Merhaba, hemen kendimi tanıtmak istiyorum, birinci sınıf öğrencisiyim, yakın zamanda 19 yaşıma girdim, adım Nika, kısa boylu sarışınım, oldukça zayıfım ve artık bakire değilim.
p>
Hikaye, fotoğraflarımı bir tanışma sitesine yükledikten hemen sonra başladı. Uzun zamandır "buna" sahip olmadığım için gerçekten biriyle tanışmak istedim. Benimle iletişim kurmak isteyen bir sürü insan vardı... Hatta çok fazla kişi vardı, çoğunlukla yetişkinler yazdı, yani genel olarak ilgimi çeken onlardı.
Diğerlerinin yanı sıra "Fitishist72" garip takma adını taşıyan bir adam benimle yazıştı; çok kibar olduğu için değil, benimle ilgili fantezilerini paylaştığı için bana takıldı... Farklı takım elbiseli ve erkeklerle ilginç fotoğraflar gönderdi. yanlarında kızlar... Çoğunlukla üzerlerinde lateks ya da bir tür film vardı. Genel olarak bu fantezilere bir şekilde ateş açtım ve şimdiden beni onunla buluşmaya davet edeceği anı beklemeye başladım.
Bu arada ona göre 46 yaşındaydı ve boşanmıştı. Fotoğraflara göre adam oldukça uzun boyluydu. Biraz kalın ama bu beni rahatsız etmedi, bence bir erkek böyle görünmeli.
Bir sabah benimle buluşmak istediğini ve seks yapacağımızı ima ettiğini yazdı. Biraz kafam karıştı ama tabi ki kabul ettim, bana adresini ve telefon numarasını yazdı ve bugün gelmemi istedi.
Dışarıda yaz olduğu için en iyi lastik çoraplarımı, pembe spor ayakkabılarımı, pembe iç çamaşırımı ve mini eteğimi hafif şeffaf bir bluzla giymeme izin verdim. Fazla makyaj yapmadım, hemen hazırlandım, banyoda yıkandım ve belirtilen adrese taksi çağırdım. Taksi şoförü beni şehrin eteklerindeki bazı yüksek binalara bıraktı, daireyi bana söylemediği için onu aramak zorunda kaldım:
— Merhaba, ben Nika..
— Merhaba, zaten orada mısın?
— İşte orada.. Nasıl bir daireniz var?
- Hah, hayır seni aptal, seni daireye çağırmadım. Spor sahasında biraz yürüyün, orada yer altı otoparkını bulacaksınız, üçüncü kata inin, 39 numaralı garajı arayın ve acele edin, zaten geç kaldınız *telefonu kapatır*
Onun cesur sesini ve sadece konuşarak bile nasıl hükmettiğini duyduğumda daha da heyecanlandım. Bu park yerini bulmak için acele ettim. Güneşin batışını izleyerek yürüdüm. Metroya inmeye başladım, birinci katta hava zaten karanlıktı, merdivenleri buldum ve aşağı inmeye başladım, zorlukla ana bölümün girişini buldum, bir sıra garaj gördüm, bu arada , çok yaşlıydı. Her yer kirli ve karanlıktı. 39. garajı bulur bulmaz kapıyı çaldım. Sonra kapıyı tekrar çaldı. Üçüncü kez bir adam bana kapıyı açtı. Her şey fotoğraflardaki gibidir. Kalın, uzun ve bariz kirli sakallı. Beni garaja soktu. İçerideki her şey odalara dönüştürülmüştü ve garajın artık bir araba için tasarlanmadığı açıktı. Bu derme çatma evde bir ampulden gelen loş bir ışık, bazı eski dolaplar ve garajın uzantısına açılan bir kapı vardı.
Bir adam garajı içeriden incelememi yarıda kesti:
- Peki Nika, şimdi sana birkaç kıyafet vereceğim, hemen bu paçavraları değiştireceksin, tamam mı? Şimdilik her şeyi hazırlayacağım. O zaman her şeyi açıklayacağım. *dolaptan bir çanta çıkardı ve bana verdi* o yüzden sadece bunu giyebilirsin, tamam mı?
— Evet, sadece..
— Sonra bu kadar, giyinin *kapıdan çıkar*
Paketi açtığımda içinde muhtemelen lateks veya başka bir kauçuktan yapılmış uzun pembe çoraplar gördüm. İşte bu kadardı.. *sert sesi kapının arkasından duyuldu*
— Peki neredesin, o kadar uzun zamandır yürüyorsun ki, ha?!
Aceleyle soyunup onun istediğini giydim... Üç dakika sonra paketten son çorabı da çıkarıyordum, çoraplar neredeyse kıçıma kadar uzundu, çok parlak ve dardı. Bütün kıyafetlerimi aynı çantaya koyup bir kenara koydum. Ve böylece tamamen çıplağım, üzerimde sadece bacaklarımı çok sıkan çoraplar var ve tam o kapıyı çalıyorum...
Belimden tutarak kapıyı benim için açtı ve bu odaya girmeme izin verdi. Kapıyı arkamdan kapatıyor. Oda tamamen filmle kaplıydı; bir duvarın önünde büyük pembe deri şilteli büyük bir yatak vardı. Köşelerde ise yatağa yönelik kameralar vardı. Yatak o kadar büyüktü ki muhtemelen saat 10'da orada uyuyabilirdiniz.
- Genel olarak Nikus, tüm bu kolaylıklar için çok para ödedim ve en azından bir şeyler geçindirmek için kızlarla kaydedilmiş videoları yabancı meslektaşlarıma satıyorum ve bugün sen bu videolardan birinde rol alacaksın , tamam mı?
- Lanet olsun, en azından kameralar olmadan.. *onun yanında dururken vücudumun özel yerlerini kapatıyorum*
-Dinle, zaten önümde sadece çoraplarla duruyorsun ve kendini örtmeyi bırak, göğüslerini göster ve onları saklamaya cesaret etme, aptal! Ve her şeyin tıraş edilmesi iyi bir şey, en hoş şey bu olacak...
— Peki ne yapmalıyım..?
— İhtiyacınız olan her şeyi zaten yaptınız, şimdi işi ben yapacağım.
Her kameraya yaklaştı ve onları kaydetmeye ayarladı. Daha sonra tamamen soyundu ve dolaptan büyük bir polietilen poşet çıkarıp yatağın üzerine yaymaya başladı ve kendisine gelmesini emretti.
- Bakın, bugün asistanımız burada... Şimdi sizi hazırlayacağım, sen ve ben de ona tırmanacağız.
Bir tüp yağ aldı ve cömertçe üzerime dökmeye başladı, cildimin her yerine lezzetli bir şekilde sürdü.. Perine bölgesine özellikle dikkat ederek.. Bu beni çok heyecanlandırdı... Ve zar zor ayakta durabildim. ayağa kalktım.. Çantanın kilidini ustaca çözdü ve içeri girmemi söyledi.. Kenarlarını zorlukla düzelttim ve yavaş yavaş içine girdim.. İnanılmaz bir duyguydu.. İçeriye çok kayıyordum.. Havasızdı.. Film neredeyse görünmezdi.. Sanki bir çeşit şeffaf kubbenin içindeydim..
Partnerim arkamdan aceleyle çantaya girdi.. Penisi çoktan dikleşmişti ve dövüşmeye hevesli görünüyordu; daha fazla yalıtım sağlamak için kauçuk kilidi arkasına bağladı ve sonra bana dönerek her yeri tırmalamaya başladı.
—Peki, sürtük bana hizmet etmeye hazır mı? Zamanımızın giderek azaldığını unutmayın, havadan tasarruf edin...
Torbanın içine giren sıcaklığın ne kadar sıcak olduğunu hissederek ellerimi üzerinde hareket ettirmeye başladım.. Penisine dokunmaya başladığımda, zevkten biraz mırıldanmaya başladığını duydum.
—En azından prezervatif takabilir miyiz?
—Ne prezervatifi, fahişe?!
Beni zorla sırt üstü yatırdı ve üstüme çıktı, ben ataletle bacaklarımla ona sarıldım ve daha bir şey anlayamadan penisinin çoktan içime girdiğini hissettim, ürperdim güçlü bir şekilde inlemeye başladı ve o da sana hiç ara vermeden içeri girmeye devam etti.
Üç dakika sonra zaten aktif olarak bu çantanın içinde sevişiyorduk.. Film zaten etrafını sarmıştı, hava eksikliğinden dolayı yavaş yavaş bana doğru çekilmeye başladı.. İçeride hem terliyorduk hem de resmen yüzüyorduk ter ve yağ pıhtıları içinde.. Bana isteyerek sert hareketler yaptı ama ben onun kalın penisine hâlâ alışamadım...
Bütün film buğulandı.. Nefes almak her geçen saniye daha da zorlaşıyordu ve amımın sikişmesinin sonu gelmiyordu.. Sanki bitirmeyecek gibiydi.. Sadece 5 dakika sonra , beni ters çevirdi, sırt üstü yattı ve beni sikinin üzerine oturttu, kıçımdan yakaladı, vücudumu kolayca kaldırdı ve beni fırlattı, sikinin üzerine düşmemi izledi, onu amımla yuttu.. Heyecanla giderek daha fazla hava yuttum, film adamın üzerine oturan vücudumu isteyerek kapladı.. Ve birden içimdeki üyenin boşalmaya başladığını, içime bir sürü taze ve sıcak sperm sıçradığını hissettim.
Bir süre uzandıktan sonra hızla kilidi açıp çantadan çıktı, başka bir odaya gitti ve beni çantanın içinde nefes nefese, ter birikintisinin içinde yatarken yalnız bıraktı.. Orada yattım ve Kendimi okşamaya devam ettim.. Kilitteki delikten kamera merceğine baktım... 15 dakika sonra çantadan sırılsıklam çıktım, bana getirdiği havluyla kendimi silmeye başladım, etrafa baktım... Raflarda "fahişe Christina", "Latekste sikiş" gibi yazıların olduğu diskler vardı. ” vb. Biraz kuruduktan sonra, beni doldurduğu köpüren spermi unutarak giyinmeye başladım.
Bana ICQ'dan yazın, birlikte hayal kuralım veya kendi ICQ'muza ait bir şey bulalım 745890283
Bir sapıkla nasıl tanıştım ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version