Bu kurgusal bir hikaye değil. O zamanlar zaten 18 yaşındaydım ve zaten sık sık erkeklerle çıkıyordum. Her şeyin zor olduğu zamanları bile sevdim. Bir gün arkadaşlar ilginç bir deney önerdiler.
Şehrin girişinde bir mağazamız var ve çok da uzakta olmayan, insanların genellikle işten geldiği veya sadece bir şeyler içmek için geldiği küçük bir orman var. Orada bel hizasında alçak bir masa var (bilerek), adamlar kapalı tahtaları alıp her iki yanındaki bloklara çivilediler. Battaniyeyi masanın üzerine koydular, ben soyunup masaya uzandım. Hemen hiçbir şey göremeyeceğim şekilde gözlerimi sıkıca bağladılar. Bacaklarını tahtalara kemerlerle, kollarını ise masa boyunca ve masanın altına bağladılar.
Hepsi bağlıydı, bacaklar farklı yönlerdeydi, seğiremedim bile ama hoşuma gitti. Zaten sızıntı olmasına rağmen yarığıma Vazelin sürdüler. Üzerinde "İsteyen herkesin canı cehenneme - O seviyor ve istiyor" yazan bir kontrplak parçası asıp gittiler.
Yaklaşık yarım saat sonra birinin geldiğini duydum ve sesleri duyunca onların bir tür sarhoş olduğunu anladım. Beni gördüler, okudular, güldüler. Sonra birinin gelip göğsüme dokunmaya başladığını duydum, daha yaklaşırken göğüs uçlarım çoktan şişmişti. Kıkırdadı, etrafta dolaştı, amına dokundu ve "İstiyor musun?" dedi. Dilsiz gibi sessizim. Cihazını yerleştirip beni sikmeye başlıyor. Başka birinin yaklaştığını duyuyorum. İlki içime boşalmadı (o sırada doğum kontrol hapı almama rağmen), hemen uzaklaştı ve daha hızlı ve daha büyük bir diğeri içime girdi. Ben de ondan daha hızlı bitirdim ve sonra onu memnun ettim. Sonra bir tane daha ve sırayla neredeyse iki saat boyunca böyle devam ediyor. Bu gerçekten hoşlarına gitti, özellikle de artık gerçekten istemediğim bir şeyden dolayı inlemeye başladığımda, ama yine de beni daha da tutkuyla siktiler. Sonra gittiler.
Yaklaşık 10 dakika geçti, birinin geldiğini duydum. Muhtemelen adamlarımın yanıldığını düşündüm. Kim olduğunu bile bilmiyorum. Her şey sessizce ve neredeyse sessizce yapıldı. Önce dudaklarımı yayıp oraya parmak atmaya başladılar. Daha sonra oluşan boşluğuma bira şişesi sokmaya çalıştılar. Ve onu o kadar ısrarla içeri itmeye çalıştılar ki, ben de seğirmeye ve inlemeye çalıştım ama hepsi işe yaramazdı.
Sonra bu birisi görünüşe göre bira şişesine bir şey sürdü ve yeniden fikrine başladı. Acı vericiydi ve açıkçası oraya gireceğine inanmıyordum ama bunu yapanın umrunda değildi, başarısından emindi.
Bir zamanlar, üzerine oturmaya çalıştığımda yarığıma girmek istemeyen yapay bir penisim olduğunu hatırladım ve onu dışarı itmeye çalıştım ve anında üzerine oturdum.
Şimdi o bira şişesiyle yarığımı açarken ben de onu aynı şekilde dışarı itmeye karar verdim.
Şişe tamamen içime girdi. Bunu yapan kişi için bile beklenmedik bir durumdu.
Çıkarıp tekrar yerine koydu, çok daha kolay girmesi iyi oldu. Taktı, çıkardı, taktı, çıkardı ve yaklaşık 10 dakika böyle devam etti, sonra taktı, baktı ve gitti. Tabiri caizse "tükürmeye" çalıştım ve işe yaradı. Bir dakika sonra birisi geldi ve şişeyi benim için yuvaya geri koydu. Aynı kişi olduğunu anladım. O uzaklaşana kadar beklemeye karar verdim. Sonra tekrar tükürdü.
Yaklaşık 15 dakika sonra adamlarım geldi.
Kıyafetlerimi getirdiler ve beni çözdüler. Hafifçe seğiriyordum, kenara çekildim, spermi idrarla çıkardım, kendimi sildim ve giyinmeye başladım. Çocuklar nasıl gittiğini sordular mı? Harika olduğunu ve bir şekilde tekrar denemem gerektiğini söyledim. Adamlardan biri şöyle diyor: "Bu bir fikir, ancak bir dahaki sefere seni sırt üstü değil, yüzüstü ve baş üstü yatıracağız, böylece sadece yarığından değil ağzından da sikileceksin. ” Alışılmadık deneyimim bu şekilde sona erdi. Tekrar denemediğimden değil, denedim ve tekrar tekrar yapacağım; hoşuma gitti.
Unutulmaz deneyim ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version