Herkese selam. Karısının sevgilisiyle cinsiyetini, aynı zamanda seninle evlendiği gelinliğin içinde olduğunu kim hayal etti? Ya da belki başka birisinin elindeydi? You need to register to see the link.? Kim ister?
Herkese selam. Karısının sevgilisiyle cinsiyetini, aynı zamanda seninle evlendiği gelinliğin içinde olduğunu kim hayal etti? Ya da belki başka birisinin elindeydi? [url=https://en.sexforum.top/viewtopic.php?t=12330]Nasıl hissediyorsunuz[/url]? Kim ister?
Bazıları için elbette ama benim için büyüleyici bir manzara: karımın başka biriyle seks yapmasını izlemek. Burada karşımda oturuyorlar - karım ve o diyelim: arkadaş. Karısı çok kısa, dar siyah bir...
Benim bu konuda hiçbir tecrübem yok, eşim sadık ama ben de bunu gerçekten deneyimlemek ve hissetmek isterim. Sevgilinizi bir başkasıyla görmenin, onun inlemelerini duymanın, ya da bir başkasıyla...
Arkadaşlar, eşine kimin oral seks yaptığını, sizde bunun nasıl ve neden başladığını, bundan sonra eşinizin size nasıl davrandığını sormak istedim. Eşimin bir tanıdığının bizi ziyarete geldiği, iki...
Benim hikayemin diğerlerinden çok farklı olması pek mümkün değil; benimki de diğerleri gibiydi. 25 yaşında evlendi, eşi kendisinden üç yaş küçüktü, ilk dört yıl çok kıskançtı, eşi o dönemde...