Cuckold'un karısıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Cuckold'un karısı

Post by Anonymous »

Karılarının flört etmesinden ve bazen başka erkeklerle seks yapmasından zevk alan ve tahrik olan kocalar vardır. Kendimi bu tür kocalar kategorisinde görüyorum. Bazen içimde yeni boynuzlar beliriyor, bu konuda çıldırıyorum, eşimle tartışıyorum ama kalbimde karımın ihanetinin durumu beni heyecanlandırıyor.

On sekiz yıldır evliyiz. Eşim ve ben ikimiz de 40 yaşındayız. Bir buçuk yıl önce karım benimle tanışmadan önce çıktığı bir adamla tanıştı. Ve bazen olduğu gibi, duygular yeniden alevlendi. Instagram üzerinden yazışmaya başladılar ve güneyde buluşmaya karar verdiler. Eşim, ailemle birlikte onun yaz aylarında çalıştığı yere tatile gitmemizi sağladı. Onu tanımıyordum ve geldikten kısa bir süre sonra onunla sahildeki bir kafede tanıştık. Gereksiz ayrıntıları atlayıp en ilginç kısma geçeceğim.

Bazen akşamları birlikte yürüyorlardı ve o benden kızımın yanına oturmamı istedi. Uzun zamandır birbirimizi görmediğimizi, sohbet etmek istediğimizi söylüyorlar. Daha sonra partiler sabah saat beşe kadar sürmeye başladı. Çok heyecanlı geldi. Bunca zamandır uyuyamadım, orada bir parti olduğunu tahmin ettim. Ayrılmadan önce, izin zamanı geldiğinde karım çok sarhoş oldu. Onunla nasıl dinlendiğini sordum ve son günlere ait anılar ondan su yüzüne çıkmaya başladı. Şimdi eşimin sözlerinden bir hikaye sunacağım.

Set boyunca yürüdük, çok az insan vardı ve denize yaklaşmaya karar verdik. Uzun yırtmaçlı, uzun, hafif bir etek giyiyordum. Kumların üzerine oturan Slava beni dudaklarımdan ve boynumdan öpmeye başladı. Eli eteğimin kumaşı boyunca bacaklarımı okşamaya başladı. Daha sonra elini eteğin yırtmacına soktu ve parmağıyla külotun kenarını geriye doğru itti. Elini amıma kadar ulaştırmak için bacaklarımı daha da genişlettim.

Slava külotumu çıkardı, kumun üzerine koydu ve diliyle klitorisimle oynamaya başladı. Dilini amcığıma çok derinden soktu. Meyve suları benden doğrudan ağzına aktı. Artık arzularıma karşı koyamadım ve pantolonunun düğmelerini çözdüm. Pembe, tıkanmış kafalı kalın, kıllı penisini çıkardım. Ne kadar iyi ve davetkârdı. Onu istiyordum. Tamamen yutmak istedim.

Onun ağzıma boşalmasını istedim ve hepsini yuttum. Ağzıma boşalmana izin vermedim ama sevgilimin yapmasına izin verdim. Tüm uzunluğuyla içime girdi. Kasık kılları burnuma kadar geliyordu. Her zaman temiz traşlı sikleri sevdim ama artık sevmiyorum. Onu emdim ve kafasını yaladım.

O sırada eliyle kasıklarımı okşuyordu ve parmağıyla kıçımın deliğine dokunuyordu. Yedinci cennetteydim. Öfkeli gibi ağzımdan sikti, beni parçalamak istedi. Birkaç sürtünme daha yaptıktan sonra penisinin gerilmeye başladığını ve tohumunun boğazıma sıçradığını hissettim. Yutmaya başladım çünkü o anda sevdiğim kişinin tohumuydu bu.

Sikini ağzımdan çıkardı ve diliyle bana vurmaya başladı. Bunu çok ustaca yaptı. Yavaşça dudaklarımı ısırdı ve dilini tamamen içeri soktu. Penisinin yeniden gerilmeye başladığını fark ettim. Onu elime aldım ve amcığıma yönlendirdim. Beni penisinin tamamı boyunca kazığa oturtmaya başladı. Parmaklarımla amımı okşayarak boşalmama yardımcı oldum. Slava beni çok uzun süre becerdi, iki kere boşalmayı başardım. Gerildi ve sordu:

—Nerede bitirebilirim?

— Bende, bende ve yalnızca bende.

Bunların en güvenli günler olmadığını anladım ama sevgilimin tohumunu rahmimde hissetmek istedim. Slava boşalmaya başladı ve sevgilimin beni döllediğini ve yeni erkeğimden hamile kalabileceğimi düşündüm. Evli olduğumu anladım ama sevgilimden hamile kalmak istiyordum.

Slavka tüm spermini bana akıttı. Hemen penisini çıkarmadı, spermin içimde kalmasını bekledi ve ben de onu eve getirdim. Böylece artık onun kadını olduğumu anlarsın.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Sexwife & Cuckold ilişkisini denemek istiyorum.
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    47 Views
    Last post by Anonymous
  • Sevgilisiyle gelinlik giymiş seks karısı
    0 Replies
    52 Views
    Last post by Anonymous
  • Karısı diğerlerinden sonra sikişmek ister
    0 Replies
    66 Views
    Last post by Anonymous
  • Üç ay boyunca nasıl Çeçenyalı bir dul adamın “karısı” oldum?
    by Guest » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    79 Views
    Last post by Guest
  • Karısı bir fahişe.
    0 Replies
    51 Views
    Last post by Anonymous