Eş aşağılamaseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Eş aşağılama

Post by Anonymous »

< P > BEN V ile dır-dir Bay D A P hakkında vesaire dır-dir ben P hakkında ile M hakkında vesaire P dır-dir vesaire H İle A İle vesaire P A P A Ben vesaire M hakkında Ben Aynı dır-dir N içinde , Ve N dır-dir P P hakkında ile vesaire hakkında vesaire P A P A Ben vesaire , A D dır-dir ben A Ben vesaire ile N dır-dir Ve V ile dır-dir H vesaire hakkında P hakkında vesaire BEN vesaire . < / P > < P > BEN V hakkında vesaire İle A İle vesaire hakkında ile Ve D dır-dir ben BEN ile hakkında D N hakkında Ve ile N A İle hakkında M hakkında Ve , P Ve ben Ve V hakkında D İle içinde Ve P hakkında P H BEN N dır-dir BEN dır-dir Ve P A ile ile İle A ile A ben ile V hakkında Ben M dır-dir H vesaire içinde , N A H vesaire hakkında hakkında N A hakkında vesaire V dır-dir vesaire Ve ben A H vesaire hakkında M hakkında Aynı dır-dir vesaire e vesaire hakkında ile D dır-dir ben A vesaire H , BEN içinde D Ve V Ve ben ile BEN N dır-dir M N hakkında Bay hakkında Ve ile P P hakkında ile Ve ben İle A İle ? < / P > < P > HAKKINDA ben BEN & # 8 2 1 2 ; sen M dır-dir N BEN dır-dir ile vesaire H P A P N Ve , hakkında N Ve P P Ve dır-dir ile Aynı Ve dır-dir , M hakkında Bay içinde vesaire ile D dır-dir ben A vesaire H Ve ile N dır-dir veya P A B sen N Ben , P hakkında H dır-dir ş H e vesaire hakkında Bay hakkında ? < / P > < P > & # 8 2 1 2 ; H hakkında H içinde içinde içinde içinde . < / P > < P > HAKKINDA ben BEN ile A İle içinde P Ve ben A Ve ile İle A ile A ben A : < / P > < P > & # 8 2 1 2 ; T hakkında ben H İle hakkında H vesaire hakkında B P hakkında vesaire hakkında M N dır-dir Aynı A ben dır-dir ben , hakkında N Ve P A P N Ve Aynı A P İle Ve dır-dir Ve B içinde D içinde vesaire vesaire P A P A vesaire H dır-dir dır-dir İle A İle ile A P hakkında vesaire BEN vesaire , BEN vesaire dır-dir B dır-dir V ile dır-dir N A V Ve D dır-dir hakkında ile N Ve M içinde . < / P > < P > & # 8 2 1 2 ; HAKKINDA hakkında hakkında hakkında hakkında D A A A A , P hakkında H içinde , BEN ile hakkında Bay ben A ile dır-dir N , Aynı dır-dir ile vesaire İle hakkında dır-dir dır-dir , H vesaire hakkında B ben Ben B sen dır-dir Aynı dır-dir ben A N Ve dır-dir Ve ile P hakkında ben N BEN ben A . < / P > < P > & # 8 2 1 2 ; N içinde P hakkında P hakkında ş hakkında , ile M hakkında vesaire P Ve , D A V A Ve Bay hakkında V hakkında P Ve ile V hakkında Ve P hakkında Aynı dır-dir ben A N Ve BEN . < / P > < P > & # 8 2 1 2 ; İÇİNDE ile dır-dir H vesaire hakkında P P Ve D içinde M A dır-dir vesaire dır-dir , V ben Ben B sen P P hakkında ile A P , V hakkında V ile dır-dir D sen P İle Ve , P hakkında H içinde H vesaire hakkında B dır-dir dır-dir P P Ve V BEN ile A ben Ve Ve P hakkında P hakkında ş hakkında P dır-dir M N veya M hakkında vesaire ş ben dır-dir P A ben Ve .
— Hmm, tamam, bunu yapmayı seviyorum.

Olya dudağını ısırdı ve açgözlü gözlerini gördüm, alevler içindeydi, telefonda bir numara çevirdi ve bir şeyler söyledi.

—Tamam arkadaşlar hazır, fahişenizi nerede bulabilirim?

Hafta sonları nereye gittiğini sana söylemiştim.

Ve işte izin günü, eşim her zamanki rotada yürüyüşe çıktı, ben evde oturup bir telefon bekliyordum ve sonra Olya bir SMS gönderdi - o bizimle birlikte.

Kendime yer bulamadım, bekledim.

7 saat geçti, Olya SMS gönderdi: Eve gitti, video biraz sonra.

Bir saat sonra eşim geldi, hemen tuvalete gitti, sonra yatağa uzanıp uykuya daldı, ikinci gün Olya'nın yanına gittim.

- Sen iyi bir fahişesin, ilk başta yaramazlık yaptı ama sonra kim olduğunu anladı.

— Videoyu gösterin.

Cep telefonunu çıkardı ve açtı.

Karısı üç kişi tarafından tutuldu, çığlık attı ve kaçmaya çalıştı, iki kişi daha yakınlarda durdu, onu çırılçıplak soydular ve bir masaya bağladılar, bir adam onu ​​kemerle kıçına dövmeye başladı, diğeri onu yakaladı saçından tuttu ve yüzüne tokat attı, geri kalanı siklerini salladı, çığlık attı, Olya ona eğer kötü olursa videonun internette yayılacağını ve herkesin onun ne kadar fahişe, eş olduğunu göreceğini söylemeye başladı. sustum ve sessizce ağladım.

Adam penisini arkadan soktu ve onu sikmeye başladı, ikincisi onu saçından sıkıca yakaladı ve sikini ağzına soktu, karısı nefes nefeseydi ve salyaları akıyordu, aletini onun ağzına sokmaya çalıştı mümkün olduğu kadar derinden, sonra yer değiştirip her biri sikişip ağzına verdiler, aynı zamanda da sürekli lezzetli darbeler indirdiler.

Onu çözdüler ve bir adamın üstüne koydular, kıçına başka biri girdi, çığlık attı ama ağzı hemen sikle doldu, onu çok sert siktiler, adamlar yer değiştirdiler, sonra Olya yapacaklarını söyledi kıçına iki sik soktular, adamlar uzun sürdü ama siki soktular, çığlık attı, üçüncüsü bacaklarının arasındaydı ve ikisi ağzındaydı, sürekli tokatlandı ve yüzüne tükürüldü, uzun süre sikildi ve sonra boşalma zamanı geldi, diz çöktü ve sperm porsiyonları almaya başladı, herkes yüzüne ve ağzına boşaldı, oturdu ve gözlerini kapattı, yüzü spermle kaplandı, sonra Olya geldi ve tükürdü Yüzü, daha sonra adamlar yüzüne işemeye başladı, Olya onu saçından tuttu ve yere eğilip idrarını yalayabilsin diye yalamaya başladı.

Olya kanepeye oturdu ve bağırdı:

— Yala!!!

Karısı sürünerek ona doğru geldi ve onu yalamaya başladı, Olya göğsünü tuttu ve inledi.

—Fahişe misin? Duyamıyor musun?!

Karısı başını kaldırıp şöyle dedi: Evet.

— Daha yüksek!!!

— Ben bir fahişeyim!

—Sen tam bir kaltaksın, sürtüksün, fahişesin, anladın mı?

—Evet.

Daha iyi, daha derin yalayın ve kıçı yalayın.

Adamlar oturup izlediler.

Olya onun yüzüne tokat attı ve yüzüne tükürdü, sonra ayağa kalktı ve rujla alnına - sürtük, göğsüne - fahişe, karnına - sürtük yazdı.

Onu çevirdi ve parmağıyla sikmeye ve kıçına dövmeye başladı.

Sürekli ona küfretti, sonra onu yere fırlattı, üstüne oturdu ve üzerine işemeye başladı, ardından adamlar onu tekrar tüm çatlaklarından becerdiler ve yüzünün her yerine geldiler.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post