Kocam Anton'un beni aldattığını uzun zaman önce öğrendim ama düzelip sakinleşeceğini umarak herhangi bir önlem almadım. Aileyi yok etmek istemedim ve onu sevdim. İşteki gecikmeler ve diğer sorunlarla ilgili tüm masallarına inanıyormuş gibi yaptım. Baba ya da baba onu görmedi ve görmek istemedi. Ama bir gün onu görmem gerekiyordu.
Birlikte caddede yürüdüler. İnsanların arasında bir otobüs durağındaydım, bu yüzden kocam geçerken beni fark etmedi. Troleybüsü unutup onları takip ettim. Yürümek uzun sürmedi. Çift, en yakın ara sokağa saparak en yakın eve doğru yöneldi.
Bu ev, aile dostu olduğumuz bir çiftin orada yaşadığı için iyi biliniyordu. Güzel bir aile, düzgün insanlar, iş arkadaşlarım. Beni rahatsız eden tek şey ikisinin de ilgisiydi. Üstelik bu dostça bir ilgi değil, cinsel bir ilgiydi. Beni görünce gözleriyle kelimenin tam anlamıyla beni soydu. Görünüşe göre yakınlarda kimse yoksa hemen onu rahatsız etmeye, elbisesinin altına girmeye başlayacaktı. Yakışıklı bir adam olduğundan, diğer koşullar altında benim iyiliğime ve karşılıklı davranışlarıma güvenebileceğini anlamıştı. Anna da bana arkadaş gözüyle bakmadı. Sonuncusu çok kafa karıştırıcıydı. O lezbiyen değil, evli. Yine de biri diğerine müdahale etmiyor. Kesin olan bir şey vardı: Kesinlikle pembe değildim. Cinsel obje olarak kadınlar kesinlikle ilgimi çekmiyordu.
Platformu geçen koca ve tutkusu, bir arkadaş ailesinin yaşadığı girişe doğru yöneldi. İnanılmaz bir tesadüftü. Çiftin çaldığı kapı ise daha da şaşırtıcıydı. Aynı kapıydı. Eşimle sık sık ziyaret ettiğimiz apartmanın kapısı. Bilmecelerden her zaman hoşlanmamışımdır ve bu durum da aynen böyleydi.
Muhtemelen yaklaşık on dakika boyunca sersemlemiş haldeydim. Tüm bunların anlamı ne? Ne yapalım? Biraz şüpheyle arama tuşuna bastım. Her şeyi çözmemiz ve keçiyi temiz suya getirmemiz gerekiyor. Açılan kapıda gördüğü manzara şoke etti. Karşımda tamamen çıplak bir şekilde dairenin sahibi Ivan duruyordu. Penisi biraz soldu ama yukarı bakmaya devam etti. Beni gözetleme deliğinden gören aile dostum ve meslektaşım iç çamaşırını giymeyi bile düşünmedi. Ivan geniş bir gülümsemeyle bizi geçmeye davet etti. Elbette içeri girmemeliydin ama kocanla arandaki entrika ve başka bir şey seni eşiği geçmeye zorladı.
Çıplak bir erkek bedenini görmek vücutta bir miktar heyecan yarattı, hatta ereksiyon halindeki penisten daha da fazlası ortaya çıktı. Erkeklerin siklerinin önünde çok zayıfım. Görünüşleri basitçe hipnotize eder, sahibinin iradesine itaat etmenizi sağlar. Genel olarak penisim yüzünden evlendim. Anton ilk kez rahatsız etmeye başladığında başarılı olma şansı yoktu. Evet yakışıklı bir adamdı ama daha fazlası değil. Onunla yakın bir ilişki, hele samimi bir ilişki hiçbir şekilde planlarımın bir parçası değildi. Ama durumu değiştirecek bir şey yaptı. Anton elimi tutarak penisine bastırdı. Pantolonumun içinden bile aletin sertliğini ve ondan yayılan enerjiyi hissettim. Kararlı ret, unutulmaya yüz tutmuş ve yerini başlatılan şeye devam etme arzusuna bırakmıştı.
Zaten dairedeyken Anna'nın yatak odasının kapısında durduğunu fark ettim. O da çıplaktı. Aklımdan geçen ilk düşünce bir seks partisiyle ilgiliydi. İki çift birlikte seks yapmak için buluştu. Bu düşünceyi korkunç ve imkansız bularak bir kenara atarak Anton'u sordu. Ancak yanıt beni ilk düşüncenin çoğunlukla tek doğru düşünce olduğunu kabul etmeye zorladı. Ivan, kocasının odada olduğunu söyledi ve onu kollarına alıp yatak odasına taşıdı. Art arda iki şok çok fazla. Seks yapmak için başkasının karısını evlilik yatak odasına kucağında taşımak! Ve gülümseyen bir eşin önünde! Ve seksin kaçınılmazlığı açıktı. Artık direnemedim. Anton'u arkadaşının kollarında görme korkusu vardı.
Yatak odasında gördüklerim durumumu hızla değiştirdi. Kocası, bu kaltağı becermek için kıçını şiddetle ileri geri hareket ettirdi. Heyecanla kollarını ve bacaklarını onun vücuduna doladı. Anton bana sırtı dönük olduğundan içeri girenleri göremediği için kendisi için keyifli aktiviteyi durdurmadı. Kötüydü, yoksa bu odada bir skandala neden olurdum. Ancak durum başka bir şeyin lehineydi: seks. O yapabiliyorsa ben neden yapamıyorum diye düşündüm. Bu düşüncelerle kendimi tamamen şansın gücüne ve Ivan'ın arzularına teslim ettim. İkincisi çok açıktı ve açıklama gerektirmiyordu. Bir aile dostu, başımı kahrolası çifte doğru çevirerek beni büyük yatağın diğer yarısına fırlattı ve büyük bir gayretle kıyafetlerimi çıkarmaya başladı.
Ivan'ın vücudu ve sertleşen aleti hipnotize edici bir etki yapıyordu. Zaten onunla seks yapmak istiyordum, okşamalarını istiyordum. Utanç verici olan tek şey Anna'nın yaklaşmasıydı. Kendisi bile değil, gülümsemesi. Kocasının davranışlarını gerçekten önemsiyor mu? Başka bir kadını evlilik yatağında sikmek niyetiyle soyunuyor! Ancak orgazma ulaşan kadının inlemeleri ve erkeğin burnunu çekmesi onu gereksiz düşünceleri atmaya zorladı. Seks sekstir. Ivan külotunu çıkardığında hemen bacaklarımı açtım. Amımı görmesini istedim. Onda daha fazla arzu uyandırmak istedim. Bir erkeğin bir kadına saldırdığı gibi üzerime saldırmak.
Uzun süre beklemek zorunda kalmadık. Ivan hemen bana yaslandı ve beni kocamın görüş alanından uzaklaştırdı. Onu elime alarak penisi, erkekler için çok şey yapmaya hazır oldukları deliğe yönlendirdim. Her zaman kocamın içimde daha yavaş hareket etmesini istedim. Duygulara daha fazla teslim olmak, vücudumun içinde bir alet bulmanın tüm mutluluğunu yaşamak istedim. Ivan aynen böyle, yavaşça, daha derinlere nüfuz etmeye çalışarak sikişti. Yorgun olduğumdan, kendim için beklenmedik bir şekilde, orgazmdan önce daha önce hiç yapmadığım şekilde inlemeye başladım. Orgazm ne kadar yakınsa inilti de o kadar yüksek oluyordu. Her şey bir çığlıkla sona erdi.
Daha sonra olanlar beni şaşırttı. Ivan aletini çıkardı ve karnıma geldi. Bu Anton'da olmadı ve olamazdı çünkü buna izin vermezdim. Ve burada! Ve ben bunu sevdim. Sperm damlaları hoş bir şekilde ıslaktı ve biraz davetkardı. Tamamen unutmuş olduğum Anna hemen yanıma oturdu. Her zaman yakındaydı ve Ivan'ın başka birinin karısını sikişini izledi. Çok tuhaftı. Ne yapalım? Ne söylemeliyim? Ama hiçbir şey söylemeye gerek yoktu. Arkadaşı spermi parmağıyla alıp ağzına yönlendirdi. Açıkça hoşuna gitti. Anna parmağını yalayarak yine biraz sperm aldı ve bana teklif etti. Ağzıma hiç sperm almadığım için tepki vermekte yavaştım. O sırada parmağı ağzımdaydı. Erkek akıntısının hoş olduğu ortaya çıktı. Arkadaşımın parmağını dudaklarım ve dilimle yaladım. Daha sonra kocasının metresi oturdu ve midesindeki spermleri yalamaya başladı.
Korkarak bu kadının dokunuşundan hoşlandığımı fark ettim. Yalamaya devam etmesini istedim. Ve devam etti. Spermle işi biten bu orospu göğüslerimi emmeye başladı. O gün defalarca şoktaydım. Ama güzeldi. Anna diğer göğsüne yaslandı. İki kadın göğüslerimi emiyor! Düşünülemez! Hoş hislerin sisi arasında, kocamın, bu orospu köpek stilini, yani beni becerebilmesi için kadınları durmaya çağıran sesini duydum. Görünüşe göre beni hiç tanımadı. Dört ayak üzerine çöktüm ve tanıdık el dokunuşunu hissettim. Bazı nedenlerden dolayı bugün de beni becermesini gerçekten istedim. Neden? Bilmiyorum ama istedim.
Kocasının tanıdık hızlı hareketleri başlar başlamaz Anna bacaklarını yüzümün önüne açarak oturdu. Ne istediğini anlayınca aniden dudaklarımı amının içine bastırdım. Ne yapıyorum ben? Ben deliyim ama amımı yalamak istiyorum, akıntının tadı hoşuma gidiyor. Eşimin hareketlerinden duyduğum heyecan yoğunlaştıkça Anna’yı daha çok okşamak istedim. Klitorisi emmeye başladığımda dilimle çalışma çağrısını duydum ve hemen yaptım. Arkadaş ön tarafı hareket ettirmeye başladı. Açıkça hoşuna gitti. Elleriyle başımı tutarak yüzümü amına daha sert bastırdı. Havasızlıktan ve heyecandan boğularak klitorisi yalamaya devam ettim. Neredeyse aynı anda orgazm ile inledik.
Anton'un benden çekildiğini hissederek arkadaşımın tatlı olduğu ortaya çıkan amından uzaklaştım ve arkama döndüm. Kocası sperm aşığı sevgilisinin ağzına geldi. Ecstasy olarak, karısı gibi değil, ne kadar havalı sürtükler olduğumuzu söylemeye başladı. Bu adam beni henüz tanımadı! Tamamen arkamı dönüp kocamın suratına tokat attım.
Kısa süre sonra kocamdan boşandım. Evli bir çiftle çıkmamak için başka bir departmanda çalışmaya başladım. Genel olarak bu kabus günü bitirdim. İyi yaşıyorum ama yalnız. Seks istiyorum.
Tanıdık dokunuşlar ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version