Hayatımda bacamı bu maddeyle birkaç kez temizlettiğim bir dönem vardı))) Paspasın sapı düzinelerce cilalandığı için çok fazla kıymık olmadığını hemen söylemek istiyorum. daha önce yüzlerce avuç içi. Yalan söylemeyeceğim, çok aşağılayıcıydı, özellikle de bu süreç genellikle benim hakkımda kötü şakalar yapan birkaç adam tarafından izlendiğinden. Kimsenin buna benzer bir deneyimi var mı?
Hayatımda bacamı bu maddeyle birkaç kez temizlettiğim bir dönem vardı))) Paspasın sapı düzinelerce cilalandığı için çok fazla kıymık olmadığını hemen [url=viewtopic.php?t=522]söylemek[/url] istiyorum. daha önce yüzlerce avuç içi. Yalan söylemeyeceğim, çok aşağılayıcıydı, özellikle de bu süreç genellikle benim hakkımda kötü şakalar yapan birkaç adam tarafından izlendiğinden. Kimsenin buna benzer bir deneyimi var mı?
Adı Christina'ydı. Ufacık bir kızdı, on sekiz yaşındaydı, uzun karamel-kahverengi saçları, gür bir poposu ve dört beden muhteşem göğüsleri vardı. Otuzlu yaşlarının başındaki iki adam onu...
Geçenlerde bir arkadaşımın Kafkas düğününe gittim. Bu arkadaşım ve ben üniversitede aynı grupta okuduk, katı bir Kafkas eğitimi aldı ve hatta beni sigarayı bırakmaya zorladı. Ama okurken çok arkadaş...
Genç eşimle birlikte sorunlu doksanlı yıllarda yaşadığımız Kharkov şehrindeydi. Eşimin adı olan Inna iş arayışındaydı. Büyük personel azaltımı nedeniyle fabrikadaki önceki işini kaybetti ve yaklaşık...