Bu birkaç yıl önce, ben 23 yaşındayken oldu. O zamanlar çok az cinsel deneyimim vardı. "Sicilimde" biri ile kısa bir ilişkim olan ve diğer ikisi ile sadece tek seferlik seks yaptığım üç kız vardı. Üstelik tüm bu kızların yaşı benden gençti ve görünüş açısından benim idealim olduklarını söylemek imkansız (görünüşte özel bir şey değillerdi ve ayrıca deneyimsizlerdi).
Genel olarak ideallerimi karşılamadılar. Ama aynı zamanda, çalkantılı ve çeşitli fantezilerim ve arzularım da vardı. Çok çeşitli kadın tiplerini ve görüntülerini beğendim ve en sevdiğim görüntülerden biri de iri göğüsleri, kalçaları ve vücut kılları (perine ve koltuk altı) olan yaşlı, tombul bir kadındı. Ne yazık ki böyle bir kadınla hiçbir yerde tanışamadım ve onunla işleri bitiremedim. Ama bir gün hayalini kurduğum şeyle karşılaştım.
Yaşadığım evden çok uzakta olmayan bir mağazada, yaklaşık 37 yaşında bir Ermeni tezgahtar kadın vardı. Alışveriş için sık sık mağazaya giderdim ve onunla yollarım sık sık kesişirdi. Onu ilk gördüğümde bile hoşlanmaya başladım. Sadece tombul bir vücudu, 4 beden göğüsleri, dolgun lüks kalçaları ve poposu, siyah saçları, kaba ama hoş ve güzel bir yüzü, arkadaşça bir gülümsemesi, kaba ama hoş bir sesi ve biraz tüylülüğü vardı (ilk başta sadece küçük koyu renkli kıllar gördüm) elleri). Özellikle bazen malları almak için eğildiğinde poposuna bakmak hoşuma gidiyordu. İş ceketinin ve kıyafetlerinin altında ne olduğunu hayal ettim ve bu beni çılgınca heyecanlandırdı. Bu şekilde hayal kurarak sık sık mastürbasyon yapıyordum ve bundan büyük bir heyecan duyuyordum. Bir yaz onunla sokakta karşılaştım ve kıllı koltuk altlarını gördüm. Sonra hayal ettiğim şeyin bu olduğunu anladım. Ve böylece... Şansımı denemeye karar verdim.
Mağazaya geldiğimde her zaman onunla sohbet etmeye, bir şeyler sormaya, çeşitli konularda sohbet etmeye çalıştım ve bu sayede onunla iletişim kurmayı başardım. Onunla birkaç kez sokakta tanıştık ve uzun süre konuştuk, bunun sonucunda onun hakkında bir şeyler öğrenmeyi başardım (örneğin boşanmış olduğu ortaya çıktı, memleketinde yaşayan iki çocuğu var, ve çok yakınlarda tek odalı kiralık bir dairede tek başına yaşıyor). Diğer şeylerin yanı sıra, sohbet sırasında sık sık küfür kullanması gerçekten hoşuma gitti ve bu da beni heyecanlandırdı (diğer her şeyle birlikte). Ve bir gün onu evinde buluşmaya davet ettim. İçmeyi sevdiğini biliyordum ve birkaç şişe votka ve konyak ile yanına geldim. Dar bir bluz ve kot pantolon giymişti, bu sayede çekiciliği oldukça belirgindi ve ona baktığımda hemen tahrik oldum. Masaya oturduk, konuştuk, içtik ve sonra sanki tesadüfen ona ilgi işaretleri göstermeye başladım, yanına oturdum, kollarımı omuzlarına ve beline dolamaya, kollarını okşamaya ve onu rahatsız etmeye başladım. Bu beni o kadar tahrik etti ki sanki bilincimi kaybetmek üzereymişim gibi geldi.
İlk başta biraz direndi, güldü, itti ve ellerimi uzaklaştırdı ama sonra kabul etti (onun da benden hoşlandığı belliydi). Ben de eğlenceyi biraz uzatmaya karar verdim ve onu biraz oynamaya davet ettim. Yavaş dans etmeye karar verdik (erotik filmlerde bu tür sahneleri görmüştüm ve tekrarlamak istedim) ve aynı zamanda Fransız öpücüğüne başladık. Dillerimiz iç içe geçti ve birbirini gıdıkladı, ilk başta ona sarıldım, parmaklarımı saçlarının arasında gezdirdim ama sonra ellerini aşağı indirdim ve kıçına dokunup yoğurmaya başladım. O da memnun bir şekilde gülümsedi, kıçımı yoğurdu ve okşadı, sonra kot pantolonumun fermuarını açtı, ıslak, dik penisimi (zaten heyecandan patlamaya hazır) çıkardı ve onu sarsmaya ve okşamaya başladı. Ve kot pantolonunun düğmelerini çözdüm, elimi bacaklarının arasına koydum... ve külotunda kalın bir saç çıktığını hissettim. Ve sonra kasıklarımda bir şey patladı, sanki elektrik şokları beni delmeye başladı ve ben bolca geldim. Sikim yaklaşık 20 saniye boyunca sperm fırlattı ve kot pantolonunun ve bluzunun her yerine sıçradı. İlk birkaç saniye kendime geldim, sonra kendimi tuhaf hissettim ve utandım ama bu utanç duygusu hemen geçti. İlk yirmi saniye boyunca şaşkınlıktan donup boşalmamı izledi ve sonra ikimiz de güldük.
Hafif bir utanç ve tekleme yaşandığı için masada biraz daha oturup bir içki daha içmeye karar verdik. Çok kısa bir süre sonra penisim tekrar ayağa kalktı, tekrar öpüşmeye ve ardından birbirimizi soymaya başladık. Ve tamamen çıplak olduğu ortaya çıktığında, onu tüm ihtişamıyla gördüm - lüks, dolgun bir figür, güzel meme uçlarıyla muhteşem büyük göğüsler, çıplak büyük bir kıç... ve bacaklarıyla koltuk altları arasında kıllı çalılar. Bu manzara beni ilk seferden daha da heyecanlandırdı. Odaya gittik, kanepeye uzandı. Ve tüm vücudumla ona yaslandım, içine girdim ve tüm gücümle ona doğru hızla kalçalarımla çalışmaya başladım. Daha önceki cinsel ilişkilerimin tümü (önceki partnerlerle) üzerimde özel bir izlenim bırakmadı ve özellikle unutulmaz değildi. Ama burada bir tür cinsel vahşet üzerime geldi, kelimenin tam anlamıyla zevkle inledim ve hırladım. O da yüksek sesle ve tutkuyla inledi, çığlık attı, zevkle küfretti ve çok çabuk geldi (o anda uylukları ve kasıkları ıslaktı ve kanepede akıntısından ıslak bir nokta oluştu). erotik hikayeler ondan hemen sonra geldim ve bu hayatımın en güçlü orgazmıydı. O anda zihnimde bir tür bulanıklık vardı, bu yüzden çok net hatırlamıyorum ve bundan sonra birkaç dakika kanepeye uzandık ve birkaç dakika aklımız başına geldi ve nefesimizi tuttuk. ..
Sonra bir sigara yaktı, bir süre seks konusunda sohbet ettik, sohbet sırasında birbirimizi okşamaya başladık (ilk başta öpüşmeye başladık, sonra ben onun göğüslerini ve kıllı amını parmaklamaya başladım ve o da - penisim ve meme uçlarım) ve çok çabuk tekrar heyecanlandım. Önce sikimi ağzına aldı ve birkaç dakika emdi, sonra 69 pozisyonuna yattık, birbirimize yapmaya başladık ve böylece tekrar geldik.
Sonra biraz daha içtik, birlikte tuvalete gittik ve orada tekrar seviştik. Sonra her şeyin tekrarlandığı odaya geri döndük (bu sefer o zirvedeydi). Sonra tekrar, tekrar ve tekrar (farklı pozlarda)...
Kızlarla daha önceki ilişkilerimde aynı anda üçten fazla sopa fırlatamıyordum. O akşama gelince, Ermeni pazarlamacımla akşam ve gece olmak üzere toplam 11 kez onunla birlikte geldim. Onu defalarca becerdim ve sanki ona asla doyamayacakmışım gibi geldi... Ve bu hayatımın en unutulmaz akşamı ve en unutulmaz seksiydi.
Daha sonra onunla evinde birçok kez daha buluştuk ve yine de birlikte harika vakit geçirdik, farklı pozlarda ve farklı yerlerde (banyoda, kanepede, yerde, yerde) birbirimizi tanıdık. masa vb.). Belki de bütün küçük dairesinde dokunmadığımız tek bir yer kalmamıştı… Daha sonra o mağazayı bırakıp başka bir yere taşındı. Toplantılarımız yavaş yavaş azaldı... Ancak ilişkimiz sona erdikten sonra bile iyi arkadaş kaldık ve hâlâ ara sıra birbirimizi arıyor ve internet aracılığıyla birbirimize yazıyoruz.
Stella'dan (pazarlama kadınımın adıydı) sonra başka kadınlarım da oldu ama benim için en canlı ve unutulmaz olan onunla olan ilişkimdi... Ve gerçek zevki ilk kez onunla deneyimledim ve Büyük S harfiyle cinsiyetin ne olduğunu öğrendim.< /p>
Bir pazarlamacıyla unutulmaz seks ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version