Hanımın doğum günüseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Hanımın doğum günü

Post by Anonymous »

Herkese merhaba! Size biraz kendimden bahsedebilirim. Benim adım Bogdana. Gri-mavi gözlerim (ruh halime göre renk değiştiren), kısa boylu, dolgun, kahverengi saçlı, dolgun dudaklı ve 2 beden göğüslü bir kadınım var. Bu sitedeki hikayeleri okumaktan gerçekten keyif alıyorum. Ben de kendimden birkaç tane yazmaya karar verdim. Hobim yazmaktır. Hikayeler, şiirler, şarkılar yazın... Ama erotik hikayeler benim için yaratıcılığımda yeni bir aşama. Okuyucuların ilk hikayemi takdir etmesini istiyorum.

—Seni bırakıyorum! - Mikhail karısının yüzüne bağırdı ve kapıyı yüksek sesle çarparak büyüleyici metresi Marinochka'ya koştu.

Bugün onun 34. doğum günüydü ve bu günü yeni tutkusu olan, kar beyazı bir gülümsemeye ve 3 boyutlu göğüslere sahip, uzun bacaklı, güzel bir sarışınla birlikte geçirmeyi hayal ediyordu. Sadece onu istiyordu çünkü o (basit karısının aksine) onun seks konusundaki tercihlerini anlıyordu. Mikhail itaat etmeyi severdi. Vücudunun her hücresiyle aşağılanmayı ve kıçından sikilmeyi arzuluyordu. Onun için Marinochka, Misha ile istediği her şeyi yapmasına izin verebilen otoriter bir Hanımdı. Bazen kölesini altın rengi duşları doğrudan ağzına alması için zorladı ve yakın zamanda parmaklarıyla onu kıçından sikmeye karar verdi... Hanım... Hanım... onun için o bir Tanrıçaydı, önünde eğilirdi ve ona hizmet etmekten mutluluk duyuyordu. Onu putlaştırdı ve onun için bir köle, bir eşya, bir paspastı.

Bugün kölesi için bir hediye hazırlıyordu. Çok ilginç ve sıradışı biriydi. Marina Boy for an Hour ajansını aradı ve Mishka için en iyi çocuğu sipariş etti. Daha önce bu bayan, evinden çok uzak olmayan bir kafede "emredilen" çocukla tanışmıştı. Çocuk gençti ama gözlerinde ateş vardı. Her şeye hazırdı.

“Merhaba,” dedi Marinka yüksek sesle ve bu ateşli aygırın karşısına oturdu.

"Merhaba," diye yanıtladı adam büyük bir şaşkınlıkla.

—Sen misin Andrey? — kız hâlâ özgürce sordu.

— Andryusha'nın söyleyebildiği tek şey "Evet" oldu.

—Benim adım Marina. Ve bir saatliğine bir çocuk sipariş ettim. Ve sen çok tatlısın... ve o bir şey düşünüyordu. Bu adamın yüz hatları ona Misha'yı hatırlatıyordu. Ve ses ona acı verici derecede tanıdık geliyordu. Ama hemen kendine geldi ve devam etti: Yani durum şu: bugün erkek arkadaşımın doğum günü. Ve onun kıçındaki sikin onun hediyesi. Kabul edersen iki katını ödeyeceğim. Adamın kafası karışmıştı. Daha önce hiç bir erkekle birlikte olmamıştı. Ama başka seçeneği yoktu. Bugün babasının doğum günüydü ve hediye alacak kadar parası yoktu. Anne ve babasının sürekli kavga etmesine rağmen adam babasını çok seviyordu ve hediyenin parasının bu şekilde elde edilmesi gerekse bile onu memnun etmek için mümkün olan her şeyi yapardı.

—Evet. "Kabul ediyorum," diye çekingen ve hızlı bir şekilde gevezelik etti Andrey ve gözlerini yere indirdi.

"Bu harika," Marinka gülümsedi. — Bugün saat 19:00'da, geç kalmadığınızdan emin olun.

Toplantıdan sonra Mikhail'e bir SMS yazdı. "Doğum günün kutlu olsun, sürtüğüm. Bugün saat 16:00'da elimde. Ve kıçını hazırlamayı da unutma.” Ne kadar kısa, sıradan ve şımarık bir tebrik. Herkes öyle düşünürdü ama Misha değil. Bir çocuk gibi sevindi ve Hanımından gelen bu mesajı 10 kez tekrar okudu.

Tam olarak belirlenen saatte kapısındaydı. Marina kapıyı açtı. Onun önünde diz çöktü ve ayakkabılarını öptü (bu onların selamlaşmasıydı).

—Sandaletlerimi yala ve topuklarımı em, fahişe! — dudaklarından emredici bir emir kaçtı.

Mikhail hızlı ama nazik hareketlerle Tanrıçasının sol sandaletini yalamaya başladı. Kayışını tutkuyla öptü, burnunu sandaletin kırmızı rugan burnuna sürttü ve özverili bir şekilde topuğunu emdi. Dilinin dairesel hareketleriyle Hanımının sağ ayağındaki sandaletleri okşamaya başladı. Güzel bir ayakkabının topuğunu bir kedi gibi yaladı ve tadının tadını çıkardı.

—Şimdi onları çıkarın. — Hanım Marina ayrıca emir verdi. Marinochka'nın güzel ayağındaki ayakkabıları dikkatlice çıkardı. Teninin harika kokusu onu çağırdı ve eliyle diğer parmaklara hafifçe masaj yaparak onun küçük parmağını emmeye başladı. Hareketleri hem nazik hem de tutkuluydu. O nefis ayakları emdi, yaladı ve öptü.

— Yeter. Sen iyi bir kölesin. Ve bugün sana bir sürpriz hazırladım. Ancak daha sonra bunun hakkında daha fazla bilgi vereceğiz. Hadi gidelim, bakalım bugünkü sikişe kıçını iyi hazırladın mı? Bu sözler Misha'yı o kadar heyecanlandırdı ki aleti kurşunla doldu.

— SOYUN! - Marinka bağırdı ve güldü.

—İtaat ediyorum hanımefendi. Soyunurken kadın ona içinde bir şey olan küçük bir kutu getirdi.

- Aç şunu, sürtük. Bu - ve küçük bir popo tıkacı çıkardı - hediyenizin ilk kısmı. Misha gözlerine inanamadı. Hayalini kurduğu anal yapay elmas artık kıçında olacak. Bu tıkacını kıçının içinde hissetmeyi çok istiyordu.

—Teşekkür ederim Hanımefendi. Ve yüzüne bir tokat aldığı ellerini öpmek için koştu. Yüksek sesli tokat onu biraz ayılttı ama umursamadı ve o maharetli elleri öpmeye devam etti.

— Kes şunu. - Marina o kadar sert değil dedi. Ve devam etti: Dizlerinin üstüne çök ve ellerinle kıçını iki yana aç.

—İtaat ediyorum Tanrıça. Mikhail hızla dizlerinin üzerine çöktü ve zorla kıçını yaydı. Hanımın fişi hemen kendisine takmasını istiyordu ama onun acelesi yoktu. Marina kasıtlı olarak tereddüt etti ve kölesinin anüsüne parmaklarıyla dokundu. Bir parmağı kıçına girdiğinde Misha sırtını büktü. Marina bundan hoşlanmadı, onun sırtına tokat attı ve yatağa çıkmasını emretti. Orada köleyi hareket edemesin diye kelepçeledi. İstediğinde bacaklarını kapatamaması için bacaklarının arasına metal bir çubuk soktu. Ve orospunun kıçına zorla bir hediye soktu. Misha çığlık attı ve bu yüzden yüzüne vuruldu. Ama Hanım'ın ona yaşattığı acıdan bile gerçekten keyif alıyordu. Ona kıçını kıpırdatmasını emretti. İtaatkar bir kaltak gibi kıçını çevirdi ve elmas taklidi biraz parladı. Sonra Hanım kölesinin yüzüne oturdu. Dünyanın en iyi amını yaladı ve sonra dilinin ucuyla klitorisine hafifçe dokunarak, parmaklarıyla Hanımının kıçını becerdi.

Misha, sesini ve bedenini çok sevdiği bu dünya dışı Kadın Tanrıça'ya maksimum zevk vermeye çalıştı. Kendini kuvvetle Mikhail'in ağzına bastırdı ve ağır ağır inledi. Kölenin nefesini keserek gücünün tadını çıkardı. Elleri boğazını biraz tıkadı ve adam boğularak devam etmesi için ona yalvardı. Ve sonra boğazından aşağı bir ateş akıntısı aktı. Biraz boğulan Misha, bu ilahi içeceğin tek bir damlasını bile dökmemeye çalıştı. Kadın suyu ve idrar, tutku ve orgazmın bir kokteyline karışıyor. Marina da sağmaya ve boşalmaya devam etti. Çığlıkları odayı doldurdu. Mikhail'in kendisi de bu hafif işkenceden kurtuldu. Marina ayağa kalktı ve Misha'nın yıkanmasına izin verdi çünkü ona göre asıl hediyesi gelmek üzereydi.

Mikhail duşa gitti. Dışarı çıktığımda Marina'nın bir adamla konuştuğunu duydum. Hem çok ilgilendi hem de biraz korktu. Tam bu kararsızlık anında Hanım içeri girdi ve ona yatakta köpek stilinde durmasını emretti. Duyguların görkemli bir kutlaması. Bunu yapmak için Misha'nın gözlerini bağladı. Ayrıca şu adamın, Andrey'in de gözlerini bağladı. Marinochka bu iki adamın her hareketini kontrol etmek istiyordu. Andryusha'yı, müvekkilinin kollarını açarak, daha doğrusu iyi gelişmiş bir anüsle beklediği yatağa dikkatlice getirdi. "Telefoncu çocuğun" penisini ve kölenin kıçını cömertçe yağladıktan sonra, elini kullanarak adamın gerçekten devasa sikini Mikhail'in susamış anüsüne yönlendirdi. Heyecanlı kafanın dokunuşu Misha'nın sessizce inlemesine neden oldu. Hanım Marina orada durmak istemedi ve yavaş yavaş penisini anüse sokmaya başladı. Artık kendisine ait olan iki adamla kolayca başa çıktı. Sik, kölenin hâlâ bakire olan kıçını delmeye başladığında, o da kıvranmaya başladı ve olup biten her şeyi durdurmaya çalıştı. Her şeyi durdurmak için yalvarmaya başladı çünkü yakıcı acı vücudunun her hücresine nüfuz etmişti.

- Kapa çeneni, kaltağım. - ve dudaklarına sert bir tokat attı. Elini öpmeye çalıştı. Bu adama hükmetmeyi seviyordu, onunla bir oyuncak gibi oynamayı ve ona bir eşya gibi davranmayı seviyordu. Hostes Andrey'i kalçalarından tuttu ve onu zorla Misha'nın kıçına doğru çekti. Penisin tamamı ikincisinin anüsüne girdi ve acı içinde çığlık attı. Gözlerinden yaşlar aktı. Marina tıkacı alıp ağzını kapattı. Acı çekmesi umurunda değildi. Adryusha'nın kulağına onu hiç utanmadan becermesini fısıldayarak kendine biraz şarap doldurdu, masada mantarını açtı ve izlemeye başladı. Ona çok heyecan verici bir resim sunuldu: Bir adam köpek gibi ayakta duruyordu, kelimenin tam anlamıyla elleri ve ayakları bağlı, ağzı tıkalı ve gözleri bağlıydı. Ve yine gözleri bağlı olan ikincisi, güvenle sikini ilkinin kıçına soktu. Zaten böyle bir şaplak yemeye biraz alışkın olan Mikhail'in kıçını sertçe sikti. Zevkle sikime taktım.

Misha artık çığlık atmıyordu. Ağzındaki tıkaç başlangıçta sadece çığlıklarını engelliyordu. Şimdi kendisi de Andryushin'in hareketlerine uygun olarak kıçını sallıyor ve sadece inliyordu. Acıdan değil zevkten inliyordum. Acı bir yere gitti, buharlaştı, artık orada değildi. Yerini tatmin ve zevke bıraktı. Duyguların dalgalanmasından dolayı Mikhail boşalmaya başladı. Andrey de kükreyerek spermi doğrudan ilk erkeğinin kıçına püskürtmeye başladı. Bu oldu. İkisinin aklının her köşesi bir anlık mutluluk ve sevinçle doldu. Sonra kulaklarını okşayan tatlı bir inilti duydular. Bu sahneyi düşünerek gelen kişi Marina'ydı. Parmaklarının tamamı meyve suyuyla kaplıydı ve tıkacı kölenin ağzından çıkardı ve yalamasına izin verdi.

Misha'yı dikkatlice çözdü ve Misha, kendisine yaşattığı zevk ve deneyim için ona teşekkür etti. Onun ve kendisi gibi memnun bir şekilde oturan ve sandalyesine yaslanan "teleboy"un gözlerini çözdü. İki adam birbirine baktığında donup kaldılar. Sadece şoktan dolayı uyuşmuşlardı. Baba ve oğul karşılıklı oturuyorlardı ve ne yapacaklarını, ne söyleyeceklerini bilmiyorlardı. Marina aniden Andrei'nin sesini nerede duyduğunu hatırladı. Bu, yanlışlıkla Misha'nın telefonundaki aramasına cevap verdiğinde oldu. Sessiz sahne bir dakikadan fazla sürmedi. Herkes mevcut durumu düşündü. Adamlar hayatlarında bu yasak meyvenin tadını bir daha asla çıkaramayacaklarından korkuyorlardı ve Marina kölesini sonsuza kadar kaybettiğini düşünüyordu. Mikhail sessizliği bozdu.

- Oğlum, bana doğum günü hediyen için teşekkür ederim. Bu inanılmazdı. Seni çok seviyorum ve umarım bu seninle son seferimiz olmaz. Andrey babasına sarıldı ve sessizce şöyle dedi: "Baba, bu sadece başlangıç..."

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Kızıl tanrıçanın doğum günü
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    37 Views
    Last post by Anonymous
  • Doğum günü partisinde
    by Guest » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    55 Views
    Last post by Guest
  • Birinin doğum günü için seks teklif ettiniz mi?
    0 Replies
    38 Views
    Last post by Anonymous
  • Hanımın en sevdiği kedi
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    53 Views
    Last post by Anonymous
  • 1'den fazla doğum yapan kızlar.
    0 Replies