Hanımın en sevdiği kediseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Hanımın en sevdiği kedi

Post by Anonymous »

Bir kış sabahı hiçbir yere gitmeme gerek kalmadığında yanına oturdum. Altında hiçbir şeyin olmadığı bir bornoz giymiştin. Elinde bir fincan kahveyle bir sandalyede oturuyordun. Şimdi biraz kendim hakkında: kürkümün rengi kahve köpüğü gibiydi, kürkümde kaplan çizgileri vardı, bazen leopar lekeleri, parlak zümrüt gözleri, patilerimde koyu bir geçiş, göğsümde siyah uçlu beyaz tüyler, kuyruğumda da aynı eğim var. Adım Maşa, çok itaatkar bir kediydim, istediğime ve istemediğime patilerimle dokunmadım. Ama bazen inatçı olmayı seviyordum. Beni sevdin ama yine de bu insanları tercih ettin. Bir ana kadar her şey yolundaydı...

Akşamdı, yapacak bir şey yoktu. Yatakta yatıyordun, bacakların ağrıyor, ayaklarını yaladım, periyodik olarak pençelerimle yoğurdum, en ufak bir çizik bile bırakmadım. Uyuyakaldım, bacakların ağrımayı bıraktı, yatmadan önce benim insan olmamı diledi. Bana tüm gerçeği anlatarak gözlerimi açtın:

—Maşa'nın bir insan olmasını gerçekten istiyorum... Ondan önce hiçbir kız çocuğum olmadı. Belki bu hayalim gerçek olur ve çok güzel bir kedi kızım olur... Ama kim bilir. Bu ufaklık herkes gibi değil: alışılmadık bir rengi var, zümrüt yeşili, güvenle ve özveriyle bakan gözleri, göğsündeki tüyleri, bacaklarını uzatan hassas patileri. Maşa çok zeki ama benim kadar değil.

— Kulağımı biraz kıvırarak, "Ah, öyle olsun," diye düşündüm. Bir süre sonra ölü gibi uyudum. Birinin sıcak ve yumuşak ellerini üzerimde hissettiğimde daha da derin uykuya daldım. Uyku beni giderek daha sıkı kucakladı.

Sabah uyandım ve patilerin kol, arka bacakların bacak olduğunu, vücudumun her yerindeki kürkün artık sadece kafamda olduğunu fark ettim - saç, vücutta bir desen (karın hariç) ) ve yüzdeki degradeler, alında güzel bir desen oluşturacak şekilde oluşturulmuş karmaşık bir nokta ve şerit düzenlemesi olarak kaldı. Ayrıca kulaklar, beyaz ince antenler ve kuyruk da vardı. Biraz daha aşağıya baktım ve tüylerimin üstünde pek de standart boyutta olmayan bir göğüs olduğunu fark ettim. Göbek beyaz tüylerle kaplıydı. Popo biraz daha büyüktür, kalçaların arasında bir kalp vardır (dış taraftaki deliğin ortasında), meme uçlarına asılı küçük bir zincir, göbek ve kulakta küçük halkalar vardır. Ellerinle göğüslerimi tuttun. Seni uyandırırsam diye çığlık atmaya başlamadım... Sabahları hep vajinanı yalardım (kirli bir güzelliğin sergilenmesini istemiyorum). Sana doğru ilerledim, ellerini dikkatlice göğsümden çektim, derin bir uykuya dalmıştın, iç geçirdim ve onu düzgün bir şekilde yalamaya başladım...

Yüksek sesle inledin, beni güzelliğine bastırdın, başıma dokundun ve sevindin:

— İşte bu kadar Benim küçük amcığım, artık bir kızsın, tam istediğim gibi—Başımı okşamaya başladın, ben de hafifçe cinsel organını emdim. Cesedin yanına uzandım, çok aşağıdaydım, vücudumun yarısı senden daha kısayım.

—Ne kadar küçüksün, Maruska—Kadifemsi siyah kulaklarımı kaşımaya başladın, ben zevkle mırıldandım ve en zarif Fransız kadını gibi küçük bir "r" dedim.

—Tamamen ve tamamen sizin olmak istiyorum Leydim. Senin için her şeyi yalayacağım, emirlerini yerine getireceğim (ama her zaman değil). Senin için dans edebilir miyim? - sonra ekledi - Klitorisiniz daha önce hiç şişmediği kadar şişecek.

— Evet Maşa. Sevgili Hanımınızı heyecanlandırın.

Hemen beşikten kalktım, yere atladım ve direksiz striptiz dansına başladım, güzelce eğildim, en sulu pozlara girdim. Klitorisiniz şişmiş, bunu “Taç Duruşu”nda durduğumda fark ettim. Yüzünüz gözle görülür biçimde değişti:

—Bu günden itibaren sen benim kişisel sürtüğümsün, tamam mı? Yüzünde küçük bir gülümsemeyle söyledin. Cevap veriyorum:

—Evet Leydim.

Ne yapılması gerektiğini hemen anladım, klitorisinizi hafifçe ısırarak yalamaya başladım. Zevkle inledin, kulaklarımı okşadın, kalp şeklinde kıvrılan kuyruğuma dokundun.

Sonra Hanım'ın benim için bazı özel şeyler alması gerektiği için işlemi yarıda kestik:

—Kisul, yakında döneceğim, oyuncaklar getireceğim. Ben yokken kendine dokunmaya cüret etme, yoksa güzel kıçına sert bir şekilde şaplak atarım ve daha bir sürü sert şey yaparım.

Pfft... Beni şaplakla ve sert bir şeyle tehdit edersen bu isteğini yerine getireceğimi mi sandın? Evet, kıçıma vurmana sevindim! Göğüslerime, kedime dokunmaya başladım ve mümkün olan her şekilde mastürbasyon yapmaya başladım. Geldiniz ve şu resmi gördünüz: Bacaklarımı iki yana açmış oturuyorum, vajinamı ovuşturuyorum ve göğüslerimi PENİYORUM. Öfkeliydin, beni yüzüstü çevirdin, ellerimi güçlü lastiklerle bağladın ve kemerime taktığı bir tür topla ağzımı tıkamıştın ve şöyle dedin:

—Seni uyarmıştım, FAHİŞ! Artık cezadan kurtulamayacaksınız...

Önce kıçıma şaplak atmaya başladın, sonra biraz okşayarak sertçe şaplak atmaya devam ettin, mırıldandım, miyavladım ve mutluluktan kıvrandım. Sonra seni plastik bir şey bağlayıp kıçıma sokarken gördüm. Bu şeyle kalçalarıma girdiğinde, hoş bir his dalgası hissettim, gözlerimi zevkle devirdim. Bitirdiğinde yüzüme baskı yapan topu çıkardın, ellerimi çözdün, dedim ki:

—Bu. Öyleydi. Harika Leydim, orada başka nelerimiz var?

"Şimdilik bu kadar Masha, bir dahaki sefere tekrarlayacağız" dedin ve göğüs uçlarıma taktığım zincir yardımıyla beni kendine doğru çektin. Üzerime siyah uçlu beyaz kürkten oluşan gümüş bir tasma taktın.

Yüzümü seninkine yaklaştırarak, "Artık herkes senin tamamen ve tamamen Benim olduğunu bilecek," dedin. Öpüşmeye başladık. Bu gün hayatımın en güzel günüydü...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post