Kesilmiş bir parça ileseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kesilmiş bir parça ile

Post by Anonymous »

- Sevgili karınız bir tarafta şefkat arıyorsa siz nasıl bir adamsınız? - Kayınvalidesi öfkeyle ona baktı, sinirli bir şekilde testereyle baktı... - Yani onu tatmin etmiyorsun. Aksi takdirde Vera yana doğru koşmaya başlamazdı.

Ağzına bir porsiyon votka daha atan Andrei tabureden ağır bir şekilde kalktı ve boş boş öfkeyle küfür eden kayınvalidesine bakarak kızgın bir ayı gibi ona doğru ilerledi.

Şakalarının çok ileri gittiğini ve damadının tamamen delirdiğini fark eden Olga Dmitrievna, öfkesinden odasının kapıları arkasına saklanmayı umarak korkuyla mutfaktan dışarı fırladı.

Kayınvalideye yaslanıp kendini kilitlediğinden emin olduktan sonra iki adım geri gitti ve doksan kiloluk vücudunun tüm ağırlığıyla ona şiddetle vurdu. Kaleden çıkıp duvara çarptı ve adamın arkasına çarptı.

— Mişa! Aklınıza gelin! Ne yapacaksın?! – Korkuyla ondan uzaklaşan kadın, saldırısından utanarak çaresizce gevezelik etti. Onun kendisinden ne istediğinin çok iyi farkındaydı ve sorusu yalnızca korkunun bir sonucuydu.

- Sanki nedenini anlamıyormuşsun gibi?! – Alaycı bir şekilde sordu. "Sevgili kayınvalidem, benim şehvetli ve ahlaksız karım yerine, senin çirkin yetiştirilme tarzın yüzünden yozlaşmış, şimdi bilinmeyen bir yerde dolaşan ve başkasının yatağında tanımadığı insanlarla yuvarlanan ahlaksız kızın yerine seni sevecek!" – Sesini alçaltmadan öfkeyle devam etti.

— Misha, lütfen! Aptalca bir şey yapma sevgili damadım! Verochka yakında işten dönecek ve sen onu seveceksin, ama ben zaten yatmak için çok yaşlıyım, üstelik ben senin kayınvalidenim.

—Kayınvalidem olman umurumda değil! Kızını ahlaksız bir fahişe olarak yetiştirdiysen onun yerine benim altıma yat. Görüyorsun, artık bir kadın istiyorum! Ve eve dönmeye tenezzül ettiğinde değil ama şu anda bunu istiyorum! Anladım, bu senin için sevgili kayınvalidem mi? O halde külotunuzu çıkarın ve yatağa uzanın!

Şimdiye kadar aşırı kilolu, tıknaz damadının çok mesafeli olmayan, ağırbaşlı bir adam, bir ayı ve bir yumru olduğunu düşünüyordu. Onun zararsızlığını hissederek onu acımasızca skandallarla alt üst etti. Ama bugün açıkça çok ileri gitmişti ve o da çılgınca öfkeliydi.

Ona yaslanarak onu acımasızca altına aldı ve kadın onun altında ne kadar debelenirse yuvarlansın, külotunu yırtarak bacaklarını zorla ayırdı. Büyük penisi güçlü bir şekilde ona çarptı ve acı verici bir şekilde çığlık atarak penisinin keskin darbeleri karşısında hızla sallandı.

Acı ve ıstıraba rağmen tutkulu kadınsı doğası anında kendini gösterdi. Kendisi farkına varmadan itaatkar bir şekilde onu sallamaya başladı ve uzun bir inilti ve şehvetli inlemelerle mutluluğun doruğuna ulaştıktan sonra çılgınca geldi. Sonra tekrar tekrar, damadı onun okşamalarından tatmin olana kadar, terden sırılsıklam olmuş ve mutluluktan titreyerek vücudunu yuvarlayana kadar.

"Olga ve Tanka da ahlaksız kız kardeşlerini savunurlarsa, size söz veriyorum onlarla da savaşacağım," diye tehditkar bir şekilde söz verdi ve onun şişmiş dudaklarını bastırılamaz bir arzuyla sevgiyle okşadı.

"Şimdi Serezhenka, senin için her gün skandallar yaratacağım," diye yanıtladı kayınvalidem, onun ateşli okşamalarından memnun olarak mutlu bir şekilde gülümseyerek.

— Evet, günde en az üç kez düzenleyin. Herkese yetecek kadar gücüm var.

—Seryozha kızlarına dokunmamalısın. "Herkesten tek başıma sorumlu olmayı kabul ediyorum," diye sordu sessizce, yorgunca yere düşen organını okşayarak. – Üstelik çok hoş.

—Onların da bundan hoşlanmayacağını nereden biliyorsun? – Mantıklı bir şekilde sordu. "Belki de bu yüzden bana saldırıyorlar, böylece bir gün onları alıp düzgün bir şekilde becereceğim." Yoksa beni kızlarınla ​​paylaşmak istemiyor musun? “Sırıtarak sordu ve yuvarlaklığını kaybetmemiş yemyeşil göğüslerini okşadı ve ekledi: “Sen hâlâ genç, güçlü, enerji dolu bir kadınsın. Sizin gerektiği gibi memnun olmanız için hâlâ sizin üzerinde çalışmamız ve çalışmamız gerekiyor. Ve buna her zaman hazırım. Sen de seni sevmemi istiyorsun."

Utandı ve yüzünü kolunun altına sakladı. Sergey doğru tahmin ettiğini fark etti.

—Merak etme sevgili kayınvalidem. Ayrıca benim erkek ilgimi de fazlasıyla çekeceksin. Genel olarak sevgili kayınvalidem de öyle. Bırakın Verka artık istediği gibi yaşasın. Benim onunla hiçbir ilgim yok, siz sevgili kadınlarımla da sevgili karılarım gibi yaşayacağım. Endişelenmeyin, Olga ve Tanya'nın benimle yatmak istediğini biliyorum. Kör değilim ve onları sevdiğimi hayal ettiklerini çok iyi görebiliyorum. Neden zevkten vazgeçeyim ki?

— Onlarla şiddet kullanmadan baş etmeye çalış Serezhenka. Eğer kendileri sizinle gönüllü olarak yaşamayı kabul ederlerse, bu sizin kişisel işinizdir, ne onlara ne de size karışmayacağım. Lütfen onları gücendirmeyin.

—Merak etme tatlım, kesinlikle aynı fikirde olacaklar. Benden hoşlandıklarını biliyorum. İsteseydim uzun zaman önce onlarla yatardık. İnandığım gibi bir karım olmasına rağmen ona evlilik sadakatim devam etti, ancak şimdi bunun gerekli olduğunu düşünmüyorum. Bırakın istediği gibi yaşasın, ben de sizinle yaşarım. Birlikte mutlu olacağız. Göreceksiniz.

—İnşallah Serezhenka. Şimdi ben de buna karşı değilim. Sen çok hoş bir adamsın. Senin yanında kendimi iyi hissediyorum ve senden rica ediyorum sevgili damadın, bana kin besleme.

- Eğer sana çok kızgın olsaydım, sen ve ben şu anda yatakta yatıyor olmazdık. Belki tekrarlayabiliriz? – diye sordu kayınvalidesinin çıplak poposunu sevgiyle okşayarak.

— Ne kadar huzursuzsun.

—Daha fazlasını istemiyor musun?

—Sorma, yapsan iyi olur.

—Bunu beğendim!

Dirseğinin üzerinde yükselerek onun üzerine uzandı, ardından diziyle dolgun bacaklarını açarak onu ele geçirdi.

—Ah, kayınvalide! Tatlı kadınsın sen! Peki bunu neden daha önce düşünemedim?

— Utanmaz! — Kalçalarını yukarı kaldırarak utangaç bir şekilde inledi.

Son zamanlarda sık sık olduğu gibi Vera bir daha eve gelmedi ama Sergei bu durumu hiç umursamadı. Yatağa gider gitmez yataktan kalktı, sonra kız kardeşlerinin odasına girerek kendisine sessizce direnen Olga'nın üzerine düştü ve kısa bir mücadelenin ardından onu kolayca ele geçirdi. Yatağında yatan Tatyana sanki hiçbir şey duymamış gibi derin bir uykuya dalmış gibiydi. Kız kardeşinin yatağının yüksek sesle gıcırdaması ve onun tarafından işkence gören kız kardeşinin acı dolu, mutlu, tutkulu inlemeleri bile onu uyandırmadı.

Ertesi gece onun yanına geldi, sonra battaniyeyi kaldırdı ve yanına uzandı, uyluklarını onun sıcak çıplak poposuna sıkıca bastırdı. Ondan uzaklaşarak onu kuvvetle itti, ancak ona yaslanarak dizini kapalı bacaklarının arasına soktu, ardından onları açarak penisini soktu ve zevkle iç çekerek ıslak yarığa doğru düzeltti. onun derinliklerine daldı.

Aşkın kaynaşmasıyla aynı anda keskin bir nefes alarak, onun önünde ölçülü bir şekilde sallandı ve aniden tüm poposunu ona doğru uzattı. Ama orgazm vücudunu kavradığında, ona kuvvetle baskı yaptığında, sarsılarak titrediğinde, ölçülü bir şekilde inledi.

Birkaç kez bitirdikten sonra minnetle onun sıcak boynunu öptü ve sıcak, titreyen poposunu sevgiyle okşadı ve yataktan kalktı. Olga onu protesto etmek için kollarını uzatarak selamladı. Onları bir kenara bırakarak yanına uzandı ve ona sarıldı, onu kolayca sırtına attı. Tombul bacakları isteksizce altına yayılmış gibiydi ve o da onu ele geçirdi...

— Olenka, sevgili kızım?

—Ne, Misha?

—Çok tatlısın. İzin ver seni öpeyim, sevgilim. Seni seviyorum!

—Sen benim tecavüzcümsün! “Ona yumuşak, sıcak dudaklarını sevgiyle uzatarak fısıldadı... Sıcak kollar onu kucakladı ve kendisine bastırdı. – Ben de seni seviyorum Mishenka.

— Olechka. Artık geceleri sutyen takmayın. İyi? Çok güzel göğüslerin var, neden onları saklıyorsun?

- Tamam tatlım yapmayacağım.

—Şimdi iyi uykular canım... İyi geceler.

—İyi geceler Seryozha. Hala annenin yanına gidecek misin?

—Bugün onunla yatacağım. Eğer istersen yarın da sana geleceğim.

—Ya Vera beklenmedik bir şekilde eve gelirse? Bütün bunları ona nasıl açıklayacaksın? Hemen her şeyi anlayacak ve beni kocasını kendisinden almakla suçlayacak.

—Ona hiçbir şey açıklamayacağım. Özgürlük istiyordu, o yüzden bırakın bundan tam anlamıyla yararlansın. Ve bundan sonra seninle birlikte başka bir hayatım olacak.

— Belki seninle yaşamak istemiyorumdur?

—Nasıl istersen canım. Gerçekten istiyor musun? Ve sevgili kadınlarım, annem ve Tanyuşa'nın mutlu olduğu gibi siz de benimle mutlu olacaksınız.

—Ya hamile kalırsam? Sikini benden çıkarmadan mı boşalıyorsun?

—Eh, sağlığı doğurun. Seni kim yasaklıyor? Artık doğum yapmanın zamanı geldi. Ve Tanya'nın küçük bir çocuk doğurmasına izin ver. Merak etmeyin, çocuklarımızı birlikte büyüteceğiz. Yabancı değil, senin ve benim olacaklar, yani birbirlerinin akrabası olacaklar. Akrabalar ve kuzenler aynı anda.

—Bunu düşüneceğim Seryozha. Dürüst olmak gerekirse uzun zamandır doğum yapmak istiyordum.

—Düşünmek için çok geç canım. Sen zaten benim karımsın, Tanya da öyle.

Masada oturan kız kardeşler ona utanarak ve sevgiyle baktılar. Onlarla yatmaya başladığından beri vücutlarına mutlu bir sakinlik aktı. Kimseyi cömert, tutkulu okşamalarından mahrum bırakmadığı için ona minnettardılar. Her ne kadar annesi onu bir alışkanlık olarak damadı olarak adlandırsa da, onunla ilgilenirken aynı zamanda göğsüyle ya da tam uyluğuyla kendini sevgiyle ona bastırıyordu ve o da onun kalın kalçalarını patilemekten çekinmiyordu.

Neşeli gözlerinin parlak bir gençlik ışıltısıyla nasıl parladığını fark eden Olya ve Tanya, kendisi için ayrıldıktan sonra yatağının uzun süre altlarında gıcırdadığını hatırladı. Onun sevgisinin tadını çıkaran annem neredeyse sabaha kadar yüksek sesle ve mutlulukla inledi.

Kısa süre sonra Olya bir erkek çocuk doğurdu ve Tanya da ona güzel bir kız verdi.

Eski karısı beklenmedik bir şekilde eve geldiğinde, onun yokluğunda kız kardeşlerinin terk ettiği kocasını geri almayı başardığını ve kocasının artık ona ihtiyacı olmadığını fark etti. Bir süre evde görünüp kendisine dikkat etmediğinden emin olduktan sonra kısa süre sonra biriyle evlendi, ancak annesi ve kız kardeşleri düğününe bile gelmediler. Onlar için vazgeçilmez bir parça haline geldi.

Sergei yeni ailesiyle üç kez mutlu oldu çünkü kendisini doğuran üç sadık karısı vardı ve içlerinden biri zaten yeniden hamileydi.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post