Ticari bir yapıda çalışma fırsatı buldum. Kurallara uyan, evli bir erkek olarak karımı hiçbir zaman aldatmadım. Ama yine de, aslında bunu sadece hayal ediyordum... Lina adında evli bir kadın benimle çalışıyordu. Küçük boy, küçük göğüsler ve dolgun popo. Resim kesinlikle heyecan verici değil. Ama dudakları!
Ah, dünyada bundan daha heyecan verici bir şey varsa o da bu dudaklarla karşılaştırılamaz. Kaç kez penisimin başını nasıl sardıklarını hayal ettim. Bu keyifli fikirle kaç kez tuvalete koştum. Ama kendime hiçbir şeye izin vermeye asla cesaret edemedim. Lina da hiçbir zaman bir sebep belirtmedi.
Aile ve sorunlar hakkında bitmek bilmeyen sohbetler. Ancak zaman bunun bedelini ödedi. Yavaş yavaş farkında olmadan yakınlaştık. Bir akşam bir önceki ayın bilançosunu tamamlamak zorunda kaldık. Oldukça hızlı bir şekilde bitirdik ve tüm sonuçları sorunsuz bir şekilde hesapladık. Ama bazı nedenlerden dolayı ayrılmak istemedim. Cinsel şakalar anlatmaya başladım. Lina güldü ve aynı hikayeyi anlattı. Yavaş yavaş cinsel ilişki sorunlarını tartışmaya başladık. Sonra Lina aniden bana kimsenin BUNU ona sözlü olarak yapmadığını itiraf etti. Bana göre bu bir eylem emri gibi geldi. Ona yaklaştım ve onu öpmeye başladım. Sadece "Ne yapıyorsun?" diye fısıldamayı başardı. Neden?
Fakat benim için artık bunun bir önemi kalmadı. En küstahça eteğinin altına tırmanmaya başladım.
Duruma hızla hakim olmak istiyordum ve acelem vardı. Elim değerli üçgene uzandı ama Lina'nın sürekli direnişi bana normal davranma şansı vermedi. Klitoral bölgesini okşamaya başladığımda biraz sakinleşti ve fısıldadı: - Peki, bana ne yapıyorsun?
Onu masaya yatırdım, zaten oldukça ıslak olan külotunu hızla çıkardım ve açgözlülükle heyecanlı vajinaya düştüm. Bir an bile durmadan dilimle çalıştım. Çalışanımın seslerini ve inlemelerini kulaklarımda duyabiliyordum...
—Artık dayanamıyorum, hadi değişelim. Lina'nın tam olarak ne zaman orgazm yaşadığını fark etmeden veya anlamadan, gururla şu cümleyi söyledim - Eh, elbette. Profesyonel işe yaradı!
Partnerim etkilenmedi. Kemerimi taşıyamadı. Ona yardım ettikten sonra külotumla birlikte pantolonumu da indirdi. Kahramanım tüm görkemiyle karşısına çıktı.
Durumumu anlayınca boşalmam için 10 saniyenin yeterli olacağını biliyordum. Ama bunu görünüşümle göstermedim.
— Ağzınıza boşalmayın!
—Merak etme, dedim boğuk bir sesle.
Ve şimdi uzun zamandır beklediğim an geldi. Süper dudakları tıpkı bir filmdeki gibi yavaşça açılıyor. Pembe dil öne çıkıp penisimin başına dokunuyor. Gözlerim geriye kaydı ama dudaklarının aletimin üzerinde bir daire oluşturduğunu görebiliyordum. Gözlerimin önünden daireler ve kozmik görüntüler geçiyordu... Bir anda boşalmaya başladığımı hissettim. Penisimi çıkarmak için 1-2 saniyem vardı. Ya da en azından yaklaşmakta olan bir volkanik patlama hakkında uyarıda bulunun. Ama yapmadım. Çünkü bunu yapmak istemedim. O güzel dudaklarına boşalmak istedim...
Bundan sonra ne olacağını tahmin etmek zor değil. Lina tuvalete koştu. Yaklaşık 15 dakikadır ortalıkta yoktu, bu sırada ne olduğunu anladım. Utanmadım. İşin tuhaf yanı ben de pişmanlık duymadım.
Lina geri döndüğünde özür dilemek istedim. Ama bunu tahmin ederek sözümü kesti: "Hiçbir şey olmuyor." Sana kızgın değilim. Daha fazla ister misin? Cevabınız evet ise çabuk gelin. Eve gitme zamanım geldi.
Bir an önce uzaklaşma arzusunu görünce nazikçe bir arabaya binip eve gitmeyi teklif ettim. Zevk için harcanan zamanı telafi etmek için. Evine yaklaştığımızda aniden şöyle dedi: "Bunu karına anlatacak mısın?"
Bu cümleyi şaka olarak anlayıp neşeyle şöyle dedim: Elbette! Üstelik ayrıntılarla birlikte!
Yanıt olarak güzel bir gülümsemeyle karşılaştım.
Ertesi gün Lina'm işe gelmedi. Bir hafta sonra o da gelmedi.
Ve bir bahar sabahı patronum oldukça güzel bir kadınla geldi ve şöyle dedi:
— Lina artık bizimle çalışmıyor. Kocasıyla birlikte başka bir şehre gitti. Bu da Valya.
Mükemmel bir uzman. Umarım birlikte çalışırsınız.
Valya'nın çok kısa eteğinin kesimine hevesle bakarak, "Ben de öyle umuyorum," dedim...
Evli bir çalışanla sözlü aldatma ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version