Bir şirket partisinde sikildimseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir şirket partisinde sikildim

Post by Anonymous »

Benim adım Alina. 29 yaşındayım, evliyim. Bana göre oldukça iyi görünüyorum: yeşil gözlü sarışın, boyu 172, ince yapılı. Size Motorcular Günü'nde benim ve meslektaşım Katya'nın başına gelen bir hikayeyi anlatmak istiyorum.

Küçük bir işletmede, tedarik ve satış departmanında çalışıyoruz ve görevlerimizden biri de mallarımızın taşınması için nakliye siparişi vermektir, bu nedenle çeşitli taşıyıcılar ve nakliye şirketleriyle çok fazla iletişim kurarız. Ve elbette, şirketlerden birinin Sürücüler Günü kutlamalarına adanmış kurumsal bir etkinliğe davet edilmesine hiç şaşırmadık. Cuma günü oldu, eşim bir günlüğüne çalışmaya başladı. Katya'nın kocası genelde iş adamı ve sürekli seyahat ediyor o yüzden bu sorunlar yaşanmadı.

Şimdi Katya'yı biraz anlatacağım. Benden bir yaş küçük, kısa boylu, zayıf, küçük göğüslü ve bir oğlu olmasına rağmen genel olarak öğrenci izlenimi veriyor.

Etek kısmı dizlerin hemen üzerinde, üstü kapalı ve yüksek topuklu ayakkabılarla oldukça sade siyah bir elbise giydim. Katya, küçük şort ve aynı ceketten oluşan bir takım elbise, altına da beyaz bir bluz giymişti. Genel olarak harika görünüyorduk.

Kafenin yakınında davet edildiğimiz şirketin yöneticileri Dima ve Andrey tarafından karşılandık. Kafedeki tüm metanetli insanlar meşguldü, sürücüler ortalıkta dolaşıyordu ve bazı masalarda tanıdık yüzler görülüyordu. Dört kişilik bir grup artı Katya ve ben masamızda toplandık. Şaşırtıcı bir şekilde, adil cinsiyetin tek temsilcisi bizdik; mesleğin ayrıntıları konusunda hiçbir şey yapılamaz; diğer yandan bu bizi gururlandırdı; tüm gözler sadece bize çevrilmişti.

Kısa sürede tanıştık; diğer arkadaşların isimleri Igor ve Sergey'di. Herkes bizimle ilgilenmeye çalıştı, komik hikayeler anlatmak için birbirleriyle yarıştı, bizi dansa davet etti ve güzel hanımların şerefine kadeh kaldırdı. Ne kadar sarhoş olduğumu, erkeklerle nasıl flört etmeye başladığımı, genç, güzel ve çekici hissetmenin ne kadar güzel olduğunu fark etmedim bile. Katya'nın ne zaman ortadan kaybolduğunu bile fark etmedim; Dima ve Igor da masada yoktu.

Andrey'e nereye gittiklerini sorduğumda, kafede VIP müşteriler için bir oda olduğunu, genellikle orada nargile içtiklerini ve muhtemelen orada olduklarını söyledi. Gidip bir göz atmamızı önerdi, ben de kabul ettim. Cesur bir beyefendi gibi devam etmeme izin verdi ve yalnızca nereye gideceğimi önerdi. Kapıyı açtığımda küçük bir oda gördüm; tek mobilyası iki büyük köşe kanepe ve aralarında bir sehpaydı. Oda loştu ve ilk başta hiçbir şey seçemedim. Andrey arkamda durdu ve geri çekilmeme izin vermedi.

İleriye doğru bir adım attım ve gözlerim alacakaranlığa alıştığında gördüklerim karşısında şaşkına döndüm. Tam önümde sehpanın üzerinde tamamen çıplak bir Katka yatıyordu, bir tarafta Dima ona bağlıydı, diğer tarafta yeni tanıdığımız Igor vardı. Katya'nın bacakları birbirinden ayrıktı ve aralarında, pürüzsüz tıraşlı yarığında Dima'nın penisi öfkeli bir hızla hareket ediyordu. Ve o sırada, tanımadığı bir adamın penisini açgözlülükle emdi, bazen kafasını yalıyor, sonra da iki eliyle kendine yardım ederken onu ağzının derinliklerine daldırıyordu.

Orada durdum, hareket etmekten korkuyordum, şakaklarım çılgınca zonkluyordu. Şu anki duygularımı anlatmak çok zor. Bir yandan gözümün önünde, evli bir kadın, bir anne olan arkadaşımın, son fahişe gibi kendini aynı anda iki erkeğe vermesi, içsel bir protestoya neden oldu. Öte yandan çok güzeldi. Bu utanmazca yayılmış bacaklar, leğen kemiğinin onu alan üyeye doğru hareket etmesi, yukarı aşağı zıplayan küçük göğüsler, bu dudaklar ve dilin açgözlülükle yabancının penisini yalaması, aralıklı nefes alması, tüm bunlar tek kelimeyle büyüleyiciydi, kalbimin çılgınca atmasına neden oluyor, açgözlülükle nefesimi çekiyordum. odaya yayılan keskin seks kokusu.

Sonra her şey sis içindeydi. Ellerimin köşe kanepenin arkasına nasıl yerleştirildiğini, elbisemin nasıl yukarıya doğru tırmandığını, taytlı külotlu çorapların tam tersine bacaklarımı dizlerime doğru kaydırdığını, birinin oldukça kaba bir şekilde bacaklarımı daha geniş bir şekilde açıp bastırdığını hissettim. sırtım beni eğilmeye zorluyor. Ve sonra birinin penisi kolayca içime girdi. Daha sonra ortaya çıktığı gibi, o Andrey'di. Ancak o anda çılgınca heyecanlandığımı ve kaçınılmaz olana direnecek gücüm olmadığını fark ettim. Gözlerimi kapattım ve uçup gittim, ilk orgazm neredeyse anında üzerime geldi.

Gözlerimi açtığımda gördüğüm ilk şey Katya'nın sperm dolu yüzüydü. Zaten yalnız kalmıştı ve yan kanepeden olup bitenleri ilgiyle izliyordu. Arkadan gelen itmelerin değişen doğası nedeniyle, bir başkasının zaten beni ele geçirdiğini fark ettim. Başımı çevirdiğimde Sergei'yi gördüm, beni kalçalarımdan sıkıca tutuyordu ve çılgın bir hızla beni beceriyordu. Kalçalarımda tokatlarını hissettim, kızımın sustuğunu ve yüzdüğünü duydum. Ve bir sonraki dakika Andrei'nin penisi gözümün önünde belirdi.

Dudaklarım kendiliğinden açıldı ve onun ağzıma girmesine izin verdim. Salgılarımın tadını ve garip bir adamın tadını getirdi. Ve sonra hayatımda ilk kez iki kişi beni aynı anda sikti. O anda hissettiğim şey korku, heyecan ve aynı zamanda çılgın bir heyecandı. Kıçımı Sergei'nin darbelerine doğru salladım ve açgözlülükle Andrei'nin penisini ağzıma çektim ve defalarca boşalarak kendimi pompalayamadım. Neredeyse aynı anda geldiler. İlk başta bir sperm akışının doğrudan rahme çarptığını hissettim, sonra Andrei buna dayanamadı ve ondan akan her şeyi dudaklarıma ve yüzüme sürdüm. Onlar gittiklerinde kanepenin arkasına yaslandım, bacaklarımın titrediğini ve itaat etmediğini hissettim ve yapışkan ılık sıvının uyluklarımın iç kısmından aşağı aktığını hissettim.

Andrei'nin sesini duydum, bize ortalığı toplayıp masaya dönmemizi söyledi.

Ve ancak Katya kendini toparlamaya yardım ettiğinde az önce ne olduğunu anlamaya başladım. Artık kocamın, meslektaşlarımın, Katya'nın gözlerine nasıl bakabilirim? Bununla yaşamaya nasıl devam edebiliriz? Ateşim varmış gibi titremeye başladım. Katya'nın benden daha güçlü olduğu ortaya çıktı, neredeyse histeriye girmedi (ancak daha sonra bunun onun için de ilk sefer olduğu ortaya çıktı), ancak beni sadece güçlü bir şekilde salladı ve buradan mümkün olan en kısa sürede ayrılmam gerektiğini söyledi. . Odadan çıkışın koridordan geçmesi iyi bir şey. Kafeden çıkıp taksiye bindik. Eve gidene kadar ağladım, taksi şoförü dikiz aynasından ilgiyle bana baktı ve kendi kendine şöyle düşünüyormuş gibi geldi bana: Peki fahişe, istediğini aldın mı?

Durumumu gören Katya beni eve götürdü, sakinleştirici verdi ve yatağıma yatırdı. Kendi deyimiyle yarın sabah gelip tavsiyeye uyacağına söz verdi.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post