıkla birkaç kez göğsüne vurdum, muhteşem! Büyük, elastik! Vay! Ve kendimi onu becermenin sorun olmayacağını düşünürken yakaladım...
Etrafta dolaştıktan sonra sessizce oturduk, başımızı kaldırdık ve gözlerimizi kapattık. Gözlerimi açmadan biramı bitirdim, şişeyi havuzun arkasına fırlatıp elimi suya soktum ve yanlışlıkla Alena'nın uyluğuna koydum. İlk başta anlamadım bile. Ve sonra yumuşak bir şey hissettim. Gözlerimi açtım, baktım, ah, ona el yordamıyla dokunduğumu söyleyebilirim. Ona, yüzüne baktı. Gözlerini açmadan gülümsüyor... Ne kaltak, diye düşündüm! Sonra devam edeceğim... tereddüt etmeden kalçası boyunca giderek daha güvenli bir şekilde hareket ettim, külotuna dokundum. Ama direnmiyor, gözlerini bile açmıyor. Cesaretimi toplayıp elimi iç çamaşırının içine soktum. Hemen hafif kıllı bir kedi hissettim. Bu beni gerçekten tahrik etti. Sikim kazık gibi havaya fırladı!
Kulağına fısıldıyorum: Hadi evin arkasına gidelim, orada kimse yok. Ve gözlerini açtı, dikkatle bana baktı, eliyle külotunun arasından penisimi yakaladı ve bir gülümsemeyle dedi ki - hayır! Şaşırdım, sakince bana bakıyor ve sanki bir şişe biraymış gibi aletimi elinde tutuyor! Daha sonra Seryoga hamamdan çıktı ve sobayı yaktığını ve yaklaşık 30 dakika sonra buhar banyosuna gidebileceğini söyledi. Alena çok sevindi ve ateşe bakmak istediğini söyledi. Kalktı ve gitti. Hamama girdim ve aletim dışarı çıkmış halde öylece kaldım. Seryoga onun ardından bir şeyler söyledi ve onu takip etti. Canın cehenneme, diye düşündüm ve suda oturmaya devam ettim.
Yaklaşık 20 dakika oturdum, sıkıcı olmaya başladı, orada kimse yoktu, Oleg muhtemelen hâlâ uyuyordu, hamamda oturuyorlardı, televizyonun konuşmasını duyabiliyorlardı, muhtemelen klimanın altında dinleniyorlardı. .. ben de gideceğim. Kalktım, havuzdan çıktım ve hamama gittim. Kapı açık, televizyonda müzik çalıyor. Pislikler bensiz oturduğumu sanıyorlardı. Ve hamama, daha doğrusu kanepe, masa ve sandalyelerin bulunduğu büyük bir giyinme odasına girdi. Ve içeride ne olduğunu görünce neredeyse eşikten düşüyordu. Seryoga kanepede oturuyor, külotu yerde ve dört ayak üzerinde onu emiyor. Şaşırmıştım. Bu bir şoktu. Sırtı bana dönük, daha doğrusu kıçını dönmüş gibi görünüyor. O beni görmüyor ama Seryoga beni hemen gördü. Korktu, sarsıldı, kafasını tuttu ve kalkmak istedi. Ve penisini bırakarak arkasını döndü, bana baktı, tekrar alaycı bir şekilde gülümsedi ve emmeye devam etti. Burada Seryoga ve ben şaşkına döndük.
Öfke ve vahşilikle odaya atladım, arkasında durdum ve külotunu çıkardım, durmadı bile, sıfır duygu. Ah seni kaltak diye düşündüm. Sikini çıkardı ve gösterişli bir hareketle ona itti. Kendisininki gibi ona uçtu, zaten tamamen ıslanmıştı. Kıçını yakaladım ve açgözlülükle onu sikmeye başladım, güçlü gerizekalılarla cıvatamı amının içine doğru sürdüm. Onu parçalamak, bir fahişe gibi becermek istedim! Başını daha sert salladı, Seryoga homurdandı, başını tuttu ve görünüşe göre ağzına geldi. Hepsini zevkle yuttu. Ve penisini ağzından çıkardı ve hemen tutkulu bir cinsel inlemeyle çığlık attı! Bir orospu gibi inlemeye ve bir yılan gibi kıvrılmaya başladı, kendini bana daha da sert bastırdı, sadece çığlık atıyordu ve birinin duyacağından korktum, kapıya döndüm ve evet, Oleg koridorda yuvarlak elleriyle duruyordu. gözler. Muhtemelen o da gördükleri karşısında dehşete düşmüştü, Seryoga kanepede çıplak oturuyordu ve ben de bu meme ucunu sikiyordum. Kasılmaya başladı ve şiddetle geldi, sonra ben de gelmeye karar verdim. Penisini çıkardı ve onun kıçına mastürbasyon yapmak istedi ama kadın aniden ayağa fırladı, arkasını döndü ve emmeye başladı.
Ağzıma geldim. Mutluluk vericiydi. Uzun zamandır bunu yaşamamıştım. Her şeyi yuttu ve parıldayana kadar penisimi yaladı, sonra gözlerini Oleg'e kaldırdı, gülümsedi, dudaklarını yaladı ve parmağıyla ona işaret etti...
Vaftiz annesi ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version