. Odaya döndüğümde, baba ellerini yaydı, bir çarşaf bıraktı ve horladı. Üzerinde sadece korkaklar vardı ve organının tepesi beni açıkça yaptı! Uzun zamandır babamla birlikte nasıl uyuduğum hakkında hayal kurdum ve şimdi yatağımda çıplak yatıyor. Benim için çok sıcak oldu, hepimiz heyecanlandım, ona baktım. Dikkatli bir şekilde ona yaklaştım, elimi horozuna koydum ve iç çamaşırlarından ona dokundum. Bu beni daha fazla heyecanlandırdı ve ona dikkatlice dokunmaya karar verdim.
. Boksörlerini indirdim, penisini ağzına aldım ve emmeye başladım, ama dikkatlice. Bir süre bu pozisyonda kaldım, sonunda penisi tamamen güçlü ve bir çalar saat gibi hale gelene ve bir oral seksden daha fazla zevk aldım. Ama istediğim bu değildi. Bunu yapmayı hayal ettim. Kapağın altında büyük ve etli bir kafa var
penisi çok büyük ve onu içimde hissetmek istedim, bu yüzden çok fazla tükürükle bıraktım, dikkatlice çömeldim. Zordu, ama yaptım. Çömeldim ve üyesi yarıya girdi, ama çok acı verici olduğu için kendim için mastürbasyon yaptım ve bu biraz
. İçerideki üyesiyle biraz dondum ve ona atladım
bundan zevk o kadar büyüktü ki bir orgazm aldım ve bitirdim. Ve görünür ve babam da bundan bir orgazm hissetti. Penisi, kıçımla, beni hayat enerjisi ile doldurmaya başladı. Vücudumu olabildiğince rahatlattığımda, üyesini çok temiz bıraktım,
ondan her şeyi yaladım ve boksörlerini giydi ve sanki hiçbir şey olmamış gibi yanına uzandı. IMG alt = "
Mobile version