İlk günün akşamıGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 İlk günün akşamı

Post by Anonymous »

Eski bir hikaye, başka kahraman yok...
İlk günün akşamı
Evet, 2020 yeni yılı başladı. İlk iş günü her zamanki gibi iş değil, kimin kiminle, ne kadar ve nerede olduğuna dair hikayeler.
Sabahın köründe patron beni anlaşılmaz bir şekilde öğle yemeğine davet etti ve bir misafirin de olacağını uyardı. Moskova'dan. Bundan sonra ne olacağını tahmin etmek zor değildi. Ancak öğle yemeği gerçekleşmedi, tasarım departmanındaki mühendisler direktörleri yakından yakaladılar ve anladığım kadarıyla tüm sinirlerini tükettiler.
Böylece akşam yemeği yediler.
Ve bana göre çok hoş, pek iyi bir ruh halinde değillerdi ve akşam ölçeğinde güçlüydüler….
Restoran harika. Mutfak kanesh!!!….. Eşsiz şarap. Ama gerçekten sabaha kadar burada takılmak istemedim. Aceleleri olmamasına rağmen hafif bir atıştırmalık yedikten sonra onlara şöyle dedim: "Peki, haydi beyler, ilk kim gidecek?"
İkisi de neredeyse boğuluyordu. Patron sessiz kaldı ve şöyle dedi: "Tanya, misafir muhtemelen devam etmeli."
Onu beklemedim bile, kalktım ve odaya gittim. Yerel fahişeler çoktan bizi tanımıştı; sırıtarak, bakışlarıyla beni takip ederek, “Yardıma ihtiyacım var, beni arayın” diyorlardı. Gülümsedim….
Yolda patronu aradım ve şöyle dedim: “Aşağı inmeyeceğim, misafirle işim biter bitmez seni arayacağım, sen yukarı gel.”….< Odada duş bile almadım, tamamen soyundum (çoraplarımı bile) ve yüzüm kapıya dönük, bacaklarımı iki yana açarak bir sandalyeye oturdum. İçeri girdim ve dondum!? Bacaklarımın arasına baktım....
Pozisyonumu değiştirmeden oradaki banyoyu gösterdim.....
Meğer ne yazık ki "6 saatliğine." Hazır değilim.
Senden yatağa oturmanı istiyorum, onun önünde dizlerimin üzerine çömeliyorum.
Yoğun nefes alıyor, penisi muz gibi eğri, yumuşak, buruşuk, ama oldukça büyük....
Peki, ben de seninle birlikte acı çekeceğim! Balık oltasına takılmış bir hamamböceği gibi ağzımı üzerine koyuyorum ve yalamaya, emmeye başlıyorum...
Yaklaşık 20 dakikadır çalışıyorum ve hala kalkamıyorum.... Ama hemen ayağa kalkıp hepsini döktüğünde....
Kıçını kıpırdattı, eğildi ve göğsümün üzerine geldi....
Düştüm ve göğsümdeki her şeyi sildim ve mide.... Gözlerini açtı ve nefes alıyormuş gibi göründü. Biraz bekledikten sonra sordum: “Başka bir şey yapacak mıyız?”
Tanya, dinlenmeli miyim???.
Tabii ki anlıyorum, o zaman Viktor Sergeevich'i arayalım ( baş harfleri değiştirildi). Sen dinleneceksin, kendine geleceksin, hazırlanacaksın ve bu arada o da beni becerecek...
Yoksa her şey sabaha kadar uzayacak!?
"Ah, hayır, yapmam sabaha kadar istiyorum"
Sonra arayacağız... ??
Ama biz Viktor Sergeevich'i beklerken o uzun zamandır bir şeye hazırlanıyordu, konuğun canlandığını gördüm , neşeyle oturuyor, eşyalarını okşuyordu ve zaten çok güçlü olduğu açıktı.
Yönetmen çıplak ve gülümseyerek banyodan çıkıp yanımıza geldi.
/>İşte şunu öneriyorum: Beyler, beni hemen bir araya getirmek istemez misiniz? Aynı zamanda!?
Donuyorlar ama siz aldırmıyorsunuz ama tabii ki de değil. Kendi kendime düşünüyorum, yoksa geceyi mutlaka burada geçirmek zorunda kalacağım....
Onları kanepeye oturtuyorum, önlerine çömeliyorum, süngerlerim ve ellerimle biraz çalışıyorum.
>Önerilen şeyin alışılmadık olması nedeniyle, çünkü yan yana oturuyorlar ve mastürbasyon yapıyorlar ve aynı zamanda çıplak bir bayan da emmeyi sürdürüyor….. Neredeyse anında atlıyorlar.
Peki kim nereye gidiyor???
Misafir, ben deliyim, oraya gidiyorum.....
Viktor Sergeevich'e dönüyorum , peki, siz de anüste veya???
I'desiniz ağzımda istiyorum, ağzımda istiyorum…. İyi tamam Konuğun üstüne çıkıyorum.
Çok sevimsiz, "peki neden atladık"??? Zaten eğiliyor.
Alta atlıyorum, Viktor Sergeevich kanepenin yanında duruyor ve beni penisine doğru eğiyor, başımı penisine doğru itiyor ve elini ritmik olarak hareket ettirmesine yardım ediyor...
Boşaldığını hissediyorum, bunu sarsılarak saçlarımı çekiş tarzından anladım ve spermi içime girdiğinde çoktan oturmuş gibi görünüyordu.
Viktor Sergeevich gitti, konuğun spermini kaldırdığını gördüm. kafa, bitirdiğini hiç hissetmedim....
Ben de çoktan ayağa fırladım, yoruldum.
Kalkıyorum ve onların hayal kırıklığına uğrattığı her şey göğsümde bacaklarımdan aşağı şeffaf bir sıvı akıyor ve göğüslerimde sümük gibi öbekler halinde asılı duruyor…. Nefesimi tuttum, “Peki, başka ne yapacaksın???” Restoranda kahve içip gittik, misafir olarak fabrika otelinin ve benim evime gittik.
Viktor Sergeevich, yol boyunca beni çok sert davrandığın için azarladı, neden....
Sessizdim, karanlık sokağa, kar yığınlarına bakıyordum, bir an önce eve gidip yatmayı düşünüyordum......
Evde patron hemen ne yapmamız gerektiğini sordu ve üyeleri de kabul etti. bir gülümsemeyle dışarı çıktı.
Her şey olabildiğince hızlı gidiyormuş gibi görünüyordu ama saat neredeyse sabahın ikisiydi.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post