Beni çılgına çeviriyorsunseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Beni çılgına çeviriyorsun

Post by Anonymous »

Merhaba. Başımdan geçen hikayemi sizlere anlatmak istiyorum. Bunların hepsi hayatımı o kadar dramatik bir şekilde değiştirdi ki... ama artık konumuz bu değil, en baştan başlayalım.

Çok büyük olmayan bir şehirde, küçük bir ülkede yaşadığınızda herkesi ve her şeyi bilirsiniz.

Bölgenizde çok yakışıklı bir adam, bir atlet, yaratıcı bir insan yaşıyor... Bu her kızın hayalidir ve meğerse o sizin olur ve siz onun hayalini kurarak yaşarsınız, sonunda anlarsınız - aşık oldun. Nihayet ve geri dönülemez bir şekilde.

Önce sosyal ağda bir yerde tanışıyoruz, fotoğraf paylaşıyoruz, sabaha kadar Skype'ta konuşuyoruz, sonra yürüyoruz ve ardından sıra ilk sekse geliyor.

Aslında o benim ilk erkeğimdi ve bu geceyi sabırsızlıkla bekliyordum... ve geldiğinde hayal kırıklığına uğradım. Her şey çok çabuk oldu ve... bu olayı hatırlamayı umuyorum... Bu gerçekten kötü bir fikir. Tamam, en önemli şey bu değil. Sonra zaman geçer... Sevdiğiniz kişiye sürpriz yapmak için her yeni bir şey denemeye çalıştığınızda normal bir seks hayatı başlar.

Akşam mum ışığında akşam yemeği yedik, her şey süperdi.

Bana ne olduğunu bilmiyorum, belki içtiğim şarap miktarı kafamı karıştırdı ama duygularımın çok bunaltıcı olduğunu fark ettim. Bardağımı masaya koyup yanına oturdum. (Ve evet, yerde, halının üzerinde, çok sayıda yastıkla oturuyorduk... hayal edin).. Bacaklarını öne doğru uzatarak oturdu, eteğimi biraz kaldırdım ve üstüne oturdum, gözlerinin içine baktım, parmak uçlarımla dudaklarına dokundum ve sonra beni tutkuyla öptü... Öfkesini kaybetti, parmaklarının uyluklarımın derisine saplandığını hissettim, üzerinde açıkça bir tutku dalgası yuvarlandı. Öpüşmelerimiz daha önce hiç böyle olmamıştı... Duygularla dolu ve... Kafam sisli.

Gömleğini çıkardım ve onu sırtına koydum, boynundan öpmeye başladım, giderek daha da aşağıya doğru. Sonuç olarak ben çoktan kot pantolonunu ve külotunu çıkarıyordum, arkadaşı tam karşımdayken onu hemen ağzıma aldım. İlk başta sadece emdi ve sonra bademciklerine kadar soktu. Kesinlikle çok sevinmişti, beni sırtüstü yatırıp amımı okşamaya başladığında anlamaya vaktim bile olmadı, öyle mucizeler yarattı ki... Yedinci cennetteydim ve sonra aniden içime girdi.< /p> Bacaklarımla kalçasını tuttum ve daha derine inmesine izin verdim, o da üstüne eğildi, elleriyle göğsümü yoğurdu, boynumu nazikçe öptü. Beni sert bir şekilde döndürüp yüzüstü yatırdı, kıçımda sıcak bir sıvı hissettim... Evet o gece benim için unutulmazdı...

Ama bir şeyler değişti, birlikte giderek daha az zaman geçiriyorduk, sürekli sinirleniyor ve çok kızıyordu. Onunla ne yapacağımı bilmiyordum ve tam bir çaresizlik içindeydim. Benimle paylaşmadı, sadece kendine sakladı. Ve güzel bir gün, sadece saf bir aptalla eğlenmek istediğini söyledi... Ona cevap vermedim, o zaman ağlamadım bile, arkamı döndüm ve gittim. Evde histerik olmaya başladım, etrafımdaki her şeyi mahvediyordum ve yaşamak istemiyordum. Sonuç sinir krizidir. Sonra iştahım gitti, bayılmalar başladı, sağlık sorunları başladı... Genel olarak hastanede geçirdiğim birkaç haftanın üzerimde olumlu etkisi oldu. Her ne ise...

Hastaneden tek bir düşünceyle ayrıldım: Ondan intikam almak ve o olmadan her şeyi yapabileceğimi kendime kanıtlamak.

Öncelikle kilo vermeye başladım, görünüşüm değişmeye başladı ve bir ay sonra sadece bir şeker parçası oldum... Ondan önce çirkin olmasam da güzelliğimi bu şekilde vurgulayamıyordum. Ancak daha doğrusu... bunu yapmak mümkün değildi.

Spor ayakkabılar ve babetler yerine yüksek topuklu ayakkabılar yerine kot pantolonları eteklerle değiştirdim.

Sevgili arkadaşımın bir arkadaşının olduğunu, bir konuda büyük kavga ettiklerini ve amansız düşman olduklarını da hatırladım.

Canım, birlikte yattığımız ilk gece dört ay sonra beni ilk gördüğünde, en hafif tabirle hayrete düştü, yaklaşık beş dakika ne diyeceğini bilemedi. Bunu yatakta yaptım... aklını başından aldı. Vahşi bir kedi gibiydim... Sırtının tamamını yırttım, omuzlarını ısırdım, hatta öyle yerlerinde hickey bıraktım ki... Kendime bile şaşırdım.

O sabah ondan önce uyandım ve vakit kaybetmemek için yüzümü yıkadım, giyindim ve oradan ayrıldım. Neden o uyanana kadar beklemediğimi bilmiyorum... Muhtemelen zaten saf bir aptaldan çıktığımı ve artık geçit törenini yöneteceğimi kanıtlamak istedim.

Aynı gün internette sevgili eski arkadaşımı buldum ve onun fotoğraflarını bir sosyal ağda derecelendirdim. Tabii ki teşekkür yazdı... ve gittik... Nasılsın, ne yapıyorsun, kimi tanıyorsun, hobilerin neler... Sabahtan akşama kadar sohbet edebilirdik. Sonunda, tanıştığımız iki haftalık iletişimden sonra, bu adamdan çok memnun kaldım. Çok tatlı ve komik.

Bir akşam şehrin dışına, göle yüzmeye gittik.

Elbisemi çıkarıp hemen suya koştum, sıcak bir günün ardından serin su en harika sondu.

Küçük bir adaya kadar yüzdüm, üzerine çıktığım anda onun da yukarı doğru yüzdüğünü gördüm. Ayaklarımı suya sokup sırt üstü yattım, gözlerimi kapattım ve hiçbir şey düşünmedim. Ama sonra üzerimde yattığını hissettim, gözlerimi açtım ve yüzünü karşımda gördüm. Hemen dudaklarını dudaklarıma bastırdı ve ben de kollarımı boynuna doladım. Sonra mayomu çıkararak aşağı ve aşağı hareket etmeye başladı, önce göğüslerimi nazikçe öptü, sonra meme uçlarımı ısırmaya başladı, bir eliyle amımı okşadı ve beni mutluluğun doruğuna getirdi. Ama bana girdiğinde, daha önce yaşanan seksin tamamen saçmalık olduğunu fark ettim. İlk başta bana aletiyle beni parçalayacakmış gibi geldi, o kadar çok inledim ki... tüm alandan duyulabiliyordu. Tırnaklarımı sırtına geçirdim... O da inlemelerimi öpücüklerle bastırmaya çalıştı.

- Beni delirtiyorsun - Sessizce bu sözleri kulağıma fısıldadı ve beni tekrar öptü...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post