Bu birdenbire ve benim için tamamen beklenmedik bir şekilde oldu.
İlk seferim 18 yaşımdayken oldu.
Köye gelip kız kardeşimin yanına yerleştim, olağandışı bir şey olmadı, günler uzadı her zamanki gibi sanki hiçbir şey olmamış gibi gidiyordu.
Ama bir gün hep birlikte komşularımızı ziyarete gittik ve orada bir kızla tanıştım.
Her şey çok spontane gelişti ama aynı akşam bir buluşmaya gittik. Sokakta yürürken bana masum bir yakınlık gösterildi çünkü üşüdüm, kendimi ona bastırdım.
Tabii ki şaşırmıştı ve yanlış hatırlamıyorsam her zaman böyle davranıp davranmadığımı sordu. Yürüyüşü bitirdikten sonra ilişkimiz, daha doğrusu uyumlu bir dürtü devam etti.
Bir yazışma ve karşılıklı mushi pusi dönemi başladı, ama nedenini bilmiyorum, onun kötü karakterinden mi, yoksa ben mi öyleydim? Yanlış bir şey yaptım (her ne kadar onun tiksintisine daha çok boyun eğsem de), sık sık birbirimize küfrederdik ve eğer ilk kez nazik davranmaya çalışırsam, sürekli tef ile onun üzerinde dans edip kalıcı maskaralıklar yaptım, ama bu daha da devam ettiğinde başladım karakterimi göster ve bu onların sonlarına yol açtı.
Bu ilişkinin gelişeceği bir yere gitmesi kaderde değildi.
Ama ben çok ileri gittim, biraz geriye gidelim. Onunla sokakta seks yaptığımın kısa ilişkimizin üçüncü gününde mi yoksa beşinci gününde mi olduğunu tam olarak hatırlamıyorum.
Önceden aldım [url=https: //rus.sexforum.top/ viewtopic.php?t=15448]prezervatifler[/url] kendine yer buldu ve işe koyuldu.
Yazışmada ve sadece sohbette seks yapmadan önce bile, korumasız seks ve ilk kez kendisi bana prezervatifsiz seks yapmayı teklif etmeden önce, başımı çevirdim ve tüm iknaları reddettim, ama yine de aptallıktan, en azından prezervatifi ona yerleştirmeye ikna etmesini kabul ettim. prezervatifsiz ve sonra kullanmaya devam edin.
Ve öyle de oldu. Ve bundan sonra kontrolsüz bir şekilde seks fırsatlarını aramaya başladık. Evin bahçesinde bana ilk oral seksimi yaptığı, bozuk bir araba gibi garip yerler bulduk ve şunu söyleyeyim. Duygular tuhaf ve çok sıcak. Şimdi, kontrol edilemeyen seks yapma arzumuzu hatırlayınca, bizi 2 gün boyunca evi terk etseler, tüm bu iki gün boyunca seks yapacağımıza şaşırmazdım, ancak seks ve iş yerindeki sorunlar göz önüne alındığında, miktarı çok fazla değildi. Ama bunların hepsi saçmalık ve hikayenin en önemli kısmı değil çünkü bir gün gece sokakta yürürken bir polis arabası sokağa çıkma yasağı sırasında neden evde olmadığımızı sordu. Yürüyüşe çıkan biri değilim ve sonunda böyle bir kavramı unuttum ve ilk defa böyle bir şey için suçlandım ama endişelenmedim çünkü zaten 18 yaşında bir yetişkindim. ve yürüyüşe çıkabilir. Polis bana inanmadı ama yakalandığımız yerden 5 metre uzakta oturduğum için belgeleri rahatlıkla getirebileceğimi söyledim. Ancak kız açıkça belgelere gitmek istemedi ve sessiz kaldı ve sadece bana onay verdi. Görünüşe göre polis bana inandı ve gitmeme izin verdi ve eve doğru yola çıktık çünkü yürümeyi çoktan bitirmiştik ve yolda ona neden bu kadar endişelendiğini sordum, o da bana 16 yaşında olduğunu söyledi.
Öyle değil. boyu ve fiziği itibariyle benim yaşlarımda olduğunu anladığım için bu habere şaşırdığımı ancak 16 yaşındaki barın beni biraz şaşırttığını çünkü 19 yaşında olmasa da 17 yaşında göründüğünü söyledi. Bundan sonra, sanki büyülenmiş gibi, maceralarıma oturup oturmadığımı anlamak için tüm yasaları incelemeye başladım, ancak her şey kötüye kullanımdan kaynaklanıyorsa ve sonuçta öyleyse, bu çıkarımla kendimi sakinleştirdim. herkes ilişkimizi biliyordu, her şey devam etti ama uzun sürmedi. Onunla birkaç kez daha seks yaptık ve aynı yürüyüşlere çıktık, ancak sonsuz psikopatlar ve lanetler yüzünden ayrılmaya karar verdim. Her ne kadar şimdi zamanla bunun her halükarda olduğunu fark ettim. İlişkimiz aniden başladı ve hormonlardan başka bir şey taşımadan aynı şekilde sona erdi. Ve her şeyin sonuçsuz bitmesi iyi bir şey. Bundan sonra ne diyeceğimi bilmiyorum ama bir sonuç çıkaracağım: hemen yaşınızı öğrenin. Ve ileriyi kafanızla değil, kafanızla düşünün. Seks abartılıyor; partnerinize karşı hisleriniz önemlidir.
İlk kez nasıl seks yaptım ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version