Elbette kadınlar için daha ilginç. Aldatmaya karşı gerçek bir fetişim olduğunu fark ettim. Bu, You need to register to see the link. aldattığında değil, evli bir kadınla veya ilişkisi olan bir kızla yattığımda oluyor.
Bu çok heyecan verici. Özellikle böyle bir seks sırasında kocasının onu aradığı ve benim onun içinde olduğum anı sevdim. O konuşurken ben onu daha sert dövmeye çalıştım. Ama bütün bu durum beni o kadar heyecanlandırdı ki hepsini içime doldurdum. Kadınların aldatmaya karşı tutumunun ne olduğunu merak ediyorum. Belki bundan heyecan duyanlar da vardır, belki hikayeler vardır. Genel olarak, ya aldattığı ya da çocukları olduğu sık sık başıma geldi. İyi mi kötü mü bilmiyorum ama durum böyle.
Elbette kadınlar için daha ilginç. Aldatmaya karşı [url=viewtopic.php?t=1081]gerçek[/url] bir fetişim olduğunu fark ettim. Bu, [url=https://ne.sexforum.top/viewtopic.php?t=23879]kız arkadaşım[/url] aldattığında değil, evli bir kadınla veya ilişkisi olan bir kızla yattığımda oluyor. Bu çok heyecan verici. Özellikle böyle bir seks sırasında kocasının onu aradığı ve benim onun içinde olduğum anı sevdim. O konuşurken ben onu daha sert dövmeye çalıştım. Ama bütün bu durum beni o kadar heyecanlandırdı ki hepsini içime doldurdum. Kadınların aldatmaya karşı tutumunun ne olduğunu merak ediyorum. Belki bundan heyecan duyanlar da vardır, belki hikayeler vardır. Genel olarak, ya aldattığı ya da çocukları olduğu sık sık başıma geldi. İyi mi kötü mü bilmiyorum ama durum böyle.
İlginç görüş Toplumun tüm katmanları. Bir partneri tercih ettiğiniz için nasıl kendiniz kesilir. Özellikle ilginç görüşler Üyeleri emen herkes))
class href = hedef = _blank > Tercihen bir fotoğrafla....
Ticari bir yapıda çalışma fırsatı buldum. Kurallara uyan, evli bir erkek olarak karımı hiçbir zaman aldatmadım. Ama yine de, aslında bunu sadece hayal ediyordum... Lina adında evli bir kadın benimle...
Merha ba, forum kullanıcıları!
Bu konu, kendinizi dolandırıcılardan nasıl koruyacağınıza adanmıştır, bana böyle bir deneyime sahip olup olmadığınızı söyleyin.
1. Kişisel ve samimi fotoğrafları...
Uzun zamandır ilginç bir konuydu: Kadınlar menopozdan sonra hamile kalabilir mi?
Geçenlerde iki kadın arasında bir konuşma duydum, biri diğerine menopozdan sonra hamile kaldığını, kürtaj olacağımı...