Yaz... uzun zamandır beklenen yaz... dışarısı sıcak, dairenin içi serin. Sokakta kimse yok. Sınavlar bitti ve can sıkıntısı inanılmaz. Yapacak bir şey yok. Tabii sabah bire kadar internette gezinip sonra tatmin olmadıkça. Tam o sırada can sıkıntısının ortasında Natakha arar ve bir kafeye gitmeyi teklif eder. Geliyorum ve o benim sınıf arkadaşım, onunla gevezelik etmeye başlıyorum ve sonra ağzından kaçırdı, "Para kazanmak ister misin? Birçok. Hızlı!" Şaşırdım elbette, kim istemez ki diyorum. “Bu kazanılmış bir tat değil. Sessiz kalacağına söz verir misin?!”
Tabi ki zaten ilgimi çekmişti, evet elbette belli dedim. Bana bakıyor, gözleri parlıyor ve şöyle diyor: “Kısacası... hemen hazırlanın. Üç Kafkasyalının dairesine gidelim. Beğeneceğim. Sadece onlar...bu...yani pek sık değil...um...seni sikerler. Bazen beni kırbaçlıyorlar. Ama nasıl ödüyorlar! Tek seferde bin dolar. İstek?!" Düşündüm. Hayatım boyunca sayısız partnerim oldu ama hiçbir zaman makul olanın ötesine geçmedim. Tam orada... Ve yetişkin adamların beni kırbaçladığını düşünürken bile amım ıslandı ve ateşle yanmaya başladı. Bu benim için sezgi gibi bir şey, bu yüzden kabul ettim. "Sadece iç çamaşırı giyme!" Natasha dedi. Bir saat sonra kapının önündeydik. Natasha zili çaldı ve uzun boylu bir adam kapıyı açtı. Tuska'yı göğsünden tutup daireye sürükledikten sonra ilk başta beni fark etmedi. Sonra bana baktı ve neşeyle şöyle dedi: "Neden bizimle oynayacaksın?" Başımı salladım ve içeri girdim. Gülümsedi ve anlaşılmaz diliyle hızla bir şeyler söyledi. Daha sonra iki kişi daha koşarak beni sıkıştırmaya başladı. Direnmeye başladım ve iki dakika sonra Natasha ve ben köpek gibi yerde durduk, adamlardan biri elleriyle kıçımızdan becerdi ve biz de onlardan ikisini emdik. Arkamdaki hariç herkes bir anda geldi ve o da kıçımı sikmek için içeri girdi.
Parmağını içeri soktu ve orada olmadığımı görünce gözlerini devirdi ve inledi: "Ah, tatlım, şimdi sana kıçından gerçek seksi gösterecekler!" Biraz korktum ve ondan kaçmaya karar verdim ama hızlı davrandı ve iki saniye sonra sikini benim suyumla biraz ıslattı ve kıçıma kadar girdi. Çığlık atıp yere düştüm ve o beni kıçımdan giderek daha sert sikmeye başladı. Acıdan ağlamaya başladım, o kadar ki o da sinirlenip kıçımı sertçe yoğurmaya başladı. İtmeler yoğunlaştı ve beni ne kadar sert sikerse orgazma o kadar yaklaştı. İki dakika sonra şiddetle geldim. Kıçıma geldi. O sırada Natasha da sikiliyordu ama kanepedeydi ve bir oyuncak bebek gibi penisine saplanıyordu. Çok geçmeden o ikisi de geldi. Kıçıma bir kırbaç düştüğünde, gözlerim kapalı, bitkin bir halde yerde yatıyordum. Şaşkınlıkla ayağa fırladım ama yeni bir darbe beni hızla başlangıç pozisyonuma döndürdü.
"Sasi, kaltak!" diye duydum önden ve öfkeyle birinin penisini emmeye başladım. Arkamdan darbeler yağmaya devam ediyordu ama nedense amım bundan hoşlandı ve ağzıma gelip her şeyi yuttuğumda boğazımdan "mmm" çıktı ve beni kırbaçlayan kişi buna güldü kapalı, tempoyu arttırdı. Kısa süre sonra geldim, ama sonra beni tekrar sikmeye başladılar, sonunda amımdan ve yüzüme ve göğsüme geldiler. Bu sırada diğer iki adam Natasha'nın amını yerdeki berbat deri kayışa takıyordu ve Natasha ciyaklıyordu. Çok geçmeden bir kenara atıldı ve yerde kıvrılmış halde, elleriyle kız çocuğunu tutuyordu. Sonra bunu bana da yapacaklarını anladım ve öyle de oldu. Onlar
bu devasa şeyle benim deliğimi buldular ve üçü üzerime düştü. Kalçamın yere değdiğini hissettiğimde acıyla inledim. Sonra bu şeyi çıkardılar ve beni kanepeye taşıdılar; burada Natasha ve ben artık kocaman deliklerimizde sikleriyle sikişiyorduk ve anlaşılmaz bir dille, görünüşe göre amcıklarımızın büyüklüğü hakkında heyecanla konuşuyorduk. Daha sonra Tusya'yı bir direğe bağladılar ve meme uçlarına ve iç dudaklarına mandal tutturdular. Adamlardan biri ona boşalmaya başladı.
Bana gelince, zaten tamamen bitkin durumdaydım ve şimdi kıçımla birlikte deri bir aletin üzerine saplanmıştım. Çığlık attım ve çılgınca mücadele ettim ama onlar daha güçlüydü ve yine de beni sonuna kadar oturttular. Sonra Natasha'yı çözdüler ve ona da aynısını yaptılar, ama o direnmeyi başardı ve onlardan dairenin etrafında koşmayı başardı, ancak yerdeki bir sperm birikintisine düştü ve Kafkasya'dan gelen "misafirperver" arkadaşlarının ayaklarının dibine uzandı. . Sonra biri onun kıçını kırbaçladı, yüzüne tokat attı ve onu güçlü bir canavar sikinin üzerine koydu ve ardından mandalları tekrar dudaklarına bağladı, ama bu sefer ipler yakalandı ve adam da aynısını meme uçlarıyla yaptı. Daha sonra onu parmak uçlarına kaldırdı ve ipleri öyle bir şekilde sabitledi ki, Tusya aşağı çekildiğinde meme uçları ve dudakları yukarı çekilecek ve bunun tersi de geçerliydi. İşin püf noktası, zaten parmak ucunda durmak, onu sınıra kadar zorlamaktı ve vücudunun bu kadar gerildiği gerçeğinden dolayı uludu ve topuklarının üzerinde durmak istediğinde, sadece acı içinde inledi. Bana "daha az" insanca davrandılar: Ellerimi bir işkence masasına, bacaklarımı bir diğerine kelepçelediler, kıçımın üzerine yanan bir mum koydular ve rahatlayıp kıçımı biraz indirdiğimde alev cildime dokundu. ve gözümden yaşlar aktı. On dakika sonra beni çıkardılar, ama sadece beni yeniden dövmek için, böylece amım alevlerin tam üzerindeydi. Dudaklarımı ayırmak için kasıtlı olarak mandal kullandığını hesaba katarsak... genel olarak, on dakika sonra beni çıkardılar çünkü zaten gücümü kaybediyordum ve artık muma "asılı kalamıyordum" ve bu yüzden ben zaten acıdan bilincini kaybediyordu. Sonra yarı ölü Natasha'yı çıkardılar, ama şimdi mumun üzerine tünemişti ve üzerime balmumu damlatmaya başladılar. Ama bundan keyif bile aldım ve boşalmak benim için acı verici olsa da, çünkü klitorisim neredeyse yanıyordu, yine de zevkten çığlık atıyordum. Bu seks partilerinin sonunda bizi çeşitli pozisyonlarda, her seferinde tüm deliklerden siktiler ve Natakha ile ben boşalmayı bile başardık.
Bizimle işlerinin bittiğini söylediklerinde, aklımızı toparlamak için beş dakika daha harcadık. Sonra sırayla duş aldık - hepimiz bu adamların jizzine bulanmıştık, sonra bize iki zarf verdiler, ben de benimkini kontrol ettim ve içinde gerçekten 1000 dolar olduğundan emin oldum. Kibarca vedalaşıp, tam bir ay sonra geri dönmemizi emrettiler, o zaman kendi deyimiyle, “Normalde Güneyden gelen misafirleri becerebileceğiz ve becerebileceğiz” ve bir şekilde eve döndük. Ertesi sabah hayatımın en kötüsüydü: amım, klitorisim, kıçım, anüsüm, bacaklarım, kollarım, ağzım ve göğsüm ağrıyordu. Tuvalete gitmek çok büyük bir acıydı ama genel olarak yürümek oldukça zordu ve her yerim acıdığı için "aceleyle" yürüdüm. Sonunda Natasha aradı ve tekrar gidip gitmeyeceğimi sordu...
Ve işte yine o tanıdık kapının önünde duruyorum ve bu sefer bize nasıl bir işkence hazırlayacaklarını endişeyle bekliyorum...
Misafirperver arkadaşlar ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version