Çocuklukta nasıl olduğum hakkında bir tarihçinin deposuna sahibim ve şimdi:
7 yıl: en çok ilk kez Bir banyo banyosundayken. 12 yaşındaydı ve 12 cm yükselticisi vardı. İşte böyle oldu: Hamama geldik ilk kez Kardeşimle birlikte hamura gittiğimde. Adı Seryozha idi. Sıyırmaya gidiyorum ve Seryozha tarafından bölündüğünde benimkinden daha fazla üyesi olduğunu görüyorum, çünkü ilk kez Stranger üyesi gördüm. Dokunmak istedim ve aldım.
Seryozha onun çok lezzetli olduğunu ve emmek ve kafayı yalaması gerektiğini söyledi. Kabul ettim ve artmak için bir üyeyi emmeye başladım ve 30 saniye sonra şeffaf bir sıvı ile sona erdi. Bana iğrenç oldu, ama kimseye kimseye söylememesini söyledi.
artık onu emmedim.
9 yıl: 9 yaşında, biz ve arkadaşlarım akranları bir terk ettik ve odalardan birine geldiğimizde, biri mastürbasyon yapmak önerilen, herkes bunun ne olduğunu zaten biliyordu. Dört kişiydik ve yükselticinin üyeleri 8 cm'den fazla değildi. Ilya'yı odaya attık, diğer bahçeden 13 yaşındaydı. Daha iyi nasıl mastürbasyon yapacağını bildiğini ve nasıl olduğunu gösterdiğini söyledi. Beni aradı ve emmeye başladı. 1 dakika boyunca unutulmaz bir şekilde çok hoş. Ben titreyene kadar. Sonra Ilya 15 cm'lik yükselen üyesini çıkardı ve bana onu emmemi söyledi. Onu emmeye başladım ve birkaç dakika emdim ama durmayı söyledi. Herkesin birbirini emdiğini ve şimdiye kadar beni lanetlediğini söyledi. Ne olduğunu bilmiyordum ama gerçekten istedim. Kıçımı yaladı ve bir üye eklemeye başladı, o beni becerdin. İlk başta acı vericiydi ama sonra hoş oldu, sonra bitirdi.
o günden arkadaşlarım, arkadaşlarım ve ben tüm yıllar boyunca birbirimizi emdik ama lanet denemedi, ama Ilya taşındı.
12 yıl: Bu dava tekrar ağabeyle oldu. Bir kez biz gece aynı odada geçirdi ve gece nasıl sarsıldı fark ettim. Çok heyecanlandım ve aynı zamanda tmkhogon tack'in başlangıcı.
-Ne mastürbasyon yapıyorsun? Diye sordu
-Evet, sen de?
-Eh, evet
beni ona çağırdı ve ben de ona memnuniyetle oturdum. Lanet denedin mi? (Kardeş)
tam olarak nasıl bağlı olarak. (Ben)
ne? Yani birisi seni becerdin!? (Kardeş)
nuuh evet. (Ben)
Ben de istiyorum, belki beni becerdin mi?
Çok şaşırdım ve kabul ettim. Işığı açtı ve tam çıplak gördüm.
horoz zaten 15 cm ayağa kalktı ve 15 idi, kalkmadım, çok heyecanlandım. Beni emdi ve sikmek için dedi. Önümde yatıyordu, kıçının yanında oturdum ve bir üye yerleştirmeye başladım. Bir dakika sonra onu becerdim. İnliyor ve devam etmeyi söyledi ve ben bitirdim. Sonra değiştik ve o beni becerdin.
o andan beri beş yıldan fazla geçti. Ve şimdi sürü ve varlık rolünde çok sık becerdin.
Just Eşcinsel Tarihi (Ergenler ve Erkekler Hakkında) ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version