Eşim Katya benden beş yaş küçük. Kırk yaşında ve hala güzel ve heyecan verici bir vücut şekline sahip. Popo büyük ve kalçalar güçlü. Tüm hayatımızın seks etrafında döndüğünü söyleyebilirim çünkü o bu konuda yorulmak bilmiyor. İştahı benimkini aşıyor ve çoğu zaman onu fazla heyecanlanmadan beceriyorum ama o beni sadece zorluyor.
Bir gün arkadaşlarımla birlikte dairemizde bir partideyken o gözümün önünden kayboldu. Zaten etki altında olmama rağmen eşim ve Boris dışında şirketteki tüm kadınların yanımızda olduğunu fark ettim.
Boris bizim arkadaşımız ve aynı zamanda çalıştığı şirkette onun patronu. Nerede olduğuna bakmaya karar verdim ve hiçbir yerde bulamadım. Sadece banyo vardı ve oraya gittiğimde kapı hafif açıktı, Boris pantolonu indirilmiş halde orada duruyordu ve eşim de duştaydı.
Yıkanmadı ama eteği yukarıda ve külotsuz bir şekilde bir şeyler bekliyordu. Beni hemen görmedi ama Boris beni fark etti ama çığlık atmamak için tepki vermedi. Sessizce girmemi işaret etti ve ben de içeri girdim. Banyo kapısını kapattı ve parmağını dudaklarına koyarak bana sessiz kalmamı işaret etti. Hemen duş kabinine girdi ve gözlerimin önünde karımı sikmeye başladı.
Bana defalarca bu patrondan ve onun ne kadar nazik ve iyi olduğundan bahsetti ama onların sevgili olduğunu düşünmedim. Eşimin sessiz inlemeleri bana ulaştı ve bittiğinde Boris dışarı çıktı ve karısı da onu takip etti. Onu elinden tuttu ve dolabın arkasında durduğu yere bana getirdi. Tamamen çıplaktı ve tepkisi benim için beklenmedikti: Sadece gülümsedi ve sordu: "Sen de beni becermek ister misin?"
Tabii ki hemen reddedemezdim çünkü bir aletim vardı ve o bana sırtını döndü, lavaboya yaslandı ve kıçını aletime dayadı ve başlamamı emretti. Boris bir sütun gibi durdu ve bize baktı. Amı spermle kaplıydı ve bana sanki aletimi dipsiz bir deliğe sokuyormuşum gibi geldi. Hızlı bir şekilde boşalmayı başardım ve eşimin de benden önce üç kez boşalmayı başardığını fark ettim.
Kendini yıkamaya gitti ve Boris ve ben hemen giyinip şirkete döndük. On dakika sonra Katya geldi ve eğlenmeye devam ettik. Boris'in karısı hiçbir şeyden şüphelenmedi ama karımın meslektaşı Inna her şeyin farkındaydı. Bana bilmediğim tüm hikayeyi anlattı ama artık umurumda değildi. Eşim hem evde hem de işte mutlu ve patronu onu sikse bile her şey ortak avantajımıza gidiyor.
Onunla dairemizde toplantılar düzenlemeye ve çok keyifli akşamlar geçirmeye başladık.
Eşimin patronu ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Eşimin arkadaşının traşlı penisimi görmesini ve ona dokunmasını istiyorum
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 52 Views
-