Masumiyet ve işkence. Emma Tarihi (BDSM)seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Masumiyet ve işkence. Emma Tarihi (BDSM)

Post by Anonymous »

Yaşadım - öyleydi. Kız gerçek. Yaklaşık 18 yıl. Kesinlikle babası öldü. Yıllar önce. Yapamadı. Buna inan. Tatlım, bakışları. İstediler. Güçlü bir şekilde eksparpar. kan için. Emma inanmadı. O zaman gitti. Kulübe takılmak için. Ruha. samimiyet için. Tanıştı. Sam onunla birlikteydi. Çok inanılmaz. Yanlışlıkla onu gördüm. İntikam almaya karar verdim. Neden o? - Bu denemeler. değiştir. Sorun Borç Öfkesi. tutabilmek. Mesafe onun acısı değil. "Jinekologu biliyorum. Sabah bu bir tuzak. Burada bir şeyler yanlış. Uykuya dalamadı. Sabah gittim. Ofis açık. Garip bir his vardı. "Gel" dedi jinekolog sandalyesine oturdu. Bacaklar soyuldu. Çıplak o parır. Ve bağlandı. Kolları ve bacakları. Bir haç değildi. Herkese ve ““ Seni öldürmeyeceğim ”diye bırakacaksınız” diye inanamıyor. (BDSM) Uykuya daldı. O daha derin bir ayna. Çığlık atıyor. Ve Trigal'ın arkası. Acıya. O meme uçları. Kelepçeleri düzelttim. Acıyor ve gözyaşları. Sevinçle. EK darbesi. Yanaklarda. Onunla alay ediyor. Ve bir kırbaçla dövdü. Güçlü ve tüpü koyun. Onu kedi. Kapalı işkence ettim. Ağız ve yatırım yaptı. Keskin ve kıçına bir üye yerleştirdi. girmek. Direniyor. Kahretsin. Şiddetle cesurca. 46 dakika bitti. Ben kedi becerdin. İnilmiyor. Onu incitiyor. 57 EC orgazm. Onu serbest bıraktı. Evine tecavüz ettiler ve ayrıca. Adamlar buraya attı. Ölüler.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • BDSM Tarihi. Kazanan kaybeden bir fotoğraf yayınladı))
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    33 Views
    Last post by Anonymous
  • Fahişe tarihi
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    40 Views
    Last post by Anonymous
  • Just Eşcinsel Tarihi (Ergenler ve Erkekler Hakkında)
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    35 Views
    Last post by Anonymous
  • Sert bdsm sevenler için alt
    by Guest » » in Eşcinsel Forumu
    0 Replies
    52 Views
    Last post by Guest