Lisansüstü okulda nemfomanseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Lisansüstü okulda nemfoman

Post by Anonymous »

Üniversiteden bir yıl önce mezun oldum ve ticari bir şirkette çalışıyorum. Büyük büyükannem ve büyük büyükbabamdan miras kalan, beş katlı eski bir binada tek odalı bir dairem var. Ortalamanın üzerindeyim, sağlığımdan şikayetçi değilim ve kadınların ilgisinden mahrum değilim.

Lenochka ile ortak bir arkadaşımızın doğum günü partisinde tanıştım. Onu hemen gerçekten sevdim. Muhteşem bir figürü, yüksek göğüsleri ve iştah açıcı bir kıçı olan güzel, kahverengi saçlı bir kız. Aynı yaşta olduğumuz ortaya çıktı ama benden farklı olarak üniversiteden mezun olduktan sonra bilime girdi ve yüksek lisansa girdi. Ziyafet bitince onu uğurlamaya gittim ve rızasını beklemeden onu beni ziyarete davet ettim.

Beklenmedik bir şekilde kolayca kabul etti. Seks yaptık ve evi aradıktan sonra geceyi orada geçirdi. Anne ve babasına geceyi bir arkadaşında kalacağını söyledi. Ona aşık oldum ve birkaç hafta sonra ona evlenme teklif ettim, evlenmeye karar verdik ve başvurduk. İki ay sonra karı koca olduk. Düğünden önce Lenochka benimle hassas bir konu hakkında ciddi bir konuşma yapmaya karar verdi.

— Sasha, lütfen beni doğru anla. Gençlerle seks için tanıştım, partner çeşitliliğini seviyorum ama şimdi bundan bahsetmiyoruz. Alanımızdaki son gelişmelere dayanan ilginç bir tez konumuz var. Üniversitemizdeki ve St. Petersburg, Novosibirsk ve Nizhny Novgorod'daki araştırma merkezlerindeki çalışmaların sonuçlarını kullanmam gerekecek.

Orada bana kimin ihtiyacı var? Doğru insanlarla yakın ilişkiler kurmam gerekiyor. Ve kadının bunun için tek çaresi vardır. Bu işletmelere iş gezileri yapacağım, uzmanları sık sık bize geliyor. Tüm bunları cinsel olanlar da dahil olmak üzere doğru insanlarla yakın temas kurmak için kullanıyorum. Otellerde dolaşmak itibarınız açısından tehlikelidir. Eve erkekleri davet ettim, ailem anlayışlıydı. Aile yuvamıza erkekleri davet etmeme izin verir misiniz? Bu, işletmemiz ve refahımız için gereklidir.

— Peki ne sıklıkla görünecekler?

—Bu tahmin edilemez. Burada sık ziyaretler ve uzun molalar mümkündür.

—Umarım sizin korunmanızla bu durum sona erer.

—Neredeyse. Başka sorunlar ortaya çıkacak, kariyer yapmanız gerekecek ama yine de bunu görmek için yaşamak zorundasınız. İyi düşünün, eğer bu size uymuyorsa başvurunuzu geri çekebilirsiniz.

Düşündüm ve evlendik. Düğünden yaklaşık bir hafta sonra, kırk yaşlarında, saygın, cana yakın bir adamla karşılaştık.

Lenochka bana "Bu Novosibirsk'ten" diye fısıldadı.

Yatmaya gittik. Lenochka kanepede misafir için bir yatak yaptı. Evlilik görevimi yerine getirdim ve Helen çıplak olarak yıkanmaya gitti ve ardından misafirin yanına uzandı. Birkaç dakika sonra sevgili karımın üzerinde yatıyordu ve enerjik bir şekilde şişman kıçını hareket ettiriyordu. Uzun bir süre onu gaza getirdi, sonunda işleri bitti ve Helen yeniden yıkanmaya gitti. Sonra uykuya daldık.

Birkaç gün sonra St. Petersburg'dan uzun boylu genç bir adam geldi. Benden sonra Lenochka'nın vajinasını uzun süre ovuşturdu, sonra şiddetli bir şekilde geldiler. Geceleri titremelerden uyandım. Helen'in üzerinde yatan konuğumuz yine vajinasını ovuşturdu. Eşim böyle bir durum için fazlasıyla sert bir şekilde ona sarıldı ve el salladı. Ayağıyla istemsizce beni itti. Sonuna kadar bekledim, adam kanepeye gitti, Lenochka kendini sildi ve uykuya daldık. Sabah uyandığımda Lenochka kanepede misafirimizle seks yapıyordu.

—Kim o? — Ne zaman gittiğini sordum. — Ciddi bir lider veya uzman için çok genç.

—Haklısınız, o genç bir uzman ama çok yetenekli bir adam. Kesinlikle büyük bir lider olacak. Yani bu geleceğe yapılan bir yatırımdır.

Dört ziyaretçi uzman daha geceyi bizimle geçirdi, ardından Lenochka bir haftalığına St. Petersburg'a gitti. Gözlerinin etrafında koyu halkalarla geri döndü. Bir gün sonra genç bir adam geceyi bizimle geçirdi.

—Bu nereden? — diye sordum.

—Buralı, kendisi de yüksek lisans öğrencisi ve bana çok yardımcı oluyor.

Roman, bu adama verilen adla Lenochka'mı iki kez sikti. Lenochka birkaç kez St. Petersburg, Novosibirsk ve Nizhny Novgorod'a iş gezilerine çıktı ve bu şehirlerden kaç uzmanın geceyi bizimle geçirdiğini bile söyleyemem. Üniversitemizin gençleri de sık sık geceyi bizimle geçirdi. Bu durum tezimi savunana kadar iki yıldan fazla sürdü. Lenochka kendini başarıyla savundu ve departmanda çalışmaya devam etti.

Ziyaretler daha nadir hale geldi, ancak durmadı. Lisansüstü öğrenciler ve genç öğretmenler tarafından sık sık ziyaret ediliyorduk ve ilgili araştırma merkezlerinden geçici olarak görevlendirilen uzmanlar, eski hatıralardan dolayı geceyi bizimle birlikte geçirdiler. Her şey ancak Lenochka hamile kaldığında durdu ve o zaman bile hemen değil, altı ay sonra. Kendini tamamen kızını büyütmeye adadı ve cinsel zevklere olan ilgisini kaybetti, ancak bu uzun sürmedi. Kızına bakmak için izne ayrıldı ve yavaş yavaş bizi sadece karımla seks yapmak için değil, aynı zamanda yardım da sağlamak için ziyaret eden oldukça geniş bir erkek çevresi oluştu.

Bana öyle geliyor ki kadınlar, doğanın kendilerine sunduğu fırsatları kullanma konusunda erkeklerden daha iyi.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Nemfoman bir kadın
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    40 Views
    Last post by Anonymous
  • Evli nemfoman
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    66 Views
    Last post by Anonymous
  • Güzel bir nemfoman aramaktan yoruldum, hiç ağzıma gelmedi.
    0 Replies
    39 Views
    Last post by Anonymous
  • Okulda seks
    0 Replies
    44 Views
    Last post by Anonymous
  • Okulda Shukharyn?
    0 Replies