Eski sevgilimle ilk tanıştığımda aktifti, evlilikte acı çekmediler, sonra boşandılar ama yıllar geçtikçe iskeletler ortaya çıktı....
Meğerse evlenmeden önce nemfomanyakmış ama klasik anlamda değil, kısmen erkeksi erdemler, tutkusu sik emmekti ve bunlar rastgele erkeklerdi, arabanın arkasında birinin sikini sinekliğinden çıkarıp yalayıp emebileceği noktaya geldi bunu seks değil şaka olarak değerlendirdi.
Ve bunun gibi pek çok vaka vardı, penisin görüntüsünden ve tadından etkilenmişti, ancak partnerlerinden hiçbiriyle yatmadı, anlamak için, Adamın kendisine karşı sert davrandığını bildiğinde kendine hakim olamıyordu ve hemen onun önlüğüne uzanıyordu, hatta bazen kumsalda bile mayolu adamlara baktım ve onlardan etkilendim. R hakkında D Ve vesaire dır-dir ben Ve , P hakkında D ile vesaire V dır-dir N N Ve İle Ve ile N A ben Ve Ve D A Aynı dır-dir P P hakkında B hakkında V A ben Ve ben dır-dir H Ve vesaire H , N hakkında vesaire ş dır-dir vesaire N hakkında , P hakkında vesaire hakkında M P hakkında D V dır-dir P N içinde ben ile BEN BEN Ve hakkında N A V sen ile İle hakkında H Ve ben A ile A M içinde Aynı . < B R / > İÇİNDE P hakkında ile vesaire dır-dir ben Ve beni şaşırtan bir şekilde, duyarsız olduğu ortaya çıktı, uzun bir ön sevişmeye ve yarım saat sikişmeye ihtiyacı vardı ve o zaman bile gelmesi onun için zordu, seks onu hiç heyecanlandırmıyordu, ama başkalarına olan tutkuyu öğrendim şimdi insanların sikleri, ve sonra sikle fiziksel temasının olmadığını anlıyorum, onu görmesi ve okşaması gerekiyordu, böylece evde iç çamaşırı olmadan dolaşabilirdim, ancak o zaman heyecanlandı, boşandıktan sonra benim penisi onun için fazla büyüktü ve ona göre tüyleri diken diken eden şey başkasının sikinin kokusuydu. Ona göre asla biriyle aldatmak istemiyordu ama her zaman kalın bir penisi vardı. gözlerinin önünde ve bunu hayal etti.
İşyerinde baştan çıkardığı ilk kişi bir elektrikçiydi, prizleri tamir ediyordu, kapıları kapattı ve fermuarını açtı ve yıkanmamış bir penis büyümeye başladı, orada bir elektrikçi vardı. nefes kesici kokuyor,
You need to register to see the link.
ağız dolusu sperm ve çok eğlenceli eve döndüğünde, bu tür çılgın eylemler onun için bir ay boyunca yeterliydi, sonra her şey sadece küçük tanıdıklarla tekrarlandı, tadilatını göstermeye ve mutfaktaki fayansların rengini sormaya gelen bir komşu olabilirdi, sakince çömeldi başkasının küvetine girip başkasının sinekliğini sikti, iş gezisi, hastalık vb. her fırsatı değerlendirdi.
Ama partneriyle seks onun için tabuydu, oral seks yapmayı aldatma ve seks olarak görmüyordu, ama sadece akıntıyı hafifletmek için bir fırsat,
bir gün arkadaşlarından biri onun iyi olduğunu ve benim şanslı olduğumu ima etti, ama sonra aklıma gelmedi ve bu sadece kötü şanstı Oral seksten hoşlanmadım, Kuni
evet seviyordum, her türlü seks kabul edilebilirdi ama oral seksten nefret ediyordum, onun için öyleydi sike binmek harika ve bitirdiğimde ağzıma bir çeşme almak için atlayacak zamanım oldu,
[img]You need to register to see the link. .maxcdn.com/2/svg/1f444.svg[/img]
ve bir gün şirketten dönerken ona departmandan tanıdıkları eşlik etti, emekli olmaya karar verdiler, mağazanın arkasına gittiler, birkaç ağaç vardı, bir ateş havuzu ve kadın onun aletine saldırıyor, adam onun göğüslerinin her yerine boşalıyor ve sonra 4 kişilik sarhoş bir grup beliriyor, bunu elinde siki olan ve mini etekli sarhoş bir kadının oturup inlemesi olarak görüyorlar ve ben onu koparmaya karar verirler, arkadaşı bir çipura alıp kaçar, yalnız kalır, sarhoş ve korkmuş halde onu çalılıklara sürüklerler, külotunu yırtar, eteğini kaldırır, ikisi onu tutar ve ikisi onu ayrım gözetmeksizin çekerler birini diğerinin ağzına amın içine sokun, kıza bir saat boyunca işkence edin ve sonra bırakın ve o andan itibaren yeni bir sik uğruna çörekler bağladı.< br />Ama onun sözlerine göre İlk kez iki yabancı adamın yanında, yüzlerini görmeden, sadece birinin kasıklarına ve çenesine vuran taşaklarını duyarak ve hissederek bu kadar iyi anlaştı, o zamandan beri iki kişiyle seks yaparak heyecanlandı ve ancak bir kez iyileşebildi. ağzında sik.
Bir vibratörle pratik yaptık ve hoşuna gitti.
Şimdi hatırlıyorum ve böyle kadınların olduğuna tam olarak inanmıyorum
You need to register to see the link. /svg/ 2764.svg
Nemfoman bir kadın ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version