—Kıpırdama! Tutuklusun! – Scarlet, elindeki tabancayı hacker'ın kafasının arkasına doğrultarak emredici bir sesle bağırdı.
Arkasını bile dönmeden, küstah bir ses tonuyla "Evet, öyle bir niyetim yokmuş gibi görünüyor" diye yanıtladı.
Talimatlarının hacker üzerinde herhangi bir etki yaratmadığını görerek, "Kaçacak hiçbir yeriniz yok Bay Morov," diye devam etti. "Binanın etrafı sarılmış." Gönüllü olarak teslim olmanızı öneririm, yoksa güç kullanmak zorunda kalacağım.
"Bu çok ilginç," dedi sırıtarak ve tuşlara basmayı bırakarak. "Binanın etrafını neyle çevirdiniz?" Peki bu sefer neden yalnız geldiniz?
Scarlet ürperdi. Elbette birkaç monitörün gökdelenin içindeki ve dışındaki güvenlik kameralarından gelen görüntüleri gösterdiğini fark etti, ancak sokaklarda dolaşan ve kılık değiştirmiş istihbarat ajanlarından ayırt edilmesi zor olan birçok insan vardı. Bu kadar özgüveni nereden buluyor? Peki kadının kendisini daha önce alıkoymaya çalıştığını ancak vakti olmadığını nereden biliyor?
Söyleyeceğiniz her şey mahkemede aleyhinize kullanılabilir, diye devam etti Scarlet, kendini kontrol etmeye çalışarak.
—Bu kötü! Sonuçta söyleyecek bir şeyim var! – dedi Victor sahte bir kızgınlıkla sandalyesinden kalkıp onu ayağıyla kenara iterek.
Orada bir dakika durdu, içini çekerek pencereden yıldızlı gökyüzüne baktı ve masadan bir şişe alıp Scarlet'a döndü. Kesinlikle oydu - Viktor Morov - dünya çapında birçok istihbarat servisinin on yıldır yakalamaya çalıştığı, dünya çapında bilinen bir suçlu. Normal yapılı, uzun boylu bir adam, kısa saçlı ve koyu renk gözlük takıyordu. Görünüşünde, bütün gün bilgisayar başında oturup başka bir kirli numarayı inceleyen bir bilgisayar korsanından çok, hareketsiz çalışma nedeniyle şişmanlamamak için akşamları spor salonuna koşan ofis planktonunun bir temsilcisine benziyordu. . Ancak stereotiplere sadık kalırsak durum böyle olur.
Scarlet'in kafası karıştı çünkü orada öylece durmuş, koyu renk gözlüklerinin altından ona bakıyordu, elinde açık bir şampanya şişesi tutuyordu. Görünüşüne ne şaşırdı ne de korktu. Onu bekliyordu. Onun tek başına kendisine doğru yürüdüğünü gördü ve kaçmadı.
"Doğum günün kutlu olsun, Ajan Scarlet Lolient," dedi Victor ve gülümsedi, "Demek yüz yüze tanıştık!"
—Bunu nereden biliyorsun? – Scarlet şaşkınlıkla sordu – Bütün bunlar ne anlama geliyor?
—Kim olduğumu unuttun mu?! – Victor kaşlarını kaldırarak sordu ve ona doğru adımlar atmaya başladı: “Sen kızım, bir yıl boyunca beni dünyanın her yerinde kovaladın.” On yıldır beni avlayan kimse bu kadar uzun süre dayanamadı. Beni yakalamaya o kadar çok yaklaşmıştın ki neredeyse senden korkarak orada oturuyordum. Bu durumda kişisel dosyanıza bakma isteğine direnmek zordu. Orada çok ilginç şeyler vardı. Devlet sırlarına erişiminiz de her zaman açıktır.
— Hareket etmeyin! Eller başın arkasında! – diye bağırdı ve diğer eliyle silahı tuttu.
—Ya da ne? Beni vuracak mısın? Evet, bu benim hayatımla birlikte senin hayatını da sona erdirecek! Nedenini bilmek istiyor musunuz?
—Ayağa kalk dedim!
—Örneğin: Eğer ölürsem, çok arzuladığınız itibarı ve popülerliği kazanmak için bu davayı nasıl kapatabilirsiniz? Çok şey biliyorum ama hâlâ hayattayken tüm insanlar gibi konuşabiliyorum. Benim ölümüm bir başarısızlıktır. Ülkeniz bunun için sizi affetmeyecek.
- Kapa çeneni!!!
—Ne? yanılıyorum, değil mi? Beni kovalamaktan başka ne işin var bu hayatta? Aile? Bir barınaktan gelmiş gibisin! Arkadaşlar? Okulda ve akademide dışlanmış bir “melez”din. Sağ? Herkese senin bir şeye değer olduğunu kanıtlamaya çalıştım. "Arkadaşlar" arasında alay konusu olduğu ve öyle kaldığı için yüksek notlar, ödüller ve hepsi boşuna. Ve işte fırsat! Ah mucize! Zeki kız Interpol'e götürüldü ve kendisine dokuz yıldır kimsenin kapatamadığı bir dava verildi. Dünyadaki tüm istihbarat teşkilatlarının aradığı hacker. Başarısız olmadığınızı herkese gösterme görevini üstlenmelisiniz!
"Seni öldüreceğim, seni öldüreceğim" diyerek gözlerinden ilk yaşlar akmaya başladı.
—Haydi! Victor sakince, "Koşmaktan yoruldum," dedi, Scarlet'e o kadar yakın dururken silahın titreyen namlusu göğsüne dayanmaya başladı. "On yıl boyunca dünyayı dolaşmaktan." On! Ben de bir aile ve sakin bir hayat istiyordum. Evet, eğer bir oğlum olsaydı bu dönemde okulunu memleketimde bitirirdi. Böylece! Vazgeçmektense öbür dünyaya gitmeyi tercih ederim. Kuyu! Cesur ol!
— Öl! Ölmek! — Scarlet tetiği birkaç kez çekti.
Ancak yanıt olarak yalnızca deklanşör tıklamaları duyuldu. Silah dolu değildi. Scarlet başını eğdi ve gözyaşlarının aktığı gözlerini kapattı. Umutsuzluktan ağladı. Victor'un söylediği her şeyin doğru olup olmadığını artık kendisi bilmiyordu. Kafası karışmış. Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyordum. Victor boştaki elini yavaşça kaldırdı ve silahın namlusunu alıp kızın rahat ellerinden aldı.
Silahını bir kenara attı ve serbest kalan elini Scarlet'in kafasının üzerine koydu, böylece alnının hemen üzerindeydi ve gece kadar koyu olan uzun saçlarını okşayan bir hareket yapabiliyordu. Scarlet kafası karışmış bir ifadeyle ona baktığında boyun bölgesinde durdu.
— Bir içki içelim mi? – Victor önerdi.
Başını salladı. Şişeyi ağzına doğru tuttu. Ağzını açtığında, eğilme hareketi yaptı ve sanki önünde bir kız değil de bir içki arkadaşı varmış gibi kelimenin tam anlamıyla ona şampanya dökmeye başladı. Baskıya dayanamayan Scarlet başını salladı ve şişenin boynunu dudaklarından kurtardı.
Boğazını temizleyerek "Lezzetli değil" dedi.
Victor düşünceli bir şekilde kıkırdadı ve bir dakika sonra gözlüğünü çıkararak şöyle dedi: "Şimdi işleri biraz daha tatlandıracağız."
Bir ağız dolusu alkol aldı ve gürültüyle yere düşen şişeyi boşalttı. Scarlet onun şişmiş yanaklarla ona yaklaşmasını şaşkınlıkla izledi. Ama sonra her şeyi anladı ve tutkulu bir öpücükle onunla birleşerek ona doğru ilerledi. Birkaç dakika boyunca başlarını kaldırmadan durdular, birbirlerini okşadılar ve ağızlarından oluşan kaba şampanya döktüler.
— Evet, bir erkekle daha lezzetli olur, diye düşündü Scarlet.
Mezuniyet balosunda öğrenci arkadaşlarından biriyle yakın bir ilişki yaşadığı üniversiteden beri bunu yaşamamıştı.
"Sorun değil" dedi Victor, Scarlet'in yutamadığı, boynundan aşağı akan ve gömleği üzerinde leke oluşturan şampanya akıntısına bakarken.
— Oops—Scarlet omuz silkti ve güldü, neşeyle parıldayan gözleriyle Victor'un yorgunluktan kırmızı gözlerine baktı.
Alkol işini yaptı. Scarlet artık ne acı ne de korku hissediyordu. Tamamen rahatladı ve hiçbir şeyi umursamadı. Onun doğum günüydü!
Victor, "Şimdi düzelteceğiz" dedi.
Gömleğini yakasından tuttu ve her iki yöne doğru keskin bir şekilde çekti, böylece düğmeler farklı yönlere uçtu. Kanatlar geniş ve sıkı göğüsleri ortaya çıkaracak şekilde açıldı. Hiç tereddüt etmeden yüzünü göğüslerin arasındaki vadiye bastırdı ve oraya ulaşan damlayı diliyle yakalayıp dilini yukarı doğru hareket ettirerek şampanyayı yaladı. Scarlet heyecanın etkisiyle başını geriye attı ve derin bir nefes vererek uysalca inledi. Victor dilini hareket ettirerek çok yavaş bir şekilde başını daha geriye atmasına, bir kedi gibi sırtını bükmesine ve bir balerin gibi ayak parmaklarının üzerinde durmasına neden oldu. Aldığı pozisyondan geri çekilmeye başladığında ancak uyandı ama Victor onu yakaladı ve tekrar eğildi ve bir öpücükle onunla birleşti; dışarıdan bakıldığında tango dansçılarıyla ilgili bir filmden bir sahneye benziyordu. Olanlar üzerinde tam kontrol sahibi olduğunu hissederek Scarlet'i kollarına aldı ve onu, kendi yatağı olarak kullanılan, ılık suyla dolu şişme yatağa taşıdı.
“Ah,” dedi Scarlet şaşkınlıkla. Kendini nasıl tamamen çıplak bulduğunu fark edecek zamanı bile olmadı. Gözlerine inanamayarak parmaklarını aşağıdan yukarıya çıplak vücudunun üzerinde gezdirdi.
"Bir bilgisayar korsanı için hiç de fena değil," dedi ona bakarak ya çevikliğini ya da aynı kısa sürede çıplak kalmayı başaran vücudunu övdü.
Hacker, onun ince, amigo kızlara benzeyen vücudunu takdir ederek, "Bir Interpol ajanı için fena değil" diye yanıtladı.
Victor, dudaklarını yalayarak bir canavar gibi Scarlet'e doğru koştu ve açgözlülükle okşamaya, yoğurmaya ve öpmeye başladı. Her geçen dakika daha da heyecanlanıyor, o kadar aç olduğu, her yerinde zevkle kıvranan kadın bedenine bakıyor. Zaten bu manipülasyonlar onu bir saniyede boşaltmaya hazırdı, bu yüzden hemen birkaç hareket yaptı ve Scarlet'in karnına şiddetli bir şekilde boşaldıktan sonra yanına uzandı. Bu on yıl boyunca hiç cinsel ilişkiye girmedi; bir genelevi ziyaret etmenin veya bir fahişeye "evde" demenin endişe verici olabileceğinden şüpheleniyordu.
— Zaten mi?! Bu kadar? – Scarlet sesindeki memnuniyetsizliği fark etti – Bu işe yaramayacak!
Avucunu karnının üzerinde gezdirerek spermleri topladı ve her bir damlayı büyük bir zevkle yaladı. Scarlet, vücudunun ustaca bir hareketiyle Victor'un karnına oturdu ve ona doğru eğildi ve şöyle dedi: "Bugün benim doğum günüm!" O yüzden nazik olun!
Ve bu sözlerle arkasını döndü ve pürüzsüzce tıraş edilmiş amını herkese gösterdi.
- Oooh - Victor hayranlıkla haykırdı - Ve ben de senin hazırlanmanı görüyorum...
—Daha az gevezelik — Scarlet anlamlı bir şekilde dedi, yüzünü amın içine soktu ve yüzünü Victor'un penisine indirdi.
"Evet, bu genç bir kadının zevki." Victor kendi kendine en son on dokuz yaşında bir kızın tadına bakma fırsatı bulduğu zamanı hatırladı, muhtemelen kendisi de aynı yaştayken. yani yirmi yıl önce. Bu arada Scarlet penisine kur yapmakla meşguldü ve iki dakika sonra penis ağzını başka bir sperm porsiyonuyla ödüllendirdi.
— İnek! – Scarlet hoşnutsuzlukla yorum yaptı, hacker ne kadar çabuk orgazm oluyor – Peki, şimdi sana göstereceğim!
Şimdi vahşi bir kedi gibi Victor'un üzerine atladı ve onun yüzünü öpmeye ve vücudunu okşamaya başladı. Hareketsizliğini görünce ellerini tuttu ve kalçalarına koydu, böylece onu en azından bazı hareketler yapmaya zorladı. Siki tekrar harekete geçmeye hazır olduğunda, hemen onun üzerine oturdu ve bir kovboy kız gibi sürmeye başladı, zevkten kıvranıyor ve nefesi kesiliyordu. Ve Victor orada öylece yatıyordu, kalçasını tutuyor ve ritmine göre onu sallıyordu. Bir sonraki orgazm dalgası tekrar onu etkisi altına aldığında ağzını genişçe açtı ve başını geriye attı. Bunu fark eden Scarlet, sert bir şekilde penisin tabanını parmaklarıyla yakaladı ve sıktı, onun içine boşalmasına izin vermedi, ancak atlayıp bıraktı ve spermi kadının karnına ve göğsüne sıçrattı.
— Scoundrel—Viktor gakladı ve yorgunluktan gözlerini kapattı.
—Hey—Scarlet yanağına bir tokat attı—Uyuma! Doğum günüm henüz bitmedi.
Suçlunun aksine, stresli bir yaşam tarzı ve uyku eksikliği nedeniyle daha fazla güce sahipti. Ve o bundan yararlandı ve onu, şiltenin üzerine düşüp uykuya dalıncaya kadar her türlü pozisyonda sikişerek enerjisinin geri kalanını kendisine harcamaya zorladı.
Kendini bitkin hisseden Scarlet, Victor'un yanına uzandı, onu ona kelepçeledi ve gözlerini kapatarak uykuya dalmaya hazırlandı.
—İşte buradasın tatlım! Biliyor musun, sanırım sana aşık oldum. Her şeyin böyle bitmesi çok yazık,” diye fısıldadı bilgisayar korsanının kulağına, ona sımsıkı sarılırken, bir grup kıs kıs gülen adamın dokuz yıl boyunca başaramadığı şeyi başarabildiği için mutluydu. Gerçi eğer bir erkek olsaydı ona bu kadar yaklaşabilmesi pek mümkün değildi. Ve Scarlet bunu ancak şimdi anladı çünkü o, bu davayı üstlenen tüm ajanlar arasında tek kadındı. O gerçekten zeki bir suçlu ve kendisi hakkında daha fazla bilgi toplayıp onu daha iyi tanıması için ona zaman vererek, kendi içinde hayal kırıklığına uğramaması ve bu davayı yürütmeye devam etmesi için kasıtlı olarak onun bu kadar yakınlaşmasına izin verdi. .
Sabah erkenden, pencereden küstahça içeri giren ve gözlerine parlayan güneşin ilk ışınlarıyla uyanan Scarlet, kendini tamamen çıplak, plastik bir erkek mankenle kucaklaşırken buldu. Victor'un imzası olan gözlükler ve ağzından bir not çıkan. Bunu okuduktan sonra tamamen yatağın üzerine yayıldı, güldü ve eliyle karnını okşadı ve şöyle dedi: "Seni orospu çocuğu!" Yine de kaçtı. Tekrar!!!
Notta şunlar yazıyordu: “Tatlı bir gece için teşekkür ederim bebeğim. Oyun yeni başladı. Beni Hong Kong'da ara. Victor W.massage Morov'unuz. Not: beni rehin aldın. Ancak hazır olun, bir dahaki sefere ben zirvede olacağım."
Not: Devam edilmemelidir. Zaten yazarın peşine düştüler
Mobile version