Hayatımdan başka bir hikayeyi "Anılar" döngüsüyle birleştirerek dikkatinize sunuyorum. Her zamanki gibi eğitim kurumunun adını, bulunduğu ilçeyi veya gerçek isimlerini belirtmeyeceğim. Ve şunu da bir kez daha hatırlatayım ki, ilk kez okuyacaklar ve hâlâ şüphesi olanlar için hikaye oldukça gerçek.
Bu hikaye, eğitim gördüğüm ve 1989'da terhis olduktan sonra SSCB Silahlı Kuvvetleri saflarından döndüğüm enstitünün duvarları içinde gerçekleşti.
Bu 1990 ya da 1991 yılıydı, şimdi hatırlamıyorum. O zaman 22 yaşındaydım. Bu zaten üçüncü kurstu. Enstitünün bölümlerinden birinde mühendis olarak işe girdim ve aynı zamanda okudum. Fakültede benimle okuyan bir kız vardı, adını Alina koyalım. Bu hikayeyi yazdığı sırada 19 yaşındaydı. O da benim gibi aynı bölümde laboratuvar asistanı olarak okudu ve çalıştı. Kendisiyle ve bölümde çalışan herkesle çok sıcak, dostane ilişkiler geliştirdik. Ancak ne kadar çok iletişim kurarsak, birlikte ne kadar çok zaman geçirirsek iletişimimiz o kadar yakınlaştı.
Bu hikaye onun doğum günü kutlamasında yaşandı. Bölüm büyük bir aile gibi yaşıyordu. Bir çalışanımızın tüm bayramlarını, doğum günlerini, çocuklarının doğumunu en büyük laboratuvarda hep birlikte kutladık.
Alina'nın doğum gününü kutladığımız gün o 20 yaşına girdi. Çok fazla insan yoktu ama çok fazla alkol vardı. Herkes iyi bir şekilde karşılanıp dans başladığında, Alina ve ben biraz dans ettik ve kimsenin bizimle ilgilenmediğini fark ederek yavaşça komşu seyircilerin anahtarını aldık, orada ortadan kaybolduk ve kendimizi içeriden kilitledik.
İlk başta onunla sadece iş ve ders hakkında konuştuk ama bir noktada vücutlarımızın yakınlığı bizi o kadar yakınlaştırdı ki öpüşmeye başladık. O masaya oturdu, ben de onun önünde durdum. Öpücüğümü kesmeden ellerimle balıkçı yakasının üzerinden, üçüncü büyüklükteki göğüsleri boyunca, etekle kaplı kalçaları boyunca sırtını okşamaya başladım. O da ellerini omuzlarımda gezdirdi ve ardından kollarını boynuma dolayarak beni kendisine daha da yaklaştırdı. Ona sarıldım. Yaklaşık 10 dakika öpüştük. Üye zaten savaşa hazırdı ve sinekliğini dışarı çıkarmıştı.
Benden uzaklaşarak balıkçı kazağını ve sütyenini çıkardı. Ellerimle yumuşak göğüslerini okşamaya ve okşamaya başladım, parmaklarımı küçük pembemsi göğüs uçlarının üzerinde gezdirdim, bu da dokunuşa anında sertleşerek tepki verdi. Ancak buna rağmen meme uçları hassas ve yumuşaktı. Basitçe söylemek gerekirse, bunlar genç bir kızın yumuşak, hassas, dokunuşu hoş, okşamak ve okşamak istediğiniz göğüsleriydi. Ben göğüslerimi okşarken Alina elini dalgalanan sinekliğinin üzerinde gezdirdi, fermuarını açtı ve eliyle külotunun elastik bandının altına uzanıp parmaklarını penisinin etrafına doladı. Onu nazikçe okşamaya başladı.
Yaklaşık beş dakika süren karşılıklı okşamaların ardından masadan kalktı, külotuyla birlikte taytını da çıkardı ve çıplak poposuyla tekrar yerine oturdu. Elimi kasıklarının üzerinde gezdirdim. Dudakları arzudan şişmişti ve parmağını içeriye biraz soktuktan sonra orasının ıslak olduğunu hissetti. Külotumla birlikte pantolonumu da indirdim, kenara doğru hareket etti ve uyluklarını açtı. Başını dudaklarına götürüp hafifçe bastırarak penisi yavaşça vajinaya sokmaya başladı. Alina inledi. Ucuna kadar soktuktan sonra onu kaldırdım, avuçlarımı kalçasının altına koydum ve kollarını boynuma dolayarak bana asıldı. Onun ısıtılmış vajinasında, salgılarla damlayarak sürekli hareket etmeye başladım. Alina yavaşça inledi. Kafanın duvarlar boyunca kaydığını hissettim, penisimin her hücresiyle vajinasının ne kadar dar olduğunu hissettim.
Yaklaşık on beş dakika seviştik. Boşalmak üzere olduğumu hissederek onu uyardım. Benimle boşalmaya hazırdı. Orgazma yaklaştıkça vajinamın duvarlarının kasıldığını hissettim. İçine boşalmamamı istedi ve ben de penisimi çıkardım ve yere bir sperm akışı bıraktım. Parmaklarımı onun sıcak iç kısımlarına soktuğum anda gerildi ve yuvarlanan orgazm dalgalarından dolayı ellerimde seğirmeye başladı. Birkaç dakika sonra rahatladı ve boynuma asıldı. Beş dakika kadar dinlendik, ardından hızla kendimizi toparladık, spontane tutkumuzun izlerini temizledi ve şirkete geri döndük. Yokluğumuzu kimse fark etmedi.
Bu bizim tek zamanımızdı. Daha sonra her zamanki gibi iletişim kurduk ve bir süre sonra bir erkek arkadaşı oldu ve daha sonra onunla evlendi. Ani tutkumuzu hatırlamadık.
Doğum günü partisinde ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version