Eşim köyde doğup büyüdü, tıp fakültesinden mezun oldu ve bir hastanenin travma bölümünde hemşire olarak çalışıyor. Onunla orada tanıştık. O zamanlar bir fabrikada tornacı olarak çalışıyordum ve maaş günümden sonra bir araba bana çarptı ve ardından sol bacağımda açık bir kırık, kaburga kemiğimde kırık ve beyin sarsıntısı nedeniyle hastaneye kaldırıldım. İki aydan fazla hastanede kaldım ama bir daha eski halime dönemedim. Artık uzun süre makinenin başında duramadım ve evimin yanındaki atölyede ayakkabıcı olarak yeniden eğitim aldım.
İlginç bir anatomik özelliğim var: boyum küçük olmasına rağmen penisim ve taşaklarım çok büyük ve bu bir şekilde benim zayıf yapıma uymuyor. Beni pansuman için getirip aynı zamanda yatak yarası kalmasın diye vücudumu sildiklerinde penisim ayağa kalktı ve kadın sağlık personelini sevindirdi. Doktorun isteği üzerine, bu yaratılışa hayran kaldıktan sonra sırayla derimi üzerime ittiler ve orgazm içinde kıvranmamı ve benden ne kadar sperm fışkırmasını zevkle izlediler.
Müstakbel eşim Valentina geceleri daha sık çalışıyordu, daha fazla para ödüyordu ve tüm gün özgürdü. Doğru, cinsel açıdan bazen zordu ama o bundan hoşlandı bile. O bir güzellik değil, çekici bir kadın, ortalama boyda ve kalın yapılı, dedikleri gibi, her şeye sahip. Akşam yemeğinden sonra nöbetçi doktor genellikle onu asistan odasına davet eder, uygun pozisyonu almasını ister ve bir sonraki uyku için onu soyunurdu.
Daha sonra iyileşen hastalar bizi rahatsız etmeye başladı. Onları sırayla soyunma odasına, yaralanmanın türüne ve hastanın durumuna bağlı olarak, onları ve cinsel ihtiyaçlarını karşılayan bir pozisyonda aldı. Koltuk değnekleriyle yürümeye başladığımda, Valentina, biraz da meraktan, yaklaşmalarıma karşılık verdi, beni soyunma odasındaki kanepeye yatırdı ve kendini penisimin üstüne sapladı. Her ikisi de bu süreçten memnun kaldı ve ben de diğer acı çekenlerle birlikte her gece onunla çiftleşmeye başladık.
Sıra terhis olduğunda Valentina'ya benimle evlenmesini teklif ettim ve o da kabul etti. Burada büyük bir sevgi yoktu; barınma meselesi büyük rol oynadı. Bana büyükannemden tüm mobilyalarıyla birlikte iki odalı bir daire miras kaldı ve Valentina şehrin dışında özel sektörde bir köşe kiraladı. Yanımızdaki iki odalı dairede bir aile yaşıyordu. Kocası kamyon şoförü olarak çalışıyordu, nadiren evdeydi ve karısı Zina çocuklarla birlikte evde kalıyordu. Valentina gece vardiyasından sonra evdeydi ve Zina sık sık sırf can sıkıntısından sohbet etmek için bize geliyordu. Bir hafta sonu mutfakta oturuyorlardı ve konuşmalarına kulak misafiri oldum.
—Valush, Sergei'n seni tatmin ediyor mu? Seninki çok ince ve penisin muhtemelen aynı.
—İşte burada yanılıyorsunuz. Sahip olduğum tüm erkekler arasında Seryozha en büyük sike sahip. Bir boğanınki gibi toplarına bakmalısın.
—Neyden bahsediyorsun? Bunu asla düşünmezdim. Val, regl olduğunda kocanı nasıl memnun edersin?
— Evet, herkes gibi. Otuzbir çekiyorum ya da emiyorum.
—Bunu bana kıçımdan vermeyecek misin?
—Denedik, işe yaramadı, neredeyse kıçımı parçalayacaktı. Sana söylüyorum, siki bir somun amatör sosise benziyor.
—Valush, regl olduğunda sadece bir kez onun altına uzanmam mümkün mü? Denemek çok ilginç. Zhenya'mın çok sağlıklı olmasına rağmen küçük bir penisi var.
—Şu anda regl dönemindeyim. Ben işe gideceğim, sen devam et. Seninki şu anda uzakta mı?
—Evet. Val, pekala, sebepsiz yere duracağım. Hadi, gitmeden önce önümde Seryozha'ya söyle, sen kritik günlerindeyken, eğer o da bir sakıncası yoksa onun acısını hafifleteceğim.
—Bir kere bundan bahsetmiştiniz.
—Birin olduğu yerde iki tane vardır. Aritmetiğin bununla ne alakası var, belki benden hoşlanmayacaktır.
- Tamam, akşam yedi buçukta gelin.
Akşam yemeğinden sonra geldi.
— Seryozha, şu anda regl dönemindeyim, mutluluk kapıları kapalı ve Zina'nın kocası uçakta. Uzun süreli cinsel ilişkiden uzak durmanın acısını hafifletmeyi kabul ediyor.
- Pekala kızlar, sıkılmayacaksınız. Peki ihanet konusunda endişelenmeyecek misiniz?
—Yapmayacağım. Az önce Zina'ya senin gerçekte ne kadar güçlü bir adam olduğunu söyledim ve o da senin bedenini bir kez denemek istedi.
— Benim adıma her şeye sen karar verdiğin için şiddete boyun eğiyorum.
— Zina, on bir civarında, oğlun uykuya daldığında gel.
On birde geldi.
—Seryozha, fikrini mi değiştirdin? Aksi takdirde zaten sızıntı yapıyorum.
—İçeri gelin, hemen yatalım. Tamamen soyunursun.
- Evet, bornozumun altında hiçbir şeyim yok. Sen de çıplaksın, organına bakmak istiyorum, Valentina onu çok övdü.
—Özel bir şey yok, daha sağlam olanları var.
— Belki öyledir ama ben böyle bir şey görmedim. Sik ağzına sığmıyor ama Valya seni emdiğini söyledi.
—Hadi sen ve benden konuşalım. Ne istiyorsun?
—Sırt üstü yatmama izin verin. Bana girecek mi?
— İçeri gelin, iki kez doğum yaptınız. Gerçekten ıslaksın. Artık her şey saat gibi ilerleyecek. O da içeri girdi ve sen korktun. Hadi gidelim.
— Serezhenka, şimdiden kafam karışmaya başladı. Acele etmeyin.
Süreci başarıyla tamamladık.
Partnerim "Sürekli bir orgazm yaşadım" dedi, "Gidip kendimi yıkamam gerekiyor, yoksa orada bataklık var."
Banyoya gitti, etrafa su sıçrattı, havluyla geri döndü ve onunla mahremlerimi sildi.
—Memnun musunuz, yoksa bir kez daha çözecek miyiz? – diye sordu.
—Daha fazlasını istiyorum. Hızla taze yiyeceğe dönüşecek.
- Neden acele edelim ki, onunla oynayayım. Ve testisler ne kadar büyük? Zhenya'm için her şey çok daha mütevazı. Hadi, sopa ağzına sığar mı? Uygun ama yine de oral seks yapmak sakıncalı.
—O böyle hayata gelecek. Karnının üstüne yat, ben de kıçını okşayacağım.
—Benim bir kıçım yok ama koca bir kıçım var. Hoşuna gitti mi? Bir sonraki durak arkadan, böylece kıçımı dilediğinizce hayranlıkla izleyebilirsiniz.
— İki çocuk doğurmuş bir kadına göre muhteşem bir vücudun var.
—Bunu duyduğuma sevindim. Hadi sessizce uzanalım ama benim küçük ellerim hala kişisel eşyalarına uzanıyor. Ne güzel bir pislik. Seryozha ve o canlanıyor.
— Nereye gidecek, beş dakika sonra kalkacak.
Yaklaşık yarım saat sonra yaklaşmayı tekrarladık. Artık Zina dört ayak üzerindeydi ve ben arkadan sopamı ona doğru itiyordum. Sürekli inlemeleri altında uzun süre vajinasını cilaladım. İşimiz bitince Zina kalktı, bornozunu giydi ve ben de onu kapıya kadar eşlik ettim.
Ertesi akşam Valentina gece vardiyasında işe gitmek üzere yola çıkmadan önce Zina elinde bir pasta ve bir şişe şarapla geldi.
- Valyusha, çok teşekkür ederim, hiç kimseyle senin Seryozha'n kadar iyi hissetmedim. Tam orgazm. Bunu kutlayalım, şarap getirdim. Regl döneminiz yeni mi başladı yoksa bitiyor mu?
— İki veya üç gün daha.
— Acele etmeyin, her şeyin beklediğiniz gibi gitmesine izin verin, bu süre zarfında sizin yerinize ben gelebilirim.
— Kocamı benden alabilirsin.
—Peki sen neden bahsediyorsun? Hayat bitti, Zhenya ve benim iki çocuğumuz var, onları asla bırakmayacağım. Basitçe, kendinizi biraz şımartmak için bir fırsat varsa neden bundan yararlanmayasınız? Sanırım Seryozhka'nız hoşuna gitti, beni iki kez terk etti. Bu adamla ne kadar şanslısın Valush. İşim bitti.
— Keşke eve daha fazla para getirebilseydim.
— Evet, mutluluk parada değil miktarındadır. Benimki daha fazla kazanıyor ama yine de yeterli değil. Peki bugün Seryozha'yı uyutup uyutacak mıyım?
—Her şey sizin için çok iyi gittiği için kendinizi rahat tutun.
—Teşekkür ederim Valechka, bana her zaman güvenebilirsin. Regl dönemimdeyim, hastayım, yorgunum, asla bilemezsiniz. Sadece ıslık çal ve hemen koşarak geleceğim. Bu arada, eğer Zhenya evdeyse bu bir engel değildir; tam tersine, kocası duvarın arkasındayken başka bir erkeğe el sallamak güzeldir.
- Bak, içinde nasıl bir fahişe uyandı.
— Valechka, sana hâlâ yetişemiyorum.
— Kesinlikle öyle, ancak bunu resmi zorunluluktan dolayı yapıyorum ve siz de bunu kalbinizin çağrısıyla yapıyorsunuz.
—Ne fark eder ki, onlar hâlâ fahişe.
Komşunun kocası ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version