Sergei Aleksandrovich, yaklaşık 40 yaşında, uzun boylu, tombul bir adamdır. Üniversitede yüksek matematik dersi vermektedir. Ve her şeyden önce mesleğini seviyor çünkü sınıflarının çoğu güzel genç kızlardan oluşuyor: bazıları fahişelere, bazıları gri farelere ve bazıları (Sergei Alexandrovich'in öğrencilerinin en sevdiği tip) tatlı iffetlilere benziyor. Profesörün, yalnız akşamlarda duşta ya da yatakta, damarları dışarı çıkmış büyük, ağır penisini çekerken hayal ettiği kişiler bunlardır. Sık sık kızlara belirsiz imalarda bulunuyor ve birçok öğrenci ona yaşlı bir sapıktan başka bir şey demiyor.
Uygulaması sırasında birkaç kez, öğretim masasında oral seks veya seks için en yüksek puanı bile verdi. Ama temelde sınav sorularını bu şekilde çözen kızların tümü, Sergei Alexandrovich'in sevdiği tatlı, utangaç kızlar değil. Ve bir gün öğrenci fahişelerden bıkan profesörün aklına bir fikir geldi. Son ders biyoloji öğrencilerine yönelikti. Sergei Alexandrovich, zevkine tamamen uyan kızı önceden fark etti. Küçük düzgün memeler, yumruğunuza sarmak istediğiniz bir paspas saç, uzun bacaklar. Ayak bileklerine kadar uzanan, şehvetini daha da alevlendiren uzun kollu siyah beyaz bir elbise giymişti. Konusuyla ilgili hiçbir sorunu olmasa da profesörü bu kadar küçük bir şey bile durduramıyordu.
“Anna, lütfen daha uzun kal. Yaklaşan sınav hakkında konuşmamız gerekiyor” dedi Sergei Alexandrovich. Anya'ya, tüm başarılarına rağmen otomatik olarak puan veremediğini ve günümüzde değerlendirmenin zorluğunu uzun süre anlattı. Bütün öğrenciler gitti. Profesör, "Bir saniye," dedi ve kapıya doğru yürüdü. Bir tıklama oldu. "Kimsenin bize karışmasını istemiyorum" dedi. Anya öğretmenin tehditkar yüzüne korkmuş gözlerle baktı. Pantolonunun altındaki hafifçe görünen şişkinliği fark etmedi. “Anna, sana açıkça söyleyeceğim. Böyle not alamazsın, bu hayatta her şeyin bedelini ödemek zorundasın. Diz çökmeni ve elbiselerini çıkarmanı istiyorum."
"Ama tüm testleri iyi yazdım, hiçbir hatam yok, kuleyi iyi biliyorum, her sorunu çözebilirim, bilgimi kontrol edebilirim!" Anya kırık bir ses tonuyla fısıldadı. Çenesi haince titriyordu. “Anna, bilginde pek çok boşluk var. Şimdi onları doldurmak üzereyim." Sergei Alexandrovich ona yaklaştı ve boğazından tuttu. "Dediğimi yap, kaçacak yerin yok. Geç oldu, kimse seni duymayacak." diye homurdandı.
Anya gidecek hiçbir yeri olmadığını zaten anlamıştı ama korkudan felç olduğu için hareket bile edemiyordu. Profesör, "Madem bu kadar mütevazı bir insansın, sana yardım edeceğim," dedi ve derin bir nefes almaya başladı. Aniden ona arkasını döndü ve elbisesinin fermuarını açmaya başladı. Onu yırttı. Anya şeffaf dantelli sutyen ve şortla kaldı. Sergei Aleksandroviç'in eli Anya'nın göğsünü sıktı. Sütyenini çıkarmaya bile çalışmadan hareket ettirdi ve kızın meme ucunu acıyla sıktı. Penisi pantolonundan dışarı fırlamıştı. Anya çığlık atmaya çalıştı. O anda profesör yüzüne vurdu. "Bir gıcırtı daha edersen pişman olacaksın." Profesör fermuarını açtı, kocaman sikini çıkardı, kızı dizlerinin üstüne koydu ve sikini ağzına koydu. Onu saçından yakaladı, yumruğunun etrafına sardı ve kelimenin tam anlamıyla ağzıyla sikini çekmeye başladı. Öksürdü, Anya'nın yüzünden salyalar aktı, yanaklarına maskara bulaştı ve Anya etrafta oynamaya, kalın bir şaft sokup çıkarmaya devam etti. Seyirciler arasında höpürtü sesleri ve Anya'nın sessiz hıçkırıkları duyuldu. Aniden Sergei Alexandrovich kızı aldı ve masaya sürükledi. Öfkeyle karşılık vermeye ve tekrar çığlık atmaya başladı. Onu yere attı, tekmeledi ve acı içinde kıvranırken çekmeceden ipleri çıkardı.
Anya çığlık attı. “Hayır, hayır lütfen! Gitmeme izin ver!" Ancak profesör artık onu dinlemiyordu. Ellerini bağladı ve boğazına ve göğsüne bir ip bağladı. Meme uçları dışarı çıkmıştı. Göğüslerine şaplak attı. Külotunu yırttı. Klitoris tokatlandı. "Hayır hayır! HAYIR! Gerek yok!". Anya hıçkırarak kendi tükürüğünde boğuluyordu. Kız yerde bağlı ve çaresiz bir şekilde yatıyordu. Sergei Alexandrovich, hayatı boyunca istediği şeyin bu olduğunu fark etti. Penisini tekrar yatan kızın ağzına soktu ve kalçalarını hareket ettirmeye başladı. Daha fazlasına ihtiyacı olduğunu hisseden profesör tüm vücuduyla ona yaslandı. Anya ter ve şehvet kokusunu hissetti. Tüm gücüyle onu itti ama adam daha güçlüydü. O bir bakireydi. Sergei Alexandrovich bunu penisini vajinasına soktuğunda ve bir engelle karşılaştığında öğrendi. Bekaretini parçalayan bir kükreme ile onu sertçe sikmeye başladı. Sikini taşaklarına kadar dövdü. Hiçbir şey yapamadı ve sessizce ağladı, "hayır, hayır, hayır, yapma" diye fısıldadı. Sikini çıkardı ve çaresiz öğrenciyi masaya yatırdı. Bacaklarını aç. Klitorisine tokat attı. Onun tokatlarından sarsılma şeklini seviyordu. Aniden sızıntı yapmaya başladı.
“Yani beğendin mi, kaltak?!” Profesör öfkelendi. "Bundan dolayı puanınızı düşeceğim." Sikini onun amına soktu, işkence görmüş vücuduna vurdu, tokatladı ve göğüslerini sıktı. Sonunda vücudu titremeye ve organı zonklamaya başladı. O bitirdi. Onun içine girdim, tam içine. Tüm ağırlığıyla onun üzerine düştükten sonra hırıldadı ve nefes verdi. Rüyası gerçek oldu. Sergey Aleksandroviç ayağa kalktı. Onun spermi genç bir öğrencinin sikilmiş amından dışarı aktı. Fermuarını çekti ve seyircilerden ayrıldı.
Bir öğrenciyi sert sikti ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version