Sizinle yakın zamanda gerçekleşen bir hikayeyi paylaşmak istiyorum.
Aile hayatından ve monotonluktan sıkıldığınız zamanlar vardır. Tahmin edebileceğiniz gibi 24 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Daha önce de hayatıma biraz çeşitlilik katmayı düşünmeden duramıyordum, sadece kızlarla konuşuyordum, elbette onlarla seks yapmak istiyordum ama görünen o ki karımla seks alışılmadık bir şey değil. Ancak burada birkaç hafta önce gerçekleşen vakalarımdan biri var.
Her zamanki gibi işteyken sosyal ağlardan bir kızla tanışmaya karar verdim. Victoria adında bir kız bana cevap verdi. Çok çekici bir kız, 23 yaşında, boyum 183 cm, benden bir baş kısaydı. Çok ince, biçimli bir vücudu, 2 beden diri göğüsleri, biçimli bir poposu var, çok fazla değil, sadece kendine bakmayı seviyor.
Hepinizin bildiği gibi sıradan bir sohbet başlattık ve onun beni etkilediğini anlıyorum. Giderek daha açık sözlü hale gelen birkaç günlük iletişimden sonra niyetini saklamadığını fark etmeye başladım! Yazışmalar zaten aktif olarak seksle ilgili fantezilere dönüştü. Bir çift olarak hayal kurduk. Uyluklarının iç kısmına yumuşak hareketlerle masaj yaparken, ona hafif, ısıtıcı bir sırt masajı yaptığımı, bacak masajına dönüştüğümü hayal ederek ona yazdım. Bana bunun onu heyecanlandırdığını yazdı, ben orada durmadım, ona elastik kıçına sanki şans eseriymiş gibi nazikçe masaj yaptığımı, parmağımı külotunun içinden amının üzerinde gezdirdiğimi yazdım. Bana zaten ıslak olduğunu söyledi. Yazışmalarımızda her şey ne kadar sorunsuz ama aynı zamanda hızlı bir şekilde aktı. İkimiz de birbirimizle dalga geçmekten hoşlanıyorduk.
Telefon numaralarımızı değiştirdik, seks konusundaki yazışmalarımıza devam ettik, fotoğraf ve fantezi alışverişinde bulunduk. Birbirimizi heyecanlandırmaktan gerçekten keyif aldık. Bana birçok kez yazışmalarımızın külotunu ıslattığını yazdı. Bu beni çılgınca heyecanlandırdı. Onu buluşmaya davet ettim. Bunu tereddüt etmeden kabul etti.
Birkaç gün sonra onu arabama aldım ve yürüyüşe çıktık. Parka giderken onun da benim gibi biraz endişeli olduğunu fark ettim. Sadece birkaç kelime söyledikten sonra parka geldik ve onunla yürüyüşe çıktık. İletişim kurarken zamanın nasıl geçtiğini fark etmedik, kahve içmeye davet ettim, pit stopa yaklaştık. Sipariş edilen kahveyi beklerken hafifçe titrediğini gördüm, ona nazikçe sarıldım. İnce ceketinin üzerinden sırtını okşadım, kahveyi aldım ve arabaya doğru yola çıktım. Kahveyle biraz ısınıp biraz rahatladıktan sonra konuşmaya devam ettik.
Seks hakkında konuşmadığımızı belirtmek isterim. Birlikte güzel vakit geçirdik. Ama iş nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım ve onu eve götürdüm. Daha sonra telefonla yazıştık ve gerçek toplantı sırasında çok kısıtlandığımız için birbirimizden af diledik. Ve bir dahaki karşılaşmalarında birbirlerine daha rahat davranacaklarına söz verdiler.
Yoğun bir hafta daha geçti. Hala onunla ve seks konusunda yazışıyorduk. Doğrudan benimle seks yapmak isteyip istemediği sorulduğunda olumlu cevap verdi ama evinde değil! Bekar bir annenin çocuğuyla birlikte yaşadığı bir apartman dairesinde bir oda kiraladı. Ve onu arabamda seks yapmaya davet ettim. Kabul etti. Davranışı bir kaplanınkine benziyordu! Bu da beni onunla yakınlaşmaya daha da çok çekti! Hafta sonu buluşmak üzere önceden anlaştıktan sonra ayrıntıları tartıştık ve birbirimize erotik rüyalar diledik.
Hafta sonunu bekledikten sonra kararlaştırılan saatte onu görmeye gittim. Dar bir kot pantolon, hafif bir ceket ve dar bir gömlek giyiyordu. Onu aldıktan sonra, kimse bizi görmesin diye onunla tenha bir yere gittik, bu arada ben onun ince bacağını okşadım, ağır nefes almayı duydum. Geldiğimizde arka koltuğa geçip soyunduk. Onu öpmeye başladım, çekici göğüslerine doğru giderek alçaldım, düzgün meme uçlarını biraz ısırdım ve inlemesi kaçtı.
Meme uçlarıyla biraz oynadıktan sonra daha aşağıya inmeye devam ettim, pürüzsüz karnını öptüm, dilimi uyluklarının iç kısmında gezdirdim, suları sızan amına yaklaştım, pürüzsüzce tıraş olmuştu ve çok güzel kokuyordu. Parmaklarımla dudaklarını ayırdım, dilimle çalışarak rahmine girdim. Elini başımın üstüne koyarak eğildi ve inledi. Ona biraz işkence edip penisimi dudaklarının üzerinde yukarı aşağı hareket ettirdikten sonra sıcaklığını hissederek içine girmeye başladım.
Yüksek sesle inledi ve parmaklarıyla ellerimi tuttu. Penisimi sonuna kadar batırıp onun alışmasını sağladıktan sonra yavaş yavaş içine doğru ilerledim. Yüksek sesli inlemelere bakılırsa inanılmaz bir zevk alıyordu. Daha önce yüksek sesle inlediği konusunda beni uyarmıştı ama ben buna aldırış etmedim. Hızımı biraz artırdıktan sonra amının kasıldığını hissettim. Onun içinde hareket etmek bana unutulmaz bir zevk verdi. Amı sızdırıyordu ve taşaklarımın onun kıçına vurduğunu duyabiliyordunuz.
10 dakikalık hızlı tempodan sonra, boşaldığımı fark ettim. Ondan çıktım ve her şeyi karnına bıraktım. Yanına oturarak nefesimizi tuttuk, onun muhteşem vücuduna hayran kaldım. Onu öptük ve sağlanan zevk için birbirimize teşekkür ettik. Karnındaki spermleri sildikten sonra giyindik ve evine doğru yola çıktık. Onu bıraktığımda onu öptüm. Ayrılırken yüzünde tatlı bir gülümseme vardı. Olanlardan memnun bir şekilde eve doğru yola çıktım ve yolda ondan güzel vücudunun bir fotoğrafını aldım ve üzerinde "Sıkılmayayım diye."
Eve döndüm ve sanki hiçbir şey olmamış gibi yeniden aile rutinine daldım.
Bu gerçek bir hikaye, umarım beğenmişsinizdir.
Sosyal ağdaki kız ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version