Her şey zararsız bir yazışmayla başladı. Bir adam bana VK'dan yazdı. Alışılmadık bir şey yok. Merhaba nasılsın. Şaşırmıyorum, bana sık sık yazıyorlar. Boyum 165. Zayıf sarışınım. Ama bazı nedenlerden dolayı O'nunla iletişim kurmak istedim. Adı Nikita. Birkaç gün farklı konulardan konuştuk ama sonra samimiyete geçtik. 19 yaşımdayken 3 erkek vardı ama artık özgürdüm. Kendisi askeri bir adamdı. Şehrimize yakın bir birimde görev yaptı. Bir süre sonra beni buluşmaya davet etti. Katılıyorum. Keşke bunun nereye varacağını bilseydim.
Bir tanıdığının beni alacağını yazmıştı ki bu iyi bir şeydi çünkü otobüse binmeyi pek istemiyordum. Öğleden sonra saat 2'de evin önüne bir araba geldi. Orada 30 yaşlarında bir adam oturuyordu. Kendini Artyom olarak tanıttı. Arka koltuğa oturmak istedim ama her yer bir sürü eşyayla doluydu. Öne oturmak zorunda kaldım. Bu kadar kısa bir etek giymemeliydim. Yükselmeye devam etti ve beyaz külotum görünüyordu. Artyom bazen oraya bakıp sırıtıyordu. Yaklaşık 30 dakika sonra oradaydık. Nikita'ya yazdım, benimle tanıştı. Birkaç saat kadar ormanın içinde yürüdük. Temiz hava başımı ağrıttı. Nikita beni onu görmeye ve nasıl yaşadığını görmeye davet etti.
Kapıdan geçip kışlaya girdim. Yıkanmamış erkek cesetlerinin korkunç bir kokusu vardı. Sızıntıya başladım. Tuvaletlerinin nerede olduğunu sordum. Nikita beni koridorun sonuna götürdü. İçeri girdim ama kapıyı kapatacak mandal yoktu. Umarım bu saatte kimse gelmez. Tuvalete doğru yürüdü, eteğini çıkardı ve kapı ardına kadar açıldı. İki asker cinsel organlarını kaşıyarak geldi. Beni gördüklerinde gözleri büyüdü.
—Ne emzik!
—Bakın, bizim için eteğini bile indirdi.
Çok korktum. Hemen her şeyi geri çekti ve kendini pencereye yasladı. Yanıma gelip beni tırmalamaya başladılar. Direndim ama uzun sürmedi. Daha fazlasını istedim, özellikle de mesanem vajinama baskı yaptığı için. İçlerinden biri hemen elini külotuma soktu.
—Bakın, zaten akıyor. Onu eğ, ben de onu ağzına vereyim.
Kıçım tepedeydi ve ikinci adam onu saçımdan tuttu ve poposuna yaslandı. Oradan yaklaşık 19 santimetre uzunluğundaki penisini çıkardı ve ağzıma sokmaya başladı. Ama direndim. Sonra yüzüme tokat attı ve bir daha aynısını yapmamak için ağzımı açmak zorunda kaldım. Penisin tadı tuzluydu ama yine de hoşuma gitti. Arkamdaki kişi külotumu çıkardı ve eteğimi yukarı çekti. İç dudaklarımın ayrıldığını ve oraya bir penisin girdiğini hissettim. Biraz acı vericiydi çünkü... Uzun zamandır seks yapmıyorum.
—Ne kadar sıkı. Sivil hayatta böyle biriyle hiç tanışmadım.
Ağzıma koyan homurdandı ve beni daha çok çekmeye başladı ama penisin tamamı ağzıma sığmadı. Kapı açıldı ve içeri arkadaşımın da aralarında bulunduğu birkaç kişi daha girdi. Onların şaşkınlığı görülmeliydi. Pantolonun içindeki organların şiştiği hemen farkedildi.
—Buraya nasıl geldi?
—Sorma, kendine yardım et. - dedi arkamdaki kişi.
Beni zaten tamamen sikiyordu ve sikinin sona yaklaştığını hissettim.
Adamlar gelip göğsümü ve kıçımı patilemeye başladılar. Aniden onun vajinama boşaldığını hissettim. Sıcak sperm içimi doldurdu. Üyeyi çıkardıktan sonra yerine başka biri geldi. Çok daha büyüktü ve içime girmeye başladığında çığlık attım. Ağzımı yumruklayan kişi beni kasıklarıma doğru çekti ve boğazıma boşalmaya başladı. Kendimi sertleştirdim. Dinlenmeye vakit bulamayınca onun yerini bir başkası aldı. Bacaklarım oldukça yorgundu ve hâlâ tuvalete gitmek istiyordum. Birisi zaten anüsüme masaj yapıyordu. Ritimle kıçımı hareket ettirdim ve zevkle inledim. Kendimi bir fahişe gibi hissettim.
Kapının açıldığını ve zaten 10 adamın orada olduğunu fark ettim. Görünüşe göre birisi kızı bedavaya verdiklerini söyledi. Evet ve artık umurumda değildi.
— Evet arkadaşlar, burada yeterli yer yok, hadi onu kışlaya verelim.
Arkamdaki adam zaten içimdeki işi bitirmişti, beni kaldırıp taşıdı, ortasına battaniyeler serip oraya koydular. Zaten onlardan çok fazla olduğunu düşünüyorum. Herkese hizmet etmeyeceğim.
Biri sırtüstü uzandı ve beni üstüne oturttu. Hemen ağzıma bir alet verdiler ve arkadan biri kıçıma girmeye başladı. Çok acı vericiydi, bu yüzden aşağıdaki adamın üzerine işedim ve geldim. Herkes gülmeye ve fahişenin kendine işediğini söylemeye başladı. Ve emdiğim kişi penisini çıkardı, bana birkaç tokat attı ve tekrar sikmeye başladı. Bana bir penis verdiler ama bırakın mastürbasyon yapmayı, tutamıyordum bile. Beni kıçıma sokan kişi çoktan içime girmiş ve beni baştan sona becermişti. Geçişte kaç tane var ve kaç tane olacak diye düşündüm. Güçlü bir sperm jeti bağırsaklara çarptı. Hiç böyle hisler yaşamadım. O kadar acıkmışlardı ki, adam yemeğini bitirir bitirmez yerine başka biri geldi. Ağzım spermle kaplıydı ve yutamadım. Kıçım çok acıdı. Adamlar sürekli değişti. 2 kere geldim. Daha sonra artık oturamaz hale gelince beni bir tabureye yüz üstü yatırdılar ve sadece kıçımdan sikmeye başladılar. Kaç tanesinin değiştiğini artık anlamadım ama spermin yüksek sesle susturulduğunu duydum. Her seferinde kıçıma sperm saldılar ve onu daha da ileriye ittiler. Artık acı yoktu. Herkes yüksek sesle güldü ve gülümsedi. Sonra bir adamın cop getirdiğini gördüm.
— Zaten kenardan taşmaya başladı. Her şeyi içeri aktaralım.
Onu kıçıma sokmaya başladı. Yavaş yavaş ilerlediğini yeni fark ettim. Ama yine de 20 santimetre ilerledi.
—Eve gitmek istiyorum. - Fısıldadım. Ama kimse umursamadı. Kıçımla oynadılar.
—Böyle bir fahişenin gitmesine izin vermeyeceğiz. Hadi bunu bataryaya götürelim.
Beni tabureden alıp kaloriferin yanındaki tuvalete getirdiler. Onu kelepçelediler ve copu kıçında bıraktılar.
Bilinçsizce uykuya daldım.
Sabah uyandığımda tüm vücudum ağrıyordu. Kıçıma yarıya kadar sokulmuş bir cop buldum. Tüm saç ve vücut kurutulmuş spermle kaplıdır. Askerler yanımdan geçip bana baktılar. Nesneyi kıçımdan çıkardım ve sperm döküldü. Burada ne kadar kalacağımı bilmiyordum. Ve bundan sonra bana ne yapacakları hakkında hiçbir fikrim yoktu...
Zararsız tanıdık ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version