Bu gün tüm hayatımı mahvetti, ondan sonra bu olayı yıllardır, her gün hatırlıyorum, pişman olmadığım bir gün olmadı. Ve her şey benim aptallığım yüzünden oldu. Kocamın doğum gününü kutlarken, kapıyı açtığında onu yanağından öptüğü kuzenine kapıdan çıkarken eşlik ettiğini gördüm.
Nedense bu beni o kadar çileden çıkardı ki bütün evde bir skandal yarattım, bu sırada kocamdan yüzüme bir tokat yedim, ardından giyindim, evden koşarak çıktım ve evimin yanına gittim. ebeveynler. Annemle babamın evinin yakınındaki sokakta, üzgün duygularımı gören eski kız arkadaşımla tanıştım ve beni evine davet etti. Orada, masada ve bir şişeyle, tamamen topallayarak ruhumu ona dökmeye başladım, kocamı sadece herhangi biriyle değil, kendi kız kardeşiyle de hile yapmaktan mahkum ederek kendimi mahvetmeye başladım.
Birkaç saat sonra benim de çok iyi tanıdığım erkek kardeşi geldi ve o da bu ilişkiyi belki de çok abarttığımı söyleyerek beni rahatlatmaya başladı ve ardından hemen bunun elbette imkansız olduğunu söyledi. böyle bir şeyi affedin ama eğer gerçek olsaydı daha da nevrotik olurdum ve daha da fazla içip tüm bu kabusu unutmak isterdim.
Elindekini bitiren arkadaşı başka bir tane almaya gitti. Ahlaksızlık noktasına kadar sarhoş olduktan sonra, herkesin önünde bana nasıl vurduğunu hatırlayarak yine gergin bir duruma düştüm, ardından histeriye kapılıp gözyaşlarına boğuldum. Arkadaşımın erkek kardeşi yanımdaki kanepeye oturdu ve beni okşamaya başladı, beni sıktı, "Sakin ol" diye fısıldadı bana, hayatta sadece böyle şeyler olmaz, onun hile yaptığını düşüneceksin, her ne kadar bu olmasa da durum böyle ama eğer öyleyse, tutunup aynı şekilde karşılık vermeniz gerekiyor, böyle bırakamazsınız, çünkü intikam almazsanız kırgınlık sizi sürekli yer. Ağladım, saçımı okşadı. başımı göğsüne bastırdım.
Alkol kafamı uyuşturdu, öfke ruhumu yedi, o an kocamdan tüm vücudumla nefret ettim. Bundan sonra sakinleşmeye başladım ve bir tür anlaşılmaz duruma düşmeye başladım ya da belki çok fazla içtim ve olanları unuttum, ama kardeşi çoktan beni becerdiğinde aklım başıma geldi. Kanepede yatıyordum, eteğim belime kadar kalkmıştı, göğüslerim sutyenimden dışarı çıkıyordu ve arkadaşımın erkek kardeşinin bedeni üzerimde asılı duruyor, derin nefes alıyordu.
Gözlerini kapatıp inleyerek penisini hızlı bir şekilde üzerime sürdü ve ben de kendime dönüp ona sarılmadan önce inliyormuş gibi oldum. Geri döndüğümde stopere girdim, inilti kayboldu, ellerim vücudundan kanepenin üzerine uçtu. Beni yatırdığında, külotumu çıkardığında ya da ben onları çıkardığımda, bunlar aklımdan geçti. Onu üzerimden atmak isteyerek altına girdim ama o anda tamamen içime girdi ve içimde kalarak çekilmeye, inlemeye ve küçük seğirmeler yapmaya başladı. Bu dehşetten gözlerimi kapattım ve başımı kanepenin arka kısmına doğru çevirdim.
Üstümden indikten sonra eteğimle siktiğim amımı kapattı ve külotumu elime koydu, onları yerden aldı ve artık kız kardeşimin geri gelebileceğini ve bir an önce giyinmemiz gerektiğini söyledi, aksi halde o bizi bu durumda bulacaklar. Ayağa kalktım, göğüslerimi sutyenimin altına soktum, ceketimin düğmelerini ilikledim, külotumu giydim ve kanepeye oturdum.
- Bu kadar endişelenme, bu herkesin başına gelir, o sana, sen ona, zaman geçecek, her şey unutulacak, yarın ne olduğunu ve kardeşinin yaptığı diğer saçmalıkları hatırlamayacaksın bahaneler yanımda duruyor. Hayatımda çok kötü bir şey yaptığımı fark ederek başımı ellerimin arasına alarak oturdum. Ancak o zamanlar durumun hayal ettiğimden daha korkunç olduğunun ortaya çıktığını bile anlamadım.
On dakika daha oturduktan sonra ceketimi giydim ve eve gittim. Dışarısı zaten karanlıktı ve komşular beni bu kadar gözyaşı lekeli ve buruşuk görmediler. Başımı kaldırmadan yavaşça yürüdüm, sperminin külotuma aktığını ve bacaklarımın arasında pek de hoş olmayan bir his yarattığını içimde hissettim. Sabah kocam geldi ve olanlardan dolayı özür dileyerek beni eve götürdü. Başıma gelen her şeyi unutmaya başladım, ancak birkaç hafta sonra doktorun hamile olduğumu söylediği ve tarihin bu olayın zamanına tam olarak denk geldiği bu kabusu hatırlamak zorunda kaldım.
Yazın başında bir kız doğurdum, bugüne kadar kimden, kocamdan mı, yoksa benim pek de normal olmayan durumumdan yararlanan bu pislikten mi bilmiyorum. Daha sonra iki tane daha doğurdum. Ailemizde her şey yolunda gidiyor ama ihanetim yirmi yıldır aklımdan çıkmıyor ve bunu birine anlatmazsam delireceğimi düşündüm.
Ben ne yaptım ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version