İnternette tanıştık. 3 gün süren yazışmaların ardından evinde buluşmak üzere sözleştik.
Ben de onu ziyarete gidiyorum. Sonunda bunun olacağına inanamadım. Uzun zamandır bunun hayalini kuruyordum ve şimdi beynim yüzlerce, hatta belki de binlerce farklı fanteziyle heyecanlanıyordu. Açıkçası oraya gitmekten korktum, bilinmeyen beni korkuttu:
ne diyecek? Ne yapacak? Nasıl davranmalıyım? Ancak büyük bir arzu tüm bu korkuları bastırdı ve beni belirtilen adrese mümkün olduğu kadar çabuk ulaşmaya zorladı. Ben de 33 numaralı kapının önünde duruyorum, nefesimi tutuyorum ve sinyale basmaya karar veriyorum.
Terli parmaklarım üstteki küçük düğmeye basıyor ve bir zil sesi duyuluyor. Kalbim çok daha hızlı atmaya başladı ve beynim sanal iletişimimizi işlemeye başladı. Kapının dışında yavaş adım sesleri duyuldu. Kapının yanında adımlar durdu, görünüşe göre kapının arkasındaki kişi bana bakıyordu. Ah, o zaman ne kadar da endişelenmiştim, eski ben oradan olabildiğince çabuk kaçmak istiyordu ama yeni ben asla kıpırdamazdı.
Kilitin gıcırdadığı duyuldu ve kapı açıldı. O, karşıma çıktı, tatlı rüyam, tüm rüyalarımın metresi. Hemen sessiz ama otoriter bir ses duyuldu: "çabuk gelin"
Onun tadını çıkarmak için yanından geçtim ve arkama döndüm. Uzun boyluydu, güzeldi, ikinci göğüs büyüklüğündeydi) esmerdi. Yüksek rugan botlar, muhteşem kıçını çok seksi gösteren kısa deri bir etek giyiyordu, onun üstüne şeffaf bir etek ve heyecan verici tümseklerini zorlukla geri tutan dar bir sutyen giyiyordu.
Şeffaf gözlükler ona özel bir çekicilik kazandırdı. Pantolonumdaki bir şeyin fark edilir derecede sıkılmaya başladığını hissettim.
Sonra bana diz çökmemi emreden o eşsiz sesi yeniden duydum. Anında onun önünde yüzüstü düştüm ve ona hizmet etmek için botlarını öptüm ama hemen ardından kıçıma sert bir darbe aldım. Aynı değişmeyen ses, benim hiç kimse olmadığımı, adımın hiçbir şey olmadığını çok açık bir şekilde anlattı. Özür dilemeye ve bir şeyler mırıldanmaya başladım ama hemen ardından ilkinden daha güçlü ikinci bir darbe geldi ve Hanım şöyle dedi: "Kapa çeneni hayvan, ancak sana izin verdiğimde konuşabilirsin!"
Hemen soyunma komutu geldi. Çok çabuk soyunmama rağmen, KADIN sürekli beni dırdır etmeye devam ediyordu ve her şeyi doğru yapıp yapmadığımdan çok endişeleniyordum. Soyunup tekrar diz çöktüğümde boynuma bir tasma geçirdi ve sanki dört parmaklı bir hayvan gibi beni odanın içinde kendisiyle birlikte sürükledi.
Heyecanlandığımı söylemek yetersiz kalır. Muhtemelen hayatım boyunca bu kadar karışık bir heyecan ve aşağılanma duygusu yaşamamıştım ve hangisinin daha büyük olduğunu bile bilmiyordum!
Beni odaya sürükledi. Başımı yere yaslamamı ve ellerimi arkama koymamı emretti, ardından hemen ellerim ve ayaklarım bağlandı. Yalnızca emekleyerek ve inanılmaz bir çaba harcayarak, her hareketimde acı hissederek hareket edebiliyordum. Ellerimi hareket ettirerek bandajı biraz gevşetmek istedim ama sonra kıçım Tanrı'nın kırbacının tüm gücünü hissetti ve bunun aptalca bir fikir olduğunu fark ettim.
Çizme ayakkabılı ayağını kafama koydu ve kuvvetle bastırmaya başladı, istemsizce inledim ve kırbacın en güçlü darbelerini sırtımda hissettim, şu sözlerle: “izin verdiğimde inleyeceksin için.”< /p> Artık nihayet ve geri dönülemez bir şekilde, tercihlerimin, acılarımın ve acılarımın buradaki kimseyi ilgilendirmediğini fark ettim. Ve ben sadece Hanımımın ne istediğini önemsemeliyim. Bacağı yenilenmiş bir güçle kafama baskı yapmaya başladı, acı dayanılmazdı ama ben buna katlandım. Bunun için çok geçmeden "fena değil" kelimesiyle Hanım'ın en yüksek ödülüne layık görüldü. Hanım ayağını kafamdan çekti ve yanıma yere tükürdü. Hemen her şeyi anladım ve dilimle ısrarla tükürüğünü yalamaya başladım.
Artık beynim yalnızca doğru yönde, Hükümdarımı memnun etme yönünde çalışıyordu... Aşağı indikten sonra bana sırt üstü yatmamı söyledi. Benim için çok acı vericiydi ve bunu yapmak uygun değildi, sıkı sıkıya bağlıydım ve hemen başarılı olamadım, ancak her saniye gecikmeyle, Onun kırbacını daha iyi tanımaya başladım. Belirtilen pozisyonu alır almaz Hanım yanıma geldi, deri eteğini kaldırdı ve daha önce ağzını açarak yüzüme oturdu. Hemen bu muhteşem güzelliğe en azından dilimle dokunmak istedim, ancak bunun Hanımımı kızdırabileceğini çok iyi anladım çünkü o bunu yapmama izin vermedi.
Tüm ağırlığınızı kollarınıza vererek yatmak çok rahatsız ediciydi ve aynı zamanda feci bir hava eksikliği de vardı, ama kahretsin, her şey nasıl da büyüleyiciydi ve her şeyi yoluna soktu! Artık altın rengi yağmur yağacağını ve bu ilahi nektarın bir damlasının bile geçmesine izin verirsem en ağır şekilde cezalandırılacağımı söyledi. Bu pozisyonda bu besleyici nemi kabul etmek çok sakıncalıydı ama Hanımımı üzemem ve O'nun bana izin verdiği her şeyi kendime alamam.
İşi bittiğinde bana kendisini yalamamı söyledi ve ben de bunu hemen ve harika bir şekilde yaptım. Ayağa kalktı, eteğini düzeltti ve bir sandalyeye oturarak parmağıyla beni işaret etti. Hemen elimden geldiğince ona doğru sürünmeye başladım, periyodik olarak düşüp yere çarptım. Yeterince yaklaştığımda ayaklarını öne doğru uzatıp ayakkabılarını çıkarmamı söyledi. Daha önce sadece sözlü yeteneklerimi kullanarak birinin botlarını çıkarmamıştım ama bu, başka seçeneğimin olmadığı zamanlardan biriydi.
Köpeği ağzıma alıp çizmelerimi çözmeye çalıştım ama kilit oldukça sıkıydı ve birkaç milimetreyi geçtikten sonra köpek dudaklarımdan kaydı ve her başarısız girişimde darbelerle cezalandırıldım. kalçalara. Ayakkabılardan birini hallettikten sonra ikinciyi yapmaya başladım. Bu denemelerim sırasında Hanım'ın telefonu çaldı ve önce beni ayağıyla sertçe itti, botlarını çıkardı ve çağrıyı cevaplamaya gitti.
Konuşmayı bitirdikten sonra dolaptan ev yapımı bir tıkaç çıkardı ve ağzıma soktu, aynı anda bandajın sağlamlığını kontrol etti. Yavaşça kıyafetlerini değiştirdi ve dışarı çıkmaya hazırlanmaya başladı. Ayrılmadan önce ışığı kapattı ve bana kendisini eşiğin yakınında beklememi söyledi.. Beklemeye başladım....
Metresine BDSM teslimi ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version