Size hayatımdaki hikayelerden birini anlatmak istiyorum. Bu 90'larda oldu. O zamanlar gençtim, üniversiteye yeni başlamıştım (o zamanlar lise ya da kolej yoktu). Okul yılı boyunca yurtta kaldım, yine de idare edilebilirdi ama tatilde herkes eve gidince ben yurtta tek başıma kaldım. Maaş yeterli değildi ve açlık içinde yaşadım.
Elbette yarı zamanlı çalıştım, temizlik yaptım ama onlar sadece birkaç kuruş ödediler. Ve sonra bulutlu bir yaz günü yarı zamanlı işimden yurda dönüyordum. Yağmurluk, beyaz bluz, etek ve kapron giymişti. O zamanlar çok zayıf görünüyordum, boyum 163 cm, kilom 48 kg, göğüslerim 1 bedendi ama meme uçlarım onlara dokunduğum anda hemen dikleşti. Ve böylece bankanın yanından geçtim, diğer tarafta bir garaj vardı. Birinin beni aradığını duydum.
— Kızım!
Durdum, 36-38 yaşlarında iki adam kapıda duruyordu.
— Neden bu kadar üzücü?
O sırada beni neyin ittiğini bilmiyorum ama onlara yaklaştım. Beni içeriye davet ettiler. Adları Sergei ve Vadim garajda dinlenip içki içiyorlardı. Benimle buluşmak için bana bir içki ikram ettiler, bana yüz gram döktüler. İsteksizce içtim ama yediğim tek atıştırmalık antep fıstığıydı. İçtikten sonra kendimi şanslı hissettim ve bu şaşırtıcı değildi çünkü aç karnına içtim. Hikayemi anlattım, ders çalıştığımı, yurtta yaşadığımı, tüm hayatım boyunca yetim kaldığımı ve aslında her şeyi planladığımı anlattım. Her şeyin düzeleceğini söyleyerek beni sakinleştirmeye başladılar ve daha fazlasını eklediler, iç, daha kolay olur dediler.
Böylece yarım saat daha oturup konuştuk. Sonra Vadim gitmesi gerektiğini söyledi. Sergei ile yalnız kaldım.
"Muhtemelen ateşlenmişsindir" dedi Sergei, "Yağmurluğunu çıkar."
İçtikten sonra kendimi gerçekten sıcak hissettim. Pelerinimi çıkarmama yardım etti ve tabureye koydu. Arkamda durup ellerini omuzlarıma koydu ve onlara masaj yapmaya başladı.
—Bunun senin için zor olduğunu anlıyorum. Kendin için biraz para kazanmak ister misin?
"Nasıl?" diye sordum.
— Sen yetişkin bir kızsın, anlıyor musun?
Ve o anda elleri göğsüme indi ve onu hissetmeye başladı. Göğüslerimi iyice sıktı, sonra bluzumun düğmelerini çözmeye başladı.
— Bakalım orada ne varmış, sorun olmadığını anlıyorum.
Şaşırdım ve hiçbir şey söylemedim ve o anda bluzumun düğmelerini açıp korsajımı kaldırdı. Dik meme uçları olan memelerim gözlerinin önünde belirdi.
— Oooh, şu öne çıkan göğüsleri ve meme uçlarını seviyorum.
Meme uçlarını eline aldı ve bükmeye başladı, canımı acıttı
— Hayır, lütfen.
—Gerekli olmayan şey. Para istiyorsan çalış, fahişe.
Değişti, daha kabalaştı.
— Garajın köşesine gittik, beni göğüs uçlarımdan çekti ve ben de istemsizce onu takip ettim.
Beni dövmeye devam etti.
—Hadi, dizlerinin üstüne çök, kaltak. Omuzlarıma baskı yaptı ve ben de çömeldim.
—Sana dizlerinin üstüne çökmeni söylemiştim.
Önünde diz çöktüm. Sergei penisini çıkardı ve dudaklarıma götürdü.
— Hadi, sürtük, yala (bu noktaya kadar, bekaretim bozulduğunda onu yalnızca birkaç kez ağzıma götürmüştüm, ama bu başka bir hikaye).
Penisini ağzıma aldım ve elimden geldiğince emmeye başladım. Sergei başımı aldı ve ağzımı sikmeye başladı. Bu yaklaşık 10 dakika sürdü.
—Kalk, eteğini kaldır ve taytını çıkar, seni sikmek istiyorum.
Ağladım.
—Neden ağlıyorsun fahişe? Para istiyorsan çalış.
Dediğini yaptım. Daha sonra arkamı döndü ve eğilmemi söyledi. Hemen içime girdi ve beni öfkeyle sikmeye başladı.
- Ooh, henüz sikilmedin, kaltak. Sonra Vadim'in döndüğünü duydum.
— Seryoga, neredesin?
—Buraya gelin, ben buradayım, arabanın arkasındaki köşedeyim.
Atlamak istedim ama Sergei beni becermeye devam etti.
—Dur. Kaçırmayacaksınız.
— Ooh, Seryoga, onu şimdiden şımartıyorsun.
—Evet, bize katılın, umursamıyor. Nika, senin için sorun değil, değil mi?
Vadim penisini çıkardı ve ağzıma soktu. Böylece beni iki tarafımdan kızartmaya başladılar.
- Vadik, hadi değişelim, yoksa boşalacağım. Vadim ve Sergei yer değiştirdiler. Sergei onu ağzıma soktu ve Vadim beni becermeye başladı. Birkaç dakika sonra Sergei ağzıma boşalmaya başladı.
—Yut, sürtük, yut.
Ağzım meşgul olduğundan her şeyi yutmak zorunda kaldım.
— İyiydi, kaltak.
Vadim 10 dakika daha beni sikmeye devam etti, ardından o da ağzıma düştü ve ben tekrar yuttum.
- İyi iş çıkardın, işte başlıyoruz. Bana para verdiler, miktar benim için az değildi.
- Fazladan para kazanmak istiyorsanız akşam 7'den sonra buraya gelin, artık bu kadar, özgürsünüz. Yağmurluğumu giydim ve ayrılmak istedim.
—Dur, Vadim bana seslendi. Külotunu ve taytını çıkar. Bu bizim için bir hatıra olacak. Onu çıkarıp onlara vermem gerekiyordu. Gece yarısından sonra yurda vardım. Daha sonra birkaç kez onları görmeye gittim. AMA garajda değil, apartman dairesinde ve daha sert bir şekilde sikiştiler. Beni de anal yoldan siktiler. AMA bu onlara ikinci gelişimdi. Artık bana ismimle hitap etmiyorlar, sadece fahişe, kaltak vb. diye sesleniyorlar.
Garajda sikildim ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version