Benzer bir konuya yanıt vermek hooligan eylemlerimizi hatırladı. Okulumuzun ikinci katında, Lenin ve Brezhnev, Gorbaçov portrelerinin bir büstü olduğu bir "kırmızı köşe" vardı.
Boshki'de arkadaşlarımızla ne kadar aptal bizi uçtuğunu bilmiyorum, ama ne yaptıklarını bilmiyorum.
Büyük ve kalın çalılar okulun etrafında büyüdü, içtiğimiz ve sinirlediğimiz, daldığımız ve sarsıldığımız. Yani Cumartesi, Mayıs tatilleri vardı. Bu leylak çalılarında takılıyorlardı. Ve sonra pencerenin sınıfa Ajar olduğunu görüyoruz. Oraya gitmeye karar verdik. Okulun etrafında yürüdük, bekçi oturdu ve votka içti. İkinci kata çıktık ve bundan önce çizim sınıfındaydık, sponeraller boyalardı.
iyi, üç moron aldık ve lenin boyadık,
, bıyığı yeşil, sakal ve siyah renkte boyadı. Ayrıca portreler. Her türlü kötü şey yazıldı. Dostum, salonun ortasında hala parlıyordu.
Sonra yavaşça geri döndüler ve birer birer dağıldılar. Tabii ki tatillerden sonra korkunç bir skandal vardı, bekçi kovuldu. Polisler sürüldü, belki de kgbshni bile. Herkesle röportaj yapıldı.
Mutluluğumuza hiçbir şey başaramadılar. Tabii ki korkutucuydu.
Şimdi, evet, biz o zaman dibilesdik. Çocuğum bunu yaparsa, o zaman ona tamamen dokundu.
Okulda Shukharyn? ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version