Şirketimiz için çok zor bir an geldi ve tüm çalışanlar işten çıkarılmaya başlandı. Sergei Alexandrovich beni ofisine çağırdı ve kovulmamam için en az bir neden vermemi emretti, hiçbir neden yoktu, orta düzey yönetici bile değilim ama patronumu bir şey yakalayabilirdi, aşağılamayı severdi ve evli kızlara hükmetmek gibi bir fetişi vardı.
Evli bir kişi ofisine geldiğinde ona sürekli baskı yapmaya veya aşağılamaya çalışıyordu. Bana sık sık eşimi sordu, sustum, eşimin konusu bana yasaktı ama gerçekten hoşuna gitti bu arada, ikinci bir göğüs büyüklüğü, kahverengi gözlü kısa bir esmer, gür bir kalça, şişman değil ama sanki biraz şişkinmiş gibi.
Sergei Aleksandrovich'in kendisi de bir Rus kahramanı örneği; uzun boylu, havalı, kaba; ben eşim gibi atlama şapkası olan ve cılız bir fiziğe sahip bir metre değilim. Patronumun önünde duruyorum ve kızarıyorum, çok fazla borcumuz var, kredilerimiz var, ancak bir çocuğu geçindirmeye yetiyor ve genel yiyecek için iş yok, bahçede bir kriz var, almak gerçekçi değil muhosransk'ımızda bir iş. Artık kendimi tanıtmanın zamanı geldi; adım Fedor, eşim Marina.
—Fedya, seni kovmamam için bana en az bir neden söyle! Sana tam olarak bir dakika vereceğim! – dedi kağıtları doldurmaktan başını kaldırmadan.
— Sergey Alexandrovich, en azından biraz bekleyebilirsin, gerçek şu ki, yakında eşimle evlilik yıldönümümüz var, bu yüzden bunun için para biriktirmek istiyorum, dedim, bir aptal gibi, görsel olarak anında uyandırarak patronun ilgisi.
— EVET, yıldönümünün anlamı, eğer seni kovarsam bana teşekkür edecek misin?!
—Hayır, lütfen yapma, yalvarırım— elini masaya vurarak konuşmamı yarıda kesen yönetici beni ürküttü.
—Karınız bana teşekkür edebilir mi, sizi ucube?! - İşte başlıyor, diye düşündüm kendi kendime, astlarına defalarca yaptığı bu aşağılamalar, dayanamadım gözyaşlarım yanaklarımdan süzüldü, karımı çok sevdim.
"Hayır, paramız yok demeyecek, sana yalvaracak," diye mırıldandım boğularak.
- Peki sen nasıl bir adamsın?! Sen sadece bir çıbansın ve gözlerinden olgunlaşmış idrar damlıyor,” diye devam etti, yüksek sesle kıkırdayarak, “Şimdi ayakkabılarımı yıkayacaksın, sileceksin ve yarın fahişeni ofisime getireceksin!” İşte onun üniforması, işime yarayacak! - ondan sonra aynı gizemli paketi bana attı, geri getirenlerin çoğu hemen kovuldu, içinde ne olduğunu hiç bilmiyordum, herkes sessizdi. Sergei Aleksandrovich çok kurnaz ve kötü biri, eğer zaten bir tuzağa düşmüşse, bunu sonuna kadar çözmesi gerekiyor, aksi takdirde onu mezardan çıkaracaktır.
Çizmelerini cilalamaya başladım, o anda gururla sandalyesine oturdu, gözyaşları içinde bana alaycı bir şekilde baktı ve kıkırdadı. Cep telefonunu çıkardı, başımın üstünü çerçevesine koydu, etkileyici sümüğünü tam ortasına tükürdü, karımın WhatsApp'ını aradı ve şu mesajı attı: “Yarın ikisini de ofisimde bekliyorum, sen amını tıraş etmeye başlayabilirsin.”
Eve bir şişe votkayla döndüm ve oldukça sarhoştum; eşim gözyaşları içinde kapının eşiğinde duruyordu.
"Sevgilim, Sergei Alexandrovich'in bana yazdığı şey bir tür şaka" dedi titreyen bir sesle.
— Maalesef şaka değil, favorim, gerçek bu, bu gece beni küçük düşürdü, ofiste ne olduğunu sana anlatmak istemiyorum, hadi eve gidelim, her şeyi açıklayacağım— Masaya oturduğumuzda patron fetişi, işten çıkarılma ve çok daha fazlası hakkındaki tüm gerçeği anlattım. Eşim ne kadar kötü durumda olduğumuzu açıkça anladı. O korkuya kapılmıştı, ben bebeğimi koruyamadığım için aşağılanmıştım ve çok geçmeden kibirli bir hödük kendi seks kölesini seks kölesi olarak ve karımın mahremiyet yerini sıradan bir soy için kullanacaktı. Birbirimize sarılarak küçük hamsterler, kedi yavruları gibi oturduk, birbirimize karşı ısındık ve düşüncelerimizi toplamaya çalıştık, ardından ev işlerimizi yapmaya başladık. Bu sürenin heyecanı geçti, sabah geldi.
—Sevgilim! Bir an önce kalkalım! Sergei Alexandrovich'e koşmalıyız! Küçük çocuğunuza bakıcılık yapması için annenizi arayın ya da bir arkadaşınıza sorun; ben tamamen unuttum, üniformanız var, çabuk giyinin, geç kaldık!
- Aman Tanrım, o kadar aptalım ki alarmı kurmayı tamamen unuttum! Hadi, çantanda ne var! – açınca çoraplar, beyaz tangalar, kısa deri etek, kırmızı ruj, bir bluz bulduk – Bu ne pahalı?! Ben fahişe değilim Tanrım!
- Allah aşkına kapa çeneni artık! Şimdi o kadar acil bir durum ki, sızlanmaya başlıyorsun!
—Ne diyorsun?! Neden bana kaba davranıyorsun? – sonrasında yüzüne ayıklayıcı bir tokat attım.
— Seni aptal, uyan SİKTİR! Senin yüzünden öleceğiz! Tuvalete git ve çabuk yıkan, giyin, taksi çağıracağız, Ah! Çağrı geliyor, arkadaşım geldi, kapıyı açacağım, sen hazırlan!
Ofise vardım, karımı katlarda gezdirdim, herkes bana baktı, bazıları alayla, bazıları pişmanlıkla ve sadece gülenler de vardı, karım başı öne eğik yürüdü, tam bir fahişe gibi görünüyordu ama en azından bir şekilde utancını örtbas etmek için ceketini onun üzerine attı.
Patronun kapısını çalın - Tak tak! Sergey Aleksandroviç sana gelebilir mi? – sessizlik.
—İkisi de içeri girdi! - Sekreterin ve diğerlerinin bu bakışlarından utanmamak için aceleyle kapıyı açtık ve içeri atladık, temizlikçi kadının yanından geçerken Marina'ya doğru havladı: “Nasıl olduğunu bilen tek kişi sensin. bizim gibi değil, bir amcıkla çalışmak." — Merhaba Sergey Alexandrovich, size geldik! — Sergei Alexandrovich muhtemelen yaklaşık on dakika boyunca bazı belgeleri imzalarken uzun bir sessizlik oldu, oturmak isterdik, ancak tehditkar, sert bir parmak bu arzuyu kesti ve karım itaatkar bir şekilde olduğu yerde durdu.
—Peki köpeklere ne diyorsunuz?! A?! Boş kontenjanınız çoktan doldurulmuştur! Belgelerinizi alın, kovuldunuz, üniformanızı verin, hemen ofisten çıkın, çok işim var. Eşim ayaktan ayağa kalkmaya dayanamadı.
- Ama Sergei Alexandrovich, yanımıza bir yedek kıyafet bile almadık, istediğin gibi giyindik, son paramızı taksiye harcadık, lütfen bizi kovma! Sana yalvarıyorum, sana yalvarıyorum! – Eşim avuçlarını birleştirdi ve ağlamaya başladı.
—Sana bir şans veriyorum! Aldığım kişilere neyin daha iyi olduğunu göstermelisiniz! Kıçını bana doğru çevirdi, eteğini ve külotunu dizlerine kadar kaldırdı! – Eşim, hiç utanmadan, titreyen ellerle, sanki idam ediliyormuş gibi, gergin bir şekilde eteğini kaldırmaya başladı, ben de yere sabitlenmemek için külotunu indirmesine yardım ettim, onu elastik bantlardan tuttum, aşağı indirdim. dizlerine kadar. Karımın narin kıçına elleriyle dokunduktan sonra kalçasını yana yaydı, mecburen Sergei Aleksandroviç'in dikkatini bekledik. Kısa bir aradan sonra, kasık kısmına bile bakmadan kıçına baktı ve homurdandı - Evet, sokağın karşısındaki fahişelerin öyle kıçları var, dışarı çık! Ve lanet olanı da işten çıkarılma belgelerinizle birlikte alın!
—Hayır! Sana yalvarıyorum! Her şeyi yaparım! Lütfen beni dışarı atmayın!
- Kes sesini köpekleri! – biraz tereddüt ederek – Tamam, onu yakına getir! Bana doğru ateş et, çörekleri bırakma, ellerinle dağıt, anladın mı saka kuşu?!
— Evet efendim! Tabi efendim! Her şeyi anlıyoruz!
—Ve dersini aldın mı? Kocanın patronuna geç kalamayacağını mı düşünüyorsun? Hımm?!
— EVET Efendim, her şeyi anladım açıkçası, her şeyi anladım ve anladım!
— Hayır, önümdeki şu konuşan göte bak! Zanogo: "Ben geç kalan ve bu yüzden neredeyse ailemi yok eden, kıçı kızgın bir amcığım."
— "Ben geç kalmış, bu yüzden de neredeyse ailemi mahvedecek kadar kızgın bir amcığım," diye tekrarladı aşağılanmış, daha az gözyaşı lekeli bir yüzle.
—Bu bir maymundan daha iyi! - patron masadan bir kalem aldı - Kısrağın yüzünü bana çevir, Fedya zayıf, fahişe olarak işi kabul ettiğine dair alnına bir imza atmalıyım.
Karımı itaatkar bir şekilde, kabuklu bir yüzle patrona doğru çevirdim, başını eğdi ve aşağılanmış bir bakışla ona doğru baktı. Yüzünü buruşturdu ve karımın alnını zaten tamamen boyayan patronumun elinden kendini korumaya çalışıyormuş gibi görünüyordu, bunun için yüzüne güçlü olmasa da ustaca birkaç tokat attı.Bunu bitirdikten sonra Sergei Alexandrovich sağa tükürdü sevgilimin yüzünde.
—O salağı tekrar ters çevir! Kısrak teslim oldu! Igogo! Lanet olsun! Tekrarlamak! Bir cetvelle kıçına sert bir şekilde vurdu, onu ustaca kaptı ve masaya bir keskin nişancı gibi bir işaretleyici fırlattı, tam ortasından Marina'nın anüsüne çarptı. Bu da onun çığlık atmasına, histerik bir şekilde ağlamasına ama sonra ağzından fırlamasına neden oldu:
— İgogo! İgogo efendim!
- İşte bu kadar At, işte bu kadar! Odadaki kısrak kim?!
— Ben Efendim, ben bir kısrağım!
- O halde Fedya, ondan uzaklaşıp kapıya git, bırak ben bu hayvanla çalışayım! Külotunu çıkardı, masaya koydu, çömeldi, ellerini başının arkasına koydu, dizlerini iki yana açtı ve dayandı, anladın mı?
— EVET Efendim, her şeyi anladım, çok iyi anladım, ne emrederseniz yerine getirmeye çalışacağım! “Aslında raskoryak'a oturdu, ardından patron ayağa kalktı ve ustaca, hafif ama sulu bir şekilde, donuk bir sesle çizmesiyle kasıklarına vurdu - AAAAYYYYY, AAAAAHHHHH - karısı başladı histerik bir şekilde ağla! Tekrar vur! Ve böylece çıplak kasık üzerinde yedi kez!
—Dersini aldın mı kısrak?! Geç kalmak neden kötüdür?!
— EVET, her şeyi anladım, sen harika bir patronsun, astlarınla o kadar yetenekli bir şekilde başa çıkıyorsun ki! Gerçekten geç kalmak istemeyi bıraktım, ne kocam ne de ailem yani siz bu kötü alışkanlığı bırakmadı!
- Hmm... Az önce söylediklerin hoşuma gitti, kısrak... Aptal bir attan bunu bile beklemiyordum, devam et!
- Bence karınız böyle bir kocası olduğu için gurur duymalı, ben böyle bir şeyi ancak hayal edebilirim, ama neden ben yapayım ki, ben aptal bir tavuğum, ancak senin gibi biri beni ayaklar altına alabilir, Sergei Aleksandroviç!
—Ah, nasıl da tamamladım! Ah, nasıl da kapattım! Biliyor musun kızım, senden hoşlanıyorum, sanırım tüm beklentilerimi aştın! Fedya, biraz ıslak mendil al ve karının bacaklarının arasını sil! “Ben de öyle yaptım, sevgilimin poposuna uzandım, cebimden birkaç ıslak mendil çıkardım ve sevgilimin anüsünden başlayıp klitorisine kadar silmeye başladım. - Baca temizleyicisi gibisin! Çok çabalıyorsun! Kim amını aptala doğru siliyor?! Böyle olması gerekiyor! Buraya gel! – Peçeteyi kapıp arkadan çömeldi, ustaca Marina'yı yıkamaya başladı, birkaç hızlı hareket daha yaptı ve poponun yanında durdu, parmağını tam yüzüğün üzerine bastırarak yavaş yavaş doğruca deliğe doğru itmeye başladı. göt. Marisha gözlerini kapattı ve hâlâ oldukça kalın olan küçük parmağını koyarak hafifçe hıçkırdı, ama patron yine de peçeteyi kasıktan zarif bir şekilde dışarı çıkacak şekilde içeri itmeyi başardı - Bu başka bir mesele! Gerçekten mi Marina? Sen ne diyorsun?! Nasıl hissediyorsun?!
—Özel bölgelerimin bana ait olmadığını hissediyorum, cansız bir organizma gibiyim, bacaklarımın arasında bulunan sırrım sizin tarafınızdan kullanılabilir! Ama benim gibi ikinci sınıf bir fahişeye dokunmaman gerektiğini düşünüyorum. Elit bir amcığı hak ediyorsun, çok zenginsin, şıksın ve ben toplumun en alt sınıfıyım, çöpleri, deliklerimi kazmak istemen pek mümkün değil.
- Dürüstçe söyle bana, bunu kıçını yırtmayayım diye mi söylüyorsun?!
— Bunu istediğiniz zaman yapabilirsiniz, kendi takdirinize bağlı olarak kıçımı veya amımı yırtabilirsiniz. Efendim, ben kendimin metresi değilim.
- İyi şarkı söylüyorsun ama yine de benimle dalga geçmek zorundasın ama beni bir şeye ikna ettin, sen bir sızıntı fahişesisin, değil mi?! Ofisime geleceksin, ağzına boşalacağım, yutacaksın, gideceksin, bu senin günlük hayatın ama şimdi benim için başka bir şey yapacaksın, acıyı hissetmeni istiyorum, anladın mı?! - EVET lordum! Çok teşekkür ederim, eşim ve ben çok minnettarız, ölmemize izin vermediğiniz ve bizi açlıktan kurtardığınız için, besleyenin kendi takdirine göre sikişme ve kullanma hakkı vardır.
Şef en sevdiği sandalyeye gitti, fermuarını açtı, külotunun elastik bandını çıkardı ve akıntıdan ıslanmış olan penisini çıkardı, zorlukla ayağa kalktı; oldukça büyük, iğrenç, tamamen erkeksi bir penisti.< /p> —Seni uzun süre bekleyeceğim, seni aptal maymun! Hızla ayaklarının yanına oturdu! Elinize alın! – Eşim her şeyi emredildiği gibi yaptı, aşağılanmış bir ifadeyle ona baktı ve dudaklarını hafifçe kırıştırdı. – Hoşlanmayacak ne var ki?! Sana öğretmem gerekecek! Erkeklere hizmet edin! Efendinizin sikini yalayın ve bakım yapın! Her zaman izin isteyin!
—Efendim, penisinizi yalayabilir miyim? “Çıplak poposu ve eteği yukarı çekilmiş, önünde dizlerinin üzerinde oturmuş sadakatle görünüyordu, gözlerinde aşağılanma ve korkuyla karışık sonsuz bir teslimiyet okunuyordu. Uzun bir aradan ve karımın gözlerine güçlü bir bakışın ardından.
—Devam edin! Temiz ve zevkli! - yavaşça dilini uzattı ve hemen dilinin ucundan uzanan penisin akıntısına daldırdı, zorbanın gözlerine bakarak memnun etmeye çalıştı. Penisten yavaşça bir miktar sıvı çekerek sahibini sabrıyla tatmin etmeye çalışıyor. – Ne kadar lezzetli?!
— Tuzlu, erkeksi kokuyor, benim için hoş değil ama buna katlanıyorum, çöplüğün çöp fahişesiyim.
— Cevap doğru, şimdi berbat! Maksimum genlik, kocanızın kafanızın masamın altından nasıl fırladığını görmesini, ağzınızı tükürükle höpürdetmesini, duymasını istiyorum. Kendisinin alt düzey bir hizmetçi olduğunu ve bir boyar olarak benim de karısı üzerinde her türlü hakka sahip olduğumu anlamalı.
Bundan sonra, penisini hafifçe sarsmaya başladı, kafası gerçekten yüksek sesli höpürtü sesleriyle yukarı fırlamaya başladı, bazen adam onu hızlandırıyordu, elinden gelen ivmeyi uysal bir şekilde kabul ediyordu. Eşimin buruşuk, sabırlı yüzü giderek daha fazla salgı ve tükürüğü yutuyor, ağzında bir boğa sürüsü emiyormuş gibi bir tat vardı. Bir piston gibi başı Sergei Aleksandroviç'in sikine atladı, seks dükkanından silikon oyuncak alan bir sapık gibi onu vajinadan bile sikmedi. Marina'nın isteksizce aşağıdan ustaca çekiştirdiği, sonra elini çektiği ve tekrar devam ettiği açık.
Bir buçuk saat boyunca hizmete devam etti, basınçtan, nefes darlığından yüzü kızarmıştı ama eşi bir maraton koşucusu gibi ne olursa olsun, sözünü kesmeden son noktaya ulaşmak istiyordu. Dinlenmek veya duraklamak için. İtaatkar bir köle gibi patronun gözlerine farklı bir bakışla baktım, Sergei Alexandrovich, bir kral gibi gururlu görünümüyle bana telepatik olarak şunu verdi: “Ben bir boyarım! Benim de senin ve karının üzerinde haklarım var."
Karımın boğazına son darbelerde patron burnunu sıktı: “OOOOOO!!!!! YARATICI! AAAAAAH!” Başı daha da hızlı sıçradı, sonra karısının çenesini taşaklarına bastırdı ve sikini doğrudan onun boğazına doğru sürdü. Geceleri tutkuyla ve sevgiyle öptüğüm ağzına sperm dolduğu için yanakları şişmişti. Baskıdan yüz daha da kızardı, feci bir hava eksikliği vardı, ancak karısı şu seçeneği seçti: “Ben çekiçleme için zayıf iradeli bir köleyim, sahibini tatmin etmemektense ölmek benim için daha iyi, en ufak bir şeyde bile." O anki en iyi ruh halim buydu, belki de onun sayesinde hâlâ hayattayız.
Son anda Marina'nın kafasını bırakıp burnunu sıkınca sevgilim boğuldu ve burun deliklerinden spermler sümük gibi sarkarak aktı, bir kısmı karımın kırık ağzından, dilinden bluzuna ve bir kısmı da döküldü. bacaklarının arasında.
—Şuna bakın! Eşiniz hasta! Şu sümüğüne bak! “Bundan sonra, sahibi ağzını gerçek sümük ile doldurduktan sonra, nefesi kesilen karısının yüzüne sert bir şekilde tükürdü. Oradan ürperdi, Üstad'a korkuyla ve tamamen kırılmış bir bakışla baktı. - Artanları yuttum! Ve ofisimden defol! Boşal kızım!
—Teşekkür ederiz! - Karısı üzgün bir ifadeyle şöyle dedi: - Hadi gidelim Fedka, kızımız bizi bekliyor.
Hazırlandık, karımın külotunu giymesine izin verilmedi, patron onları kendine sakladı, aşağıdaki çekmeceye koydu, karımı tekrar ceketime sardım, üzerine fırlattım ve titreyerek aşağılandım Ofis çalışanlarının yüksek sesle hakaret ettiği ve alay ettiği bir ortamda, kırık bir halde onu ofisten dışarı çıkardım. Biri bize kağıt fırlattı, biri kurşun kalem fırlattı, temizlikçi kadın ıslak paspası hareket ettirdi, aşağılayıcı bir şekilde karımın kıçına iterek şu sözlerle: "Defol buradan fahişe!"
Sevdikleriyle birlikte yürüdüler, mahvoldular, aşağılandılar ve kırıldılar. Ancak daha sonra patronun eşimin işinin bir kaydını tüm ofise, tüm şirkete yayınladığını öğrendik.
Patrondan aşağılama ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version