Ben gencim, sokakta çıplak yürüyorum. Akşamdı. ve 20 yaşındayım. Korkutucu, çıplağım ve bir tane daha var. yürürler ve erkekleri görürler. Ben de onlardan içiyorum. daha uzakta. ve biri diyor ki: hey seni aptal. "Koşuyorum, yakaladı. Heyecanlılar. Pantolonlarının içindeler. Ve soyunuyorlar. Sikler büyük. Çocuklara göre değil. Sikini ağızlarına soktular. Ben emiyor, diğeri kıçına. Ve kedi. Çok yazık ki canımı acıtıyor ve diğer klitorisi emiyor. Ve inlemeye başladım. Ve yine. İtmeler, benim için çok hoş. Ve ama birkaç saniye sonra geldiler. İçime. Ve Çıplak olarak eve gideceğim ve her şeyi anladım.
Ben gencim, sokakta çıplak yürüyorum. Akşamdı. ve 20 yaşındayım. Korkutucu, çıplağım ve bir tane daha var. yürürler ve erkekleri görürler. Ben de onlardan içiyorum. daha uzakta. ve biri diyor ki: hey seni aptal. "Koşuyorum, yakaladı. Heyecanlılar. Pantolonlarının içindeler. Ve soyunuyorlar. Sikler büyük. Çocuklara göre değil. Sikini ağızlarına soktular. Ben emiyor, diğeri kıçına. Ve kedi. Çok yazık ki canımı acıtıyor ve diğer klitorisi emiyor. Ve inlemeye başladım. Ve yine. İtmeler, [url=viewtopic.php?t=4570]benim[/url] için çok hoş. Ve ama birkaç saniye sonra geldiler. İçime. Ve Çıplak olarak eve gideceğim ve her şeyi anladım.
Viktor Petrovich eve normalden biraz daha hızlı döndü; fabrikadaki ışık yetersizliği nedeniyle işten çıkarıldı. Bir dikiş fabrikasında makine operatörü olarak çalışıyordu; bu sıkıcı, günlük bir işti...
Benim adım Alina. 29 yaşındayım, evliyim. Bana göre oldukça iyi görünüyorum: yeşil gözlü sarışın, boyu 172, ince yapılı. Size Motorcular Günü'nde benim ve meslektaşım Katya'nın başına gelen bir...
Size hayatımdaki hikayelerden birini anlatmak istiyorum. Bu 90'larda oldu. O zamanlar gençtim, üniversiteye yeni başlamıştım (o zamanlar lise ya da kolej yoktu). Okul yılı boyunca yurtta kaldım, yine...