Arkadaşlar, biliyor musunuz yarın, 12 Eylül, güzel bir kadının, yani tanrıça Mylene Farmer'ın 62. doğum gününü kutluyor.
Yazarın bir alıntısı, onun çalışmaları hakkında en iyi bilgiyi veriyor :
"Babam Fransız şarkıcı Mylène Farmer'ı çok seviyor. Ben de küçükken ona büyüyeceğime ve Fransızca öğreneceğime söz verdim, böylece şarkılarını onun için tercüme edebilirim. Büyüdüm. Öğrendim. Neredeyse hepsi şarkıları sikişmekle ilgili."
Arkadaşlar, biliyor musunuz yarın, 12 Eylül, güzel bir kadının, yani tanrıça Mylene Farmer'ın 62. doğum gününü kutluyor. Yazarın bir alıntısı, onun çalışmaları hakkında en iyi bilgiyi veriyor : "Babam Fransız şarkıcı Mylène Farmer'ı çok seviyor. Ben de küçükken ona büyüyeceğime ve Fransızca öğreneceğime söz verdim, böylece şarkılarını onun için tercüme edebilirim. Büyüdüm. Öğrendim. Neredeyse hepsi şarkıları sikişmekle ilgili."
Hayatımdan başka bir hikayeyi Anılar döngüsüyle birleştirerek dikkatinize sunuyorum. Her zamanki gibi eğitim kurumunun adını, bulunduğu ilçeyi veya gerçek isimlerini belirtmeyeceğim. Ve şunu da bir...
Herkese merhaba! Size biraz kendimden bahsedebilirim. Benim adım Bogdana. Gri-mavi gözlerim (ruh halime göre renk değiştiren), kısa boylu, dolgun, kahverengi saçlı, dolgun dudaklı ve 2 beden göğüslü...
Bize neden tekrar doğum yapmaya karar verdiğini söyle? Doğum hislerini beğendin mi? Tekrar geçmekten korkmuyor musunuz? Kaç kez doğum yaptın? Bize doğum sırasında duyumlardan bahsedin
Çocuğun babası ekmek için gitmişse ve geri dönmediyse ve kendi babanız dışında akrabanız yoksa, doğumunuzda olmasına izin verir misiniz? Ona tüm kadınlarını göstermekten çekinir mi?