Bir çalışanla seksGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir çalışanla seks

Post by Anonymous »

İpotek departmanından meslektaşım Svetlana Luneva iş yerinde benimle çalıştı. Benden biraz daha yaşlı. 43 yaşındadır. Bir kocası ve iki çocuğu var. Uzun zamandır gözüm onun üzerindeydi. Yıllarca ona asılmaya çalıştım ama o, evli olduğunu ve aramızda sadece dostane ilişkiler olduğunu söyleyerek beni kibarca başından savdı. Bir süre onun gerisinde kaldım, muhtemelen istifa ettim. Ama onun da benden hoşlandığını hissettim. Ve her şey kendiliğinden oldu. Bir defasında bana, kocasının eve geç gelmeye başlaması ve kadın parfümü kokması nedeniyle kavga ettiğini anlatmıştı. O zaman ona destek oldum ve sorunlarından uzaklaşması için işten sonra bir kafeye gitmeyi önerdim. Bir kafede o da benden hoşlandığını itiraf etti. Uzun süre kelime kelime düşünmedim ve evime geldik. Evde ona çok güçlü rom ikram ettim. Hiç denemediğini ve çok beğendiğini itiraf etti. Sonra sanki kendime hakim olamıyormuşum gibi onu rahatsız etmeye başladım. Direnmedi. Dudaklarımdan öpmeme karşılık olarak başımı ellerinin arasına aldı. Bir anda beyaz bluzunu ve sütyenini çıkardım. Gözlerimin önünde papillalı iki yuvarlak top belirdi. Onları elime alıp dilimle oynayarak tek tek emmeye başladım. Siyah pantolonunu ve mavi külotunu çıkardı ve aynı anda beni de soydu. Onun koyu renkli traşlı kasıklarını ve amını açık bir gül goncası gibi gördüm. Kendimizi yatağa attık (böyle olacağını bilseydim en azından evi temizlerdim) Tamamen çıplak, hiç utanmadan bacaklarını açtı ve üzerime oturdu. Sonra sertleşmiş penisimi avucunun içine aldığını ve ıslak amına yasladığını hissettim. Yavaşça kendi içine soktu ve penisim tamamen onun içindeydi. Pelvisini giderek daha hızlı hareket ettirmeye başladı. Lanet olsun gözlerime inanamadım. Amcığı ne kadar ıslaktı, her hamlede daha da sert ciyaklıyor, sikimi daha da derine emiyor, beyler, bu tam bir rezillik! Elastik poposunun cinsel organlarıma çarptığını hissettim. Başını tavana doğru atarak dairenin her yerinde inledi. Cinsel ilişki sırasında çantasında bulunan telefonundan defalarca çağrı geldi. Ama dikkat etmedik. Hayatımda ilk defa iki kere geldim. Ve iki kere de tam onun içine. Dölüm bir yangın musluğu gibi dışarı fırladı ve vajinasını doldurdu. Üstelik geldiğim anda vajinal kaslarının da kasılmaya başladığını hissettim. Aynı anda geldik. Eski sevgilimle bunu bile yaşamadım. Derin bir şekilde öpüştük. Hatıra olarak fotoğrafımızı çektim ve yatakta bir sigara yaktım. Üzerimden kalktı ve çıplak kıçını sallayarak yerde duran çantasına gitti. Eğildi ve üzerinde telefon olan peçeteleri çıkardı. Amını silerek geri aradı. Arayanın oğlu olduğu ortaya çıktı. Ona işe geç kaldığını ve yakında döneceğini söyledi. Bir bardak rom eşliğinde biraz daha sohbet ettik, o bana hayatından bahsetti, ben de kendi hayatımı anlattım, kocamdan bahsettim. Bana doğum gününde kocasının ona çiçek verdiği bir fotoğraf gösterdi, ben de fotoğrafı çok beğendiğim için bana göndermesini istedim. Daha sonra işyerinde görüşürüz diyerek giyindi ve gitti. O gün mutluydum. Not: Ertesi gün işe gelmedi ve kelimenin tam anlamıyla o hafta meslektaşlarımdan işi bıraktığını öğrendim. Sınıf arkadaşlarından çekildi ve çağrılara cevap vermiyor
You need to register to see the link.
. Daha dünden önceki gün beni aradı ve bunu yapmamıza gerek olmadığını, karmakarışık duygular içinde olduğunu ve günaha yenik düştüğünü, kendini kolay erdemli bir kadın gibi hissettiğini söyledi. Ailesini sevdiğini ve artık onu aramamasını istediğini ve telefonu kapattığını. Onu aramaya çalıştım ama telefondaki cevap pek güven verici değildi - Abone artık hizmette değil.
You need to register to see the link. You need to register to see the link.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post