Benim hayalimseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Benim hayalim

Post by Anonymous »

Adım Angelica, otuz yaşındayım. Yedi yıldır evliyim. Kocam nazik, çok özenli, hediyelerle ve nazik sözlerle her zaman benimle ilgileniyor. Genel olarak şikayet etmiyoruz, ikimiz de çalışıyoruz ve her şeye sahibiz - bir dairemiz ve arabamız var. Onunla ve ailemle ilişkimiz mükemmel. Seks bizim için oldukça tatmin edicidir. Elbette bunu daha sık ve farklı bir şekilde yapmak isterim ama eşim buna pek hazır değil ve ben bununla yaşıyorum.

Fakat bir yıldan biraz fazla bir süredir, iyi seks istediğimi, tabiri caizse daha güçlü ve daha çeşitli olduğunu hissetmeye başladım ve en önemlisi, bu duygu zamanla yoğunlaşıyor ve kendimi bir kadının ellerinde hayal etmeye başladım. benden yaşlı erkekler. Beni bırakmayan bir fanteziye dönüştü benim için.

Kocama bundan bahsetmedim ama ona karşı, özellikle de yatakta davranışlarım değişmeye başladı. Mantıklı bir şey söylemese de bu değişikliği fark etmiş görünüyordu. Biraz şaşırdı ve her şey burada sona erdi.

Bu benim açımdan neydi?

Ona seks yaparken hiç konuşmadığımız ve zamanında yapmadığımız şeyleri teklif etmeye başladım. Hiç onun sikini yalamamıştım ama yapmaya başladım. Onu kıçıma vermedim, ondan beni kıçımdan sikmesini istemeye başladım. Amım dışında herhangi bir yere boşalmasına izin vermedim ama spermi göğsüme ve yüzüme sürme arzusu göstermeye başladım. Bazen kocam ne istersem yaptı ama çoğu zaman reddetti. Onunla seks benim için standart hale geldi: birkaç dakika boyunca amın içinde sikişiyor, hemen oraya boşalıyor ve arkasını dönüyor ve hemen horlamaya başlıyor. Ben de iyi sekse daha yeni hazırlanmaya başlıyorum ve hâlâ "aç" kalıyorum!

Fantazim büyüdü ve bir gün harekete geçmeye karar verdim.

Seks eksikliğiyle yaşamayalı uzun zaman oldu.

Yakın arkadaşım Natasha'nın doğum günü vardı ve ben ona bir buket çiçek ve bir hediyeyle geldim. Sorunlarımın farkında ve bana her zaman bir sevgili bulma zamanının geldiğini söylüyor.

Zaten bir arkadaşı vardı ve herkes eğleniyordu. Şirketin tamamı, eşleri Vova, onun arkadaşı (evli değil) ve diğer iki erkek olan Misha ve Petya ile olan ortak tanıdıklarımızdan oluşuyordu.

Misha ve Petya onun komşularıdır ve ilkinin eşi başka bir şehirde ebeveynleriyle birlikteydi ve Petya'nın karısı işte görevdeydi.

Böylece herkes gece geç saatlere kadar eğlendi, iki çift gitti, sadece arkadaşım, Petya ve Misha kaldı.

İçmeye devam ettik ve alkolün etkisi zaten hepimiz tarafından hissediliyordu. Bazen birlikte, bazen ayrı ayrı dans ettiler ve bir ara Natasha ve Vova ortadan kayboldu ve ben Petya'yla kaldım. Kırk yaşlarında bir adam, çok hoş bir adam, biz birlikte otururken bana şampanya dökmeye devam etti, ben de durmadan içtim. Sarhoştu ama her şeyi anlıyordu. Beni okşamaya ve boynumu öpmeye başladı ve Natasha, içinden koyu siyah üçgeni ve göğüslerindeki koyu kahverengi halkaların görülebildiği kısa pembe bir gece gömleğiyle ortaya çıktığında ben de karşılık olarak öpmeye başladım. Yanıma geldi ve kendisiyle birlikte mutfağa gitmemi istedi ve orada bana Vova ile birlikte yatak odasına gideceğini ve benim de fantezimi gerçeğe dönüştürme fırsatı bulduğumu söyledi. Tek kelimeyle Petya'nın canı cehenneme.

Ve arkadaşının yanına gitti.

Petya'ya döndüğümde bu fırsatı kaçırmamaya karar vererek yanına koştum ve ona sarıldım.

Korkarak onun önünde durdum. İki elini de kıçıma koydu ve onları yukarı aşağı hareket ettirmeye başladı, aynı anda parmağını eteğimin içindeki deliğime bastırdı. Bol bir etek ve altına kıvrımlı kalçalarımı gizlemeyen bir tanga giyiyordum. Kıçım Petya'nın parmaklarına tamamen açıktı. Bir eliyle beni sırtıma bastırırken diğer eliyle kıçımı giderek daha sert ovuşturdu, bazen de tokat atıyordu.

Petya gitmeme izin verdi ve ayağa kalktı. Yanıma gelip gömleğimin düğmelerini açmaya başladı. Ona baktım, o da bana gülümsedi ve gömleğini yavaşça omuzlarımdan çıkardı ve boynunu ve omuzlarını öpmeye başladı. İtaatkar bir şekilde kollarımı vücudum boyunca indirdim, ne yapacağımı bilmiyordum ama hemen ona sarılmaya karar verdim ve gömleğimin serbestçe vücudumdan aşağı kaymasına izin verdim. Kendimi sadece külot ve şişkin göğüslerimin dışarı çıktığı bir sütyenle bulduğumda eliyle aşağı uzandı ve zaten kabarık olan iç dudaklarımı tuttu ve yoğurmaya başladı, boynumu öpmeye devam etti ve diliyle göğsümü yalamaya devam etti. Parmak klitorise bastı ve bu çok hoş bir duyguydu.

Sonra beni o kadar çıplak bir halde dans ettirdi ki. Kalçalarımı sallamaya ve kışkırtıcı bir şekilde göğsümü sallamaya başladım. Benim de kıçım onun gözlerinin önünde titriyordu ve görünüşe göre bu onu çok heyecanlandırmıştı!

Ben dans ederken soyundu, sonra beni kendine doğru çekti, ben de önünde diz çöktüm ve hafif dik olan aletini elime alıp, başından durarak tüm uzunluğu boyunca okşamaya başladım. başımı eğdim ve penisini yalamaya başladım. Ellerini başımın üstüne koyan Petya, başımı kafasına doğru iterek hareketlerimi yönlendirdi. Mümkün olduğu kadar derinden yutmak için elimden geleni yaptım, tabanından ve bütün olarak yakaladım, başımı geriye çektim ve penisi yavaşça ağzımdan dışarı çektim.

Birkaç dakika sonra ayağa kalkma zamanının geldiğini anlamamı sağladı ve beni omuzlarımdan tutarak sırtımı ona döndü, ardından elini sırtıma bastırarak eğilmemi sağladı ve ellerimi tuttu. külotunu çıkarıp kanepeye attı. Daha sonra beni karnımın altından tutarak, arkadan nabız gibi atan deliğime doğru konumladı ve aletini bana sapladı. Sonunda beni sikinin üzerine koydu ve beni sikmeye başladı. İlk başta korkunç bir acı hissettim çünkü uzun zamandır kıçımda yoktu, ama penisin tamamı içeri girer girmez alıştım ve iyi hissettirdi. Beni becermeye başladı.

Bir dizi hamleden sonra, bitirmeden kanepeye sırtüstü yattı ve beni üstüne oturmaya zorladı. Sırtım ona dönük olacak şekilde üzerine çömeldim ve kendimi zaten çok sert olan penisinin üzerine yavaşça indirdim. Beni kıçımın altından yakalayan Petya, leğen kemiğini hareket ettirerek sikini kıçıma kadar soktu.

Nefesim hızlandı ve inlemelerim şimdiden yüksek sesle ortaya çıktı ve ilk şiddetli orgazmıma eşlik etti. Bunu gören Petya, içime boşalmasına izin verdi ve büyük miktarda sıcak spermi kıçıma saldı. Bir nedenden ötürü, bir eşin yokluğu ve onunla seks yapılmaması nedeniyle bu kadar çok sperm elde ettiğimi düşündüm!

Kıçımdan çıktığında Petya kanepeden kalktı ve beni yerine koydu ve kalçalarımı genişçe açarak zaten ıslak olan amımı okşamaya başladı. Parmaklarını ona doğru itti ve böylece beni sikmeye başladı. Tekrar inlemeye başladım ve parmaklarıyla amımı giderek daha sert bir şekilde sikti.

Cıyaklamalarım ancak penisi tamamen içime girdiğinde kesildi. Geçici olarak sakinleştim, alışmaya ve yeni hissi anlamaya çalıştım. Üzerime eğilip beni hafifçe öptü. Sakinleştiğimi görünce leğen kemiğini daha derine hareket ettirmeye başladı ama yavaşça penisini çıkarıp tekrar içime soktu. Sadece sessizce inledim ve leğen kemiğimin bir hareketiyle onunla karşılaştım. Yavaş yavaş genliği artırmaya başladı ve çok geçmeden penisini neredeyse tüm uzunluğu boyunca sürerken ben de pelvisimi hareket ettirmeye ve ağır nefes almaya devam ettim.

Bu sefer uzun süre sikişti ve bitirdiğinde bunu üç kez yapmayı başardım.

Sonra kalktık ve uzun süre öpüştük. Bir akşam hayal ettiğim şeylerin çoğunu gerçekleştirebildim. Natasha bana bu konuda yardımcı oldu ve ona hayatım boyunca minnettar kalacağım.

O günden sonra onunla haftada bir kez böyle toplantılar düzenlemeye, her şeyi unutup sekse ve zevke odaklanmaya karar verdim.
Seks benim için ilk sırayı almaya başladı, ancak kocamla daha önce olduğu gibi "ılımlı" seks yapmaya devam ediyorum, sadece am içinde ve sadece onun zevki için, ancak kendi zevkim için başkalarının siklerini tercih ediyorum.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Benim üyem. Yorum yapın, çekinmeyin
    by Guest » » in General
    0 Replies
    55 Views
    Last post by Guest
  • Benim ilk seferim