Benim hikayemin diğerlerinden çok farklı olması pek mümkün değil; benimki de diğerleri gibiydi. 25 yaşında evlendi, eşi kendisinden üç yaş küçüktü, ilk dört yıl çok kıskançtı, eşi o dönemde çalışmıyordu, doğum iznindeydi, hiçbir nedeni yok gibiydi. Sonra bir yıllığına Avrupa'ya gitmek zorunda kaldım, her şey o zaman oldu. Yurtdışındaki insanlar oldukça ayrı yaşıyor ve ben daha da fazla öyleyim, bu yüzden mastürbasyon benim için bir eşin en iyi alternatifi haline geldi.
Ben gittikten hemen sonra eşim işe girdi. Kıskançlığımdan dolayı doğal olarak bu konu üzerinde çok düşündüm ve bir süre sonra bunun beni heyecanlandırdığını düşünmeye başladım. Mastürbasyon sırasında karımı başka bir erkeğin altında hayal ettim ve bu bende şiddetli bir orgazm oluşmasına neden oldu ve bunu istediğim sonucuna vardım.
Eşimle internet aracılığıyla düzenli ve uzun uzun konuştuk, doğal olarak kıskançlığımdan bahsettik ve ben de yavaş yavaş sevgilime başıma gelen değişiklikleri anlatmaya başladım, ama sadece genel anlamda ve bazı durumlarda nokta, ona, beni aldatırsa umurumda olmadığını söyledim çünkü fiziksel yalnızlığa dayanmanın çok zor olduğunu anlıyorum ama kimse bir şey öğrenmesin. Geldiğimde sevgilimi ilk siktikten sonra uzanıp sigara içtim, başını omzuma yasladım ve ona nasıl mastürbasyon yaptığımı, onu başkasının altında hayal ettiğimi ve bunun beni ne kadar heyecanlandırdığını anlattım.
p>
—Bunun olmasını ister miydiniz? - sessizce sordu. Sorusunun ardından sıcak bir dalga beni alt etti ve aletim teneke bir asker gibi ayağa kalktı. Elini tuttum ve onu ayakta duran alete doğru çektim.
—Sanırım cevap vermeme gerek yok. Arzumu elinle hissediyorsun!
—Bunu hissediyorum. - diye fısıldadı.
— Öyle miydi? — kısa bir aradan sonra, kısık bir ses tonuyla zar zor sesimi çıkardım.
—Evet. - ve sikimi biraz sıktı. Ondan sonra üzerine atladım, bacaklarını açtım ve çılgınca ahlaksız vajinasını yalamaya başladım. Sonra çılgınca sevişmelerle geçen bir gece oldu, molalar sırasında ondan ayrıntıları istedim, ama o konuşmaya başlar başlamaz sikim tekrar sertleşti ve sikişme devam etti. Kendimi on sekiz yaşında gibi hissettim ve bunun sonucunda gece boyunca sevgilimi yedi kez siktim. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştık; hem seksten hem de onun aldattığını itiraf etme şeklimden memnundu. Bunu benden beklemediğini ve eğer penisimin sertleşmesi olmasaydı bunu bana itiraf etmekten korkacağını söyledi.
Ani konuşmamız sonucunda, eşimin, her normal insan gibi, işyerinde güçlü bir arzu yaşadığını, patronunun ona kur yapmaya başladığını ve ona her türlü ilgi işaretini gösterdiğini öğrendim. Bizden büyüktü, kırk iki yaşındaydı, adı Oleg Nikolaevich'ti, karım ondan hoşlanıyordu ve onunla sevişmek istiyordu ama korkuyordu ve bunu yapmaya karar veremiyordu, ama sonra Ben umursamadığımı itiraf ettim, o da biraz şüphelendi ve kararını verdi. Ayrılıktan üç ay sonra onay verdim ve son sekiz aydır sevgili eşimi haftada birkaç kez sikiyor.
Duyguları hakkında adamın onu becerme şeklini beğendiğini, sikinin neredeyse benimkiyle aynı büyüklükte olduğunu ama spermin tadının farklı olduğunu söyledi. Hangisinin daha lezzetli olduğu sorulduğunda ise sadece farklı olduğunu söyledi. Sabah karısı işe gitmeden önce mutfakta tekrar bu konuyu konuşmaya başladı.
—Şimdi Oleg'le ne yapacağız? — karısı utanarak sordu.
—Ne düşünüyorsun? Kararı sizin vermenizi istiyorum.
—Peki, eğer sakıncası yoksa bırakın her şey eskisi gibi kalsın. - dedi gözlerini indirerek. Ayağa kalktım, boynunu öptüm ve memnun olduğumu söyledim. Uzun bir öpücükle karşılık verdi. İki gün boyunca her şey ölçüldü ama seks muhteşemdi, bensiz neler olduğuyla hâlâ ilgileniyordum ve üçüncü gün olan Cuma günü eşim işten aradı ve işe geç kalıp kalmayacağını sordu, dedim. bunu gerçekten istiyordum.
Sevgilim saat on ikide geldi, bunca zaman o yokken ben korkunç bir sabırsızlık içindeydim, iki kez mastürbasyon yaptım, onun şimdi başka birini nasıl becerdiğini hayal ettim. Çok utanmıştı, ona sarıldım ve dudaklarımı dudaklarına bastırdım, bu onu biraz rahatlattı, onu kaldırdım ve yatak odasına taşıdım, soyundu, o hala utanıyordu, yıkanmak istiyordu ama onu yatırdım aşağı indim ve amına sarıldım, bu yüzden önce sevgilimin içinde başka bir sikin tadını hissettim, sonra onu becerdim. Daha sonra duş aldık ve çay içmek için mutfağa gittik.
—Ben uzaktayken ne yaptınız?
—Orada nasıl emip sikiştiğini hayal ederek iki kez mastürbasyon yaptım.
—Bunu yaptığımdan gerçekten memnun musun?
— Bundan şüphen mi var?
— Hayır, huzursuz vicdanımı sakinleştiriyorum.
Sonra tekrar seks oldu, ama daha sakindi, karımdan her şeyin nasıl olduğunu ayrıntılı olarak anlatmasını istedim ve onu becerdim, zevk aldım, bunu kocasına anlatması onu daha az heyecanlandırmadı Ben. Birkaç hafta sonra, karımı işten almaya gittim, o da beni Oleg'le tanıştırdı, ilk seferinde gerçekten biraz utanmıştı, onu siken iki adamın yanında duruyordu ve sonra eve yürüdüğümüzde Oleg'in benim için olduğu gibi o da her zaman benim fikrimle ilgilendi. Gerçekten iyi bir adamdı ve bu yüzden hile yapmak zorunda kalmadım.
Şimdi, en sevdiğim mastürbasyonla meşgulken ve tüm bu süre boyunca gençlik değil de sikişmeyle eşit düzeyde gerçekten sevilmeye başladığımda, karımı belirli bir erkekle hayal ettim, bu da bu sürece daha parlak renkler kattı . Bu neredeyse bir yıl sürdü ve sonra karımın çalıştığı şirket iflas etti, bir süre eşim Oleg ile görüşmeye devam etti, ama bir şekilde her şey çok çabuk sona erdi, başka bir iş buldu ve karım ev hanımı oldu. maaşım buna izin veriyordu. Yaklaşık altı ay boyunca çok tekeşli bir şekilde yaşadık, ancak seks bir uyuşturucudur ve yeni bir şey denerseniz, onu tekrar, daha da güçlü bir şekilde istersiniz.
Güzel bir gün, arkadaşımın doğum gününde ziyarete gittiğimizde, eşinden yeni boşanmış olan tanıdıklarımdan biri sarhoş oldu ve eşime ilgi göstermeye başladı. Bunu görünce heyecanlandım, sevgilimi mutfağa götürdüm ve ona şunu söyledim, o iyi bir adam olduğunu söyledi ve ben deliyim çünkü bu benim arkadaşım, istediğim umrumda değil dedim. bırakın ve gerekli olduğunu düşündüğü şeyi yapsın. Herkes çok sarhoş olduğunda, eşimin ve arkadaşımın bir yerlerde ortadan kaybolduğunu fark ettim, yaklaşık bir saatliğine ortalıkta yoktular, büyük ve makul derecede sarhoş bir şirkette kimse bunu fark etmedi.
Ona baktım ve soru soran bir yüz ifadesi takındım, o da olumlu bir şekilde başını salladı, hemen hazırlanmaya başladım, vedalaştım ve ayrıldık. Özel sektördü, gecenin ıssız bir sokağına çıktığımız anda eşimi kendime doğru çekip öpücükle bütünleştim ve elimi eteğinin altına soktum, çevirseniz de külotu ıslanmıştı. Karımı çite doğru ittim, dizlerimin üzerine çöktüm, külotunu çıkardım, bir bacağımı kaldırdım ve kendimi onun ıslak ve sıcak amına bastırdım, spermle doluydu.
— Kaç kez? — Hırıldadım.
—İki! - karısı inledi.
Her şeyi son damlasına kadar yaladıktan sonra eşimi elinden tutup sürükledim, geniş bir caddeye çıktık, bir taksiye bindik ve on dakika sonra evdeydik. Sarhoşluk geçti, sonra çılgın bir gece oldu, ilk kez eşimin başkasının spermiyle dolu amını yaladım, beni o kadar tahrik etti ki neredeyse sabaha kadar sakinleşemedim. Eşim bana çılgın bir sapık olduğumu söyledi ama bu beni daha da tahrik etti.
—Beğendin mi? - diye fısıldadı.
—Çok!
—Sen delisin ama bu beni heyecanlandırıyor. — aletimin darbeleri altında inledi.
—Sen dünyanın en lezzetli kadınısın! — Hırıldadım.
— Sen bir sapıksın, seni böyle seviyorum!
Arkadaşım Sasha sevgilimi bu şekilde sikti, üç aydan biraz fazla sürdü, ama onu oldukça sık sikti, haftada dört kez, bu ben işteyken gün içinde oldu. Sasha'nın siki benimkinden çok daha büyük çıktı ve karımı düzgünce sikti, gün içinde birkaç kez eve geldim, onları siktikten hemen sonra, bunu bilerek yaptık, sevgilim sperm dolu amını yalamama izin vermeyi severdi ve Şuna bakın, ama Sasha'dan sonra, aletimi sadece az önce siktiğim vajinasında ezdim, büyüklüğün şüphesiz bir rol oynadığını itiraf etti, ama benim onu siktiğim ve ben onu becerdiğim ve boşalmayı başardığım gerçeği onu heyecanlandırdı. karımın üzerine biraz atladım ve onu orgazma ulaştırdım, sikini çıkardı ve mastürbasyon yaptı.
Şunu söylemeliyim ki seks sırasında eşim bana mastürbasyoncu, boynuzlu koca, sapık ve am yalayıcı demekten hoşlanmaya başladı ve bu onu tahrik ediyor. Üç ay sonra, Sanya daha sonra evleneceği bir kızla tanıştı ve sevgilimle seks boşa çıktı, ancak bugüne kadar her üç ayda bir sevgilimi becermeye geliyor, bu kadar göze çarpmayan bir ilişki. Aslında eşim bu şekilde benim yardımımla SexWife oldu. Tadını aldı ve ben de aldım, bu süre zarfında üç düzine erkekle sevişti, tek seferlik ve uzun süreli toplantılar vardı, o ve ben en canlı cinsel izlenimi Gana'dan siyah bir öğrenciyle tanıştığında yaşadık. bizden çok daha genç olan adamın kocaman bir siki olduğu ortaya çıktı, ama sadece bu da değil, birkaç ay sonra aynı derecede etkileyici bir sike sahip arkadaşı tarafından sikildi ve sonra bir yıl boyunca onu birlikte siktiler. yaşadıkları kiralık daire.
Bazen hafta sonları Cuma akşamı çıkıp Pazar akşamı tamamen bitkin bir halde geri geliyordu. Ben de onun yanına uzanıp onun hikayelerini dinlerken mastürbasyon yapıyordum. Hikayemi burada sonlandıracağım. Az önce size ne tür ailelerin, hatta mutlu ailelerin var olduğuna dair örneğimizi sundum.
Seks karısı ve kocası masturbator-aldatılan koca ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Seks karısı/aldatılan erkek konusundaki ilk deneyiminiz. İlk sefer nasıldı?
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 56 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version