Komşunun kıçıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Komşunun kıçı

Post by Anonymous »

Yanlışlıkla evin merdivenlerinde benimle karşılaşıp uzun zamandır benimle tanışmak ve konuşmak istediğini söylediğinde, kendimi ağırlıksızmış gibi hissettim. Elbette mutluluktan.

O benim komşum, dairemin karşısında yaşıyor. Benden büyük olmasına rağmen ona hayrandım. Nazik, iyi, kibar ve aynı zamanda eğitimli. Bir yılı aşkın süredir komşu olmamıza rağmen neden yalnız yaşadığını bulamadım. Üstelik kocanızı pek tanımıyorsunuz, sadece merhaba diyorsunuz.

Bazen onu rüyamda görüyordum. Açıklayamam. Ve o sadece rüya görmedi, benimle birlikte. Yatakta. Kocamdan memnun olmadığımı söylemeyeceğim ama onu gerçekten istiyordum. Ve artık belki de sonunda bana sahip olacağı gün geldi.

Durdum ve yiyeceklerimi yere koydum (mağazadan yürüyordum). Öğleden sonraydı ve kocamın geldiği zamandı. Ama en çok istemediğim şey onun beni yanında görmesiydi. Hiçbir ipucu vermeden buluşup bir konuyu tartışmamız gerektiğini söyledi.

Bana öyle geliyor ki ondan ne kadar hoşlandığımı ve onu ne kadar istediğimi anladı. Belki onu selamlama şeklimden, ya da onu gördüğümde gösterdiğim davranıştan kaynaklanıyor olabilir ama gerçek şu ki o, toplantıyı kabul edeceğimden emindi.

Hiç şüphesiz safça nerede ve ne zaman diye sordum. Ve hemen eliyle dairesinin kapısını göstererek cevap verdi. Ve yarın mümkün olduğunda eklenir. Ve ayrıldılar.

Başım dönüyordu ve odama gittim ama toplantının düşüncesi gece bile aklımdan çıkmadı.

Kocam işe gitti ve hazırlanmaya başladı. Fırsatın tekrar olabileceğini anladım. Duş aldım, uzun bir etek (ama iç çamaşırsız gitmeye karar verdim) ve blues giydim. Kendini güzelce boyadı ve saat birde kapıyı çaldı.

Sanki beni bekliyormuş gibi hemen açtı. Hafif giyinmişti, kot pantolon ve gömlek ona genç bir görünüm kazandırıyordu. Merhaba dedik ve oturma odasına geçtik. Kahveler hazırdı ve koltuğa oturduk. Beni aradığını söyleyerek başladı sohbetine ve tüm bunların amacını anladığımdan emin olduğunu ekledi. Bir kız gibi başımı salladım ve hemen beni dudaklarımdan öptü. Rahatladım ve nefes alışverişim hızlandı. Kendimi yatakta buldum ve beni bu kadar kolay kabul etmesine şaşırdım.

Uzun zamandır bu anı beklediğini ancak reddedilmekten korktuğunu söyledi. Ben de bu günü rüyamda gördüğümü söylediğimde vücutlarımız birleşti ve o beni soydu.

Zamanın benim için artık hiçbir anlamı yoktu ve kendimi ona verdim. Her şeyi unuttum. Soyundu ve karşımda durdu. Bir eliyle penisimi tutarken diğer eliyle kıllı kasıklarımı okşuyordu. Amım hemen ıslandı ve parmağını suyuma sürmeye başladı ve onu ıslak amımın içine sokmasını bekledi. Ama o gelip onu kıçına sıkıştırdı.

Ben sarsıldım ama o beni omzumdan yakaladı ve parmağıyla deliği genişletmeye başladı. Zevkle inledim ve hazır olduğuma karar verince beni yüzüstü çevirip altıma yastık koyup penisini soktu. Onunla aynı hızda hareket etmeye çalıştım ama beni göğsümden tuttu ve becerdi. Tüm hareketleri düzenliyordu ve aynı zamanda inliyordu. İçim dışarı çıkıyordu ve sikim içimi dolduruyordu.

Deliğim yanıyordu ve beni tek bir hareketle kendisine yaklaştırdığında aleti o kadar derine indi ki kıçımı daha yükseğe kaldırdım ve o da oraya güçlü bir sperm akışı sağladı ve hareket etmeden üzerime uzandı. Beş dakika kadar orada yattık ve penisini çıkardı. Ve ağzını emmem için bana verdi.

Beni kaldırdığında bacağımdan aşağı bir su aktı ve onu elimle sildim ve yaladım.

Komşumu becermeyi bu şekilde başardım. Kocam sevgilim olduğunu bilmiyor. Ama amımı kocama bırakıp sevgilime vermemeye karar verdim. Ve eşek sevgiliye ait olacak ve böylece herkesin bir deliği olacak.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Komşunun kocası
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    88 Views
    Last post by Anonymous
  • Lady Gaga - sesi ve çıplak kıçı
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    36 Views
    Last post by Anonymous
  • Hadi arkadaşlar, bir kadının kıçı hakkında konuşalım...
    0 Replies
    49 Views
    Last post by Anonymous
  • Ağzı ve kıçı kızların varlığında
    0 Replies
    36 Views
    Last post by Anonymous
  • Tüm delikler çalışır, kıçı sıkıdır
    by Anonymous » » in Seks partner
    0 Replies