"Başkaları beni tanıyor mu?" gibi provokasyonlara nasıl cevap verilir?kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Guest
Kullanıcı adından bahset
 "Başkaları beni tanıyor mu?" gibi provokasyonlara nasıl cevap verilir?

Post by Guest »

Arkadaşlar sağlıklı.

Yeni bir hikayeyle buraya uçmaya karar verdim.

Sana kendimi hatırlatayım. 30 yaşındayım. Bahsettiğim kız 31 yaşında.

Seks yoktu. Ama sinemada pantolonla sevişme vardı.

Aslında Instagram'da tanıştık. İki toplantı vardı. İlk buluşma bir kafede yürüyüş ve akşam yemeğidir. İkinci buluşma, sinemada akşam ve pantolonun içinden benim yönüme doğru sevişmek.

Ertesi gün ona masaj yapmak için evine gelmeyi teklif ettiğimde, tükendiğini ve henüz yakınlık istemediğini söyleyerek reddetti. Filmden sonra seks yapacağıma güvenmiştim ama onu eve göndermek için biraz acele ettim.

Saat geç olmuştu ve gerçekten de evinde hızla vedalaşıp evime gittim. Ve meğerse hediyeleri de yanına almış, hatta sokakta bir yerde benim için güzel bir şeyler yapmak istemiş. Artık yalan söyleyip söylemediğini bilmiyorum. Ama masajı reddetti, baskıya gerek olmadığını, kendini baştan çıkarmayı sevdiğini ve benimle seks yapmak istediğinde bunu anlatacağını söyledi.

Genelde yazışmalarda inisiyatif ondan çok benden geliyor, sadece cevap veriyor, sadece günaydın veya iyi geceler yazabiliyor.

Sık sık birisinin onunla sokakta tanıştığını yazıyor. dün göğüs göğüse dövüşen spor ustası onunla tanıştı ama düşünceleriyle yalnız kalmak istediği için onu reddetti. Tanıştıkları ilk gün ise 19 yaşındaki bir sporcunun kendisine doğru yüzdüğünü ve yüzdükten sonra yürüyüşe çıkıp bir kafeye gitmeyi önerdiğini söyledi. Ama kendi deyimiyle, adam bir pazarlık ayarladıktan sonra bunu sızdırdı ve sonra nerede ve ne yapacağımızı söylüyorlar.

Genel olarak ondan bana kiminle ve ne zaman buluşacağını söylememesini istedim. Her ne kadar belki benim hatam olsa da: Önce ben başladım, ona bir gencin tek başına bana doğru geldiğini anlattım ama onu reddettim. Kim bilir belki intikam
Bugün onu yine sinemaya davet etmeye karar verdim ama o zaten gidip gitmeyeceğinden şüphe ediyor. Ayrıca sinemada sevişmeye ve sonrasında devam etmediğimize de güvenmiştim. Ama bir şeyden atlamaya başladı. Genel olarak beyler onu nasıl baştan çıkarıp sikebilirim? Tabiri caizse dalgasını yakalayamıyorum, onun için her şey sürekli değişiyor

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post