Temmuz akşamı Paris'teseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Temmuz akşamı Paris'te

Post by Anonymous »

Sıcak temmuz rüzgarı esiyordu ve biz La Chèvre dOr otelinin açık balkonunda duruyorduk. Bu gerekli mi? Seni 10 yıldır görmüyoruz (ben evliyim, sen de evlisin) ve inanılmaz bir şans eseri bu otelde tanıştık.

Benim yarın St. Petersburg'a dönmek zorunda olmam ve senin Moskova'ya sadece 7 gün içinde gitmen gerekmesi ne kadar üzücü. Elimizde Paris'in kokusunu daha da yansıtan güzel Dom Perignon şampanyası bardakları tutuyoruz. Yatların ışıklarıyla dolu sahile bakıp konuşuyoruz. Burası ne kadar güzel!!! Bu, Paris'e üçüncü kez iş seyahatim ve güzelliğine hâlâ sanki ilk sefermiş gibi hayranlık duyuyorum.

İnce figürünüzü vurgulayan derin yakalı, Chanel'den güzel, açık mavi bir elbise giyiyorsunuz. Gözlerinizdeki gölgeler aynı elbisenin rengiyle eşleşiyor. Birkaç yıldır koklamadığım “J`adore” parfümünüzün hafif aromasını hissediyorum. Ne kadar etkileyicisin! Bana bakıyorsun ve gözlerinin ışıltısından anlıyorum ki bu tutkunun devam etmesi gerekiyor... Sana yaklaşacağım ve dudaklarımız birbirini bulacak. Mmm... ne tatlı bir öpücük, anlaşılan şampanyanın tadı onu daha da tatlı kılıyor.

Bardaklarımızı masanın üzerine koyarak, birbirimizden başımızı kaldırmadan odama gireceğiz. Elimi belinde ve kalçanda gezdiriyorum, vücudunun güzelliğini elbisenin üzerinden bile hissedebiliyorum. Elinizin tek bir hareketiyle elbisenizi çıkarır ve külotunuzun içinde kalırsınız. Ne güzel göğüslerin var, favorim 2 beden. Kravatımı ve gömleğimi çıkarıyorum, pantolonumun kemerini çözüyorsun ve düşüyorlar, üzerimdeki her şeyi çıkarıyorsun ve ben (evet, işte buradayım) doğduğum şeyle karşında kalıyorum.

Önümde çömeliyorsun... Hayır..! Hayır güzel leydim, bana BUNU yapmanı istemiyorum! Aksi takdirde her şey çok sıradan olacak. Seni kucağıma alıp yatağa taşıyorum. Çok yavaş bir şekilde külotunu çıkarıyorum. Peki gerekli mi? Sen bu yerde bile mükemmelsin, çok güzel bir amın var. Böyle bir prenses için annenize ve babanıza teşekkür ederiz!

Çok nazikçe dilimle amını okşamaya başlıyorum, sonra onunla İngiliz alfabesini çizmeye başlıyorum (cunnilingus yapmayı sevmeyenler aptaldır, çok şey kaybederler). Kalçalarını bana doğru hareket ettiriyorsun ve çok iyi hissettiğini hissediyorum. Hayır bebeğim, boşalmana izin vermeyeceğim, bunu birlikte yapmak zorunda kalacağız. İçine çok yavaş giriyorum ama sonuna kadar değil ve senin sıcaklığını hissediyorum, sen de içindeki sıcaklığı hissediyorsun. Birbirimize doğru ilerliyoruz, sanki tüm dünya durmuş gibi ve sadece sen ve ben varız, sadece Ben ve Sen varız.

Sonra ben sırt üstü yatıyorum, sen de üstüme oturuyorsun, tutkulu bir öpücükle seninle birleşiyoruz, ne kadar şehvetli dudakların var! Bana öyle geliyor ki burada ya da orada değilim; henüz gitmediğim bir yerdeyim.

Yavaş yavaş tempoyu artırıyorsun, bir elimle kıçını, diğer elimle güzel göğüslerini okşuyorum ve uzun ipeksi saçlarının göğsüme nasıl dokunduğunu hissediyorum... Senin için ne kadar hoş olduğunu görüyorum canım , zaten boşalmak istiyorsun, ama beni bekliyorsun... Biraz daha ve ben... tabii ki, bunu birlikte yapıyoruz, penisimin etrafında amının nabzını hissediyorum, düzensiz nefes alışını hissediyorum ve güzel sesinin iniltisini duy.

Bu, bir erkeğin sevdiği kişiye zevk verdiğinizi görmesi için verilecek en büyük ödüldür (sadece orgazm sırasında bunu bir kıza sormayın, aksi takdirde her şeyi mahvedersiniz ve her şeyi mahvedersiniz). Birlikte yatıyoruz ve hoş bir yorgunluğun üstesinden geliyoruz ve yıldızlar şimdiden gözlerimin önünde uçuyor (şimdi klasiklerin kurguda çok yazdığı bu ifadeyi anlıyorum, buna "elmaslı gökyüzü" deniyor). Ve ondan sonra göğsümde uykuya dalarsın. Elimi saçlarının arasında gezdiriyorum ve güzelliğine hayran olmaya devam ediyorum. Ve ancak şimdi, bir kadının kadınlığını yeniden kazanması ve bunu ona verebilecek erkekle birlikte bir kadın haline gelmesi için biraz romantizm göstermenin o kadar da zor olmadığını mı düşünmeye başlıyorum?

Eh, zaten sabah oldu ve uçağa binme zamanım geldi. Seni uyandırmayacağım güzel hanımım, uyurken bile mükemmelsin! Bir dakika daha seni izleyip odadan çıkacağım. Ve zaten uçakta otururken gülümsemeye başlayacağım çünkü kapının çalınmasıyla uyanacaksınız ve oda servisi size 101 gülden oluşan bir buket getirecek ve içinde bir not olacak: "Seveceğim" Bu buketteki son gül solana kadar sen! İlk başta bu ifadeyi anlamayacaksınız. Ve ancak 5-6 gün sonra bu buketteki bir gülün yapay olduğunu fark edeceksiniz!

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Açık ilişkiler akşamı
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    44 Views
    Last post by Anonymous
  • İlk günün akşamı